makos11
Użytkownik
seweryn podobno jeszcze większy kot, tylko dobrze sie ukrywa ????
seweryn podobno jeszcze większy kot, tylko dobrze sie ukrywa ????
macie jakiś poradnik na necie dla takiego typowego leszcza co gra po 0.2 centa blindy i chce się pobawić ale żeby go nie robili ciągle w chuja ???? ?
ja zacząłem od oglądania filmików na yt. Później czytałem na forach analize rozdań różnych osóbmacie jakiś poradnik na necie dla takiego typowego leszcza co gra po 0.2 centa blindy i chce się pobawić ale żeby go nie robili ciągle w chuja ???? ?
zalezy czy MTT czy Cash ale w sumie all masz na YTmacie jakiś poradnik na necie dla takiego typowego leszcza co gra po 0.2 centa blindy i chce się pobawić ale żeby go nie robili ciągle w chuja ???? ?
To jest Janusznie no ja to w pokerka to jestem Janusz ????
????To jest Janusz
Janusz jest Januszem pokerowym i pyta lepszych jak grać w tą grę
Janusz wie, że będzie czerpał z tego profity
Nie bądź głupi
Bądź jak MAROON... Janusz ????
top shark, za wysokie progi :grin:
czasami nawet warto rekreacyjnie. Pod koniec grudnia ekipa z forumka pojechała do Pragi na redbeta ????za cienki jestem online kiedys nawet zarlo ladnie jak dla mnie ale zamkneli 848poker, a teraz jakos brak motywacji, mam inne plany na zycie, ale moze kiedys
to Ty byłeś z nimi? bo ie mogę nicku zpamiętaćczasami nawet warto rekreacyjnie. Pod koniec grudnia ekipa z forumka pojechała do Pragi na redbeta ????
takto Ty byłeś z nimi? bo ie mogę nicku zpamiętać
a dalej jesteś aktywnym graczem?ja gralem nawet na wsopie w vegas sporo tego bylo