adebayorek
Użytkownik
Fnatic zrobi 1 smoka, a H2K będzie miało First bloodahhhaha co karwa ???? ?
Info od mistrza z poprzedniego tygodnia co do smoków
Fnatic zrobi 1 smoka, a H2K będzie miało First bloodahhhaha co karwa ???? ?
Dota ?Fnatic zrobi 1 smoka, a H2K będzie miało First blooda
Info od mistrza z poprzedniego tygodnia co do smoków
wyplakales :grin:Fenerbahce jednak nie strzelili :-(
Pewnie paznokcie zjedzone po sam nadgarstek hehe, dobrze że do przoduFenerbahce jednak nie strzelili :-(
zwykla ustawka modeny.ziomki opiszecie mi w 2-3 zdaniach co się stało w meczu Lotosu z Modeną? ????
Bo najstarsi górale takiego przebiegu spotkania chyba nie typowali ????
halkbank to zerowce, ktore zawsze takie rzeczy robia. dla nich to normalka.Co Halkbank odpierdala? Co sie dzieje ze sportem dzisiaj? Z Modena? Z Barcelona?
????
ok ????Thiem ale spadł kurs trochę , jednak do dubla możesz próbować
wrzuciłem over Edelmana do działu graj póki kurs nie spadnie
Wiem wiem, tyle że moim zdaniem spełniłem warunki, bo obracać sobie mogę dużą kasą grając nawet za przysłowiową złotówkę. A po drugie kiedyś dostawałem info, że zostałem wykluczony albo coś a teraz nic a nagle prowizje chcą od wplaty. A po trzecie wczoraj zostałem jako członek VIP zaproszony do jakiegoś 'programu' a dziś już nie mam VIP-a hehe. Poszedł do nich e-mail.suma obrotu liczy się za ostatnie 3 miesiące, więc może spadłeś i znowu awansujesz niedługo. Lepiej się ich dopytać.
Cytat:
Napisał Korwinista ->
Fenerbahce jednak nie strzelili
Hahaha XDwyplakales
i tak Gent nie przebijąCo Halkbank odpierdala? Co sie dzieje ze sportem dzisiaj? Z Modena? Z Barcelona?
????
a co ma sie dziac z Barcelona? Przeciez Real u siebie mocny do tego wrocił LlulCo Halkbank odpierdala? Co sie dzieje ze sportem dzisiaj? Z Modena? Z Barcelona?
????
Ciesz się że grali z 3 ligą, chłopaki przehandlowali w ostatniej minucie ????Fenerbahce gooooool minute po zakończeniu meczu!!! :gool:
Błąd livescore'a, czy co?:jupisdfgdfg::jupisdfgdfg::jupisdfgdfg:????????????
:jezora:
jeden z najzdolniejszych graczy nowego pokoleniaok ????
pierwsze słysze o tym Thiemie w sumię
pogram na Edelmana pogram ????
założe się, że minimu 1 mecz nie wejdzie, patrząc na ten zestaw. To nie ma prawa wejść. Np Gasparyan czy Cilic. Pójdę dalej, nie ma promila szans, żeby to weszło.jest i paragon za 8j na Australian Open ????