co nie wejdzie... potrzymaj mi piwozałoże się, że minimu 1 mecz nie wejdzie, patrząc na ten zestaw. To nie ma prawa wejść. Np Gasparyan czy Cilic. Pójdę dalej, nie ma promila szans, żeby to weszło.
Hewitt i Groth w deblu też mogą uwalic to po 1.40 spokojnie , ten kobiecy debelek po 1.40 teżzałoże się, że minimu 1 mecz nie wejdzie, patrząc na ten zestaw. To nie ma prawa wejść. Np Gasparyan czy Cilic. Pójdę dalej, nie ma promila szans, żeby to weszło.
grasz jeszcze jakis czarnuchow prócz Cavs dziś ?jeden z najzdolniejszych graczy nowego pokolenia
nie przesadzaj, warunkow do wygrania szlema w przyszlosci nie ma zadnychjeden z najzdolniejszych graczy nowego pokolenia
nic takiego nie powiedziałemnie przesadzaj, warunkow do wygrania szlema w przyszlosci nie ma zadnych
a szopnic takiego nie powiedziałem
znasz wielu zdolniejszych ? bo ja o tym pisałem a nie o wygrywaniu szlema
i tu też pykłojutro gracz Rosol odniesie zwycięstwo, a kurs @2.75
Polecam gorąco jako #1 znawca Tenisa na tym forum. Pozdrawiam i życze owocnych wygranych
a szop
Jakby nie patrząć to mało kto dobija do 1/2 Wielkich Szlemów poza Fedexem-Djokiem-Murrayem i do niedawna Nadalem , no i Wawrince się ostatnio to częściej zdarza.nic takiego nie powiedziałem
znasz wielu zdolniejszych ? bo ja o tym pisałem a nie o wygrywaniu szlema
no ten kobiecy debelek również, zgadzam się. Groty niby słaby mecz i zyskali na kontuzji Lajovicia, ale gorzej się nie da już zagrać. Dziś ostatni mecz Rusty'ego w singlu, więc możliwe że dziś w nocy ostatni mecz w ogóle. Będzie doping 100% jak to u Kangurów. Po 1,4 nie warto wg mnie Kontinenów.Hewitt i Groth w deblu też mogą uwalic to po 1.40 spokojnie , ten kobiecy debelek po 1.40 też
poszło zapro@zielak14
ja mogę za chwilę, nick PSN: yanuzaAKS
Kyrgios Australian Open wygra heheJakby nie patrząć to mało kto dobija do 1/2 Wielkich Szlemów poza Fedexem-Djokiem-Murrayem i do niedawna Nadalem , no i Wawrince się ostatnio to częściej zdarza.
Kiedyś oglądałem ES podczas AO to Tomic (????) miał być gwiazda nowego pokolenia , ale to było kilka lat temu i komentował S.Sikora chyba ten mecz.