jacksparrrow
Użytkownik
nosz kurna, mialem pograc gol do ht a pogralem gent
czerwona kartka karny nietrafiony i jeszcze dostaja grame w plecy :]
czerwona kartka karny nietrafiony i jeszcze dostaja grame w plecy :]
0-2 :grin:Dobra, teraz sie zarobiło także czas na szukanie wysokich kursów i zabawę :grin:
Lorca over 1.5 gola w połowie - 3.25 + obie strzelą w połowie 9.00
oni gorzej grają w przewadze niz 11/11 :grin:CB gol, będzie można ładnie zarobić na Gent, pilnować
Będzie 0-1 dla gości, kebaby też lubią przyfixowaćWiecie, że Fenerbahce nadal nie strzeliło? ????
Myślicie że strzelą na 1:0? :?
Siemanko, jak tam zdrówko?Weed na Cavs już 1.37 w becie ???? kto wstał z kurami to zagrał lepszy
W drugiej będzie gniot, do 80' ~1,80 do 70' ~1,80. Poczekam na początek drugiejoni gorzej grają w przewadze niz 11/11 :grin:
co ten czarny zrobił.... zabijcie go zęby się nie rozmnażał
hhhaha co karwa ???? ?Siemanko, jak tam zdrówko?
Poszło ode mnie Fnatic pierwszy smok i H2k FB ????
TO powinno siąść , szczególnie to pierwsze
A jakieś konsekwencje poniósł z tego tytułu? Jak dla mnie jest dużo lepszych typerów tu na forum, szczególnie z NBA, bo sam się na tym znam i wiem kto ogarnia temat, a to leje wodę. On się zna na plażówce i troche na zimówkach, a tak gra po kursach jak janusz z sts i taka jest prawda.Duński kosz ????
122:73 (32:15, 24:15, 27:18, 39:25
@Pedro, nie mów nic złego o 8j typerze, bo źle się skończy ????
wierny RealowiLlull to do rakietek miał iść a nie poszedł
suma obrotu liczy się za ostatnie 3 miesiące, więc może spadłeś i znowu awansujesz niedługo. Lepiej się ich dopytać.Panowie nie dostałem żadnego info o tym, że straciłem status VIP na SKRILL-u (uważam wręcz, że powinienem przeskoczyć z brązowego na srebrny), a jak wchodzę na swoje konto to nie mam żadnego info, że mam chociażby brązowy, i nagle od każdej wpłaty mam prowizji 1%. I teraz pytanie, czy to ogólna zmiana i każdy tak ma czy powinienem się do nich odezwać o mój status?
Thiem ale spadł kurs trochę , jednak do dubla możesz próbowaćcoś z tenisa masz może ? COś jak Sousa w poniedziałek czy wtorek