cinek7731
Użytkownik
Tak, tam jest wazne oby kod kreskowy byl nienaruszonyPanowie pytanie. Zagrałem w ziemniaku a robie to rzadko i zastanawiam sie czy moge pisac wyniki na kuponach. Chodzi o milenium
Tak, tam jest wazne oby kod kreskowy byl nienaruszonyPanowie pytanie. Zagrałem w ziemniaku a robie to rzadko i zastanawiam sie czy moge pisac wyniki na kuponach. Chodzi o milenium
w drugim też przegraKvitova to ma farta, formy brak, dostała Kumkum ktora sie obsrala w 1 meczu, teraz Gavrilova ktora sie tez dopasowala do poziomu Kvitovej, pewnie wymeczy zwyciestwo i w nastepnym dostanie kolejna cienka Mladenovic ????
nie jednak nie, Gavrilova 8pkt pod rzad
Puig obroniła 2 kolejne meczowe Teraz łamiesz Monica
taki pewny?Puig poddaj się i tak nie przełamiesz ????
[...] pytanie z innej beczki....jeździ ktoś na snowboardzie ??
nie wiem ile miała w 2 secie bo ja włączyłem jak był tiebreak i 4-6ile puig wybronila meczowych? 7?
..bo chce na dniach kupić deche....narazie jeździłem na wypożyczonych ale właśnie chodzi o nową czy warto kupić z profilem standardowym CAMBER czy te nowe wynalazki ROCKER lub Hybryde ??10 lat freeride ????
hehe dokładnie stówka za darmoprawie się wzruszylem jak sie przewróciła i popłakała na koniec ????
btw. 1,11 na set djoko, dobry deal
a jak lubisz jeździć, rekreacja jak narciarze co 5sekund skręt, duże prędkości i krawędziowanie, luźno lekki freestyle ?..bo chce na dniach kupić deche....narazie jeździłem na wypożyczonych ale właśnie chodzi o nową czy warto kupić z profilem standardowym CAMBER czy te nowe wynalazki ROCKER lub Hybryde ??