>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [402]

Status
Zamknięty.
wersus 18

wersus

Użytkownik
a jak lubisz jeździć, rekreacja jak narciarze co 5sekund skręt, duże prędkości i krawędziowanie, luźno lekki freestyle ?
w związku z tym że zacząłem niedawno tą piękną przygodę (nigdy nie jeździłem nawet na rolkach lub deskorolce-jedynie rower heh) to myśle że Ci nie odpowiem bo ucze się....raczej po przygotowanych stokach bedę jeździł a szybkość na krawędziach to pewnie przyjdzie z czasem.....narazie liściem jeżdzę :-D

mag84 1,7K

mag84

Użytkownik
Gavrilova za bardzo zaczyna cudować na korcie, jakieś miny, gadki ..... żeby się to nie skończyło dla niej źle ...

cathos 58

cathos

Użytkownik
w związku z tym że zacząłem niedawno tą piękną przygodę (nigdy nie jeździłem nawet na rolkach lub deskorolce-jedynie rower heh) to myśle że Ci nie odpowiem bo ucze się....raczej po przygotowanych stokach bedę jeździł a szybkość na krawędziach to pewnie przyjdzie z czasem.....narazie liściem jeżdzę :-D
od czegoś trzeba zacząć! na pierwszą deskę polecam Ci sapienty bardzo dobry sprzęcik mój się trzyma i trzyma pomimo wielu offroadów, kamieni itp
CAMBER !:cool:

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Gavrilova pokazała że ma psychikę niepozwalającą wygrać ten mecz . zajebiste minki robiła przy meczowej ???? panika 100%

mag84 1,7K

mag84

Użytkownik
i pajacowanie wychodzi jej na dobre ! Zaraz na 5-5 i szybkie 7-5 dla petry a w 3 secie dopiero dostanie w dupsko !

mag84 1,7K

mag84

Użytkownik
Gavrilova pokazała że ma psychikę niepozwalającą wygrać ten mecz . zajebiste minki robiła przy meczowej ???? panika 100%
poziom mojego syna niespełna 2 letniego który jak ma humory to robi takie miny i rozgląda się gadając jakieś bzdety ????

R 813

robssson

Użytkownik
poziom mojego syna niespełna 2 letniego który jak ma humory to robi takie miny i rozgląda się gadając jakieś bzdety ????
Zrozum proszę to, że niektórzy mają ambicję aby wygrać każda piłkę.. To, że ktoś tak robi, nie znaczy, że matoł.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom