w 2gim obroniła 3nie wiem ile miała w 2 secie bo ja włączyłem jak był tiebreak i 4-6
w 2gim obroniła 3nie wiem ile miała w 2 secie bo ja włączyłem jak był tiebreak i 4-6
ok dziękiw 2gim obroniła 3
w takim razie było ich 5ile puig wybronila meczowych? 7?
w związku z tym że zacząłem niedawno tą piękną przygodę (nigdy nie jeździłem nawet na rolkach lub deskorolce-jedynie rower heh) to myśle że Ci nie odpowiem bo ucze się....raczej po przygotowanych stokach bedę jeździł a szybkość na krawędziach to pewnie przyjdzie z czasem.....narazie liściem jeżdzę :-Da jak lubisz jeździć, rekreacja jak narciarze co 5sekund skręt, duże prędkości i krawędziowanie, luźno lekki freestyle ?
Po prostu gra swoje. Jest pewna siebie.Gavrilova za bardzo zaczyna cudować na korcie, jakieś miny, gadki ..... żeby się to nie skończyło dla niej źle ...
no ok ???? ale jakieś wytykanie języka po spieprzonej piłce .... ???? Petra spokojna, czujem że może się jeszcze wszystko zdarzyć choć nic nie ruszam z tego ????Po prostu gra swoje. Jest pewna siebie.
No tak, w końcu to WTA.no ok ???? ale jakieś wytykanie języka po spieprzonej piłce .... ???? Petra spokojna, czujem że może się jeszcze wszystko zdarzyć choć nic nie ruszam z tego ????
od czegoś trzeba zacząć! na pierwszą deskę polecam Ci sapienty bardzo dobry sprzęcik mój się trzyma i trzyma pomimo wielu offroadów, kamieni itpw związku z tym że zacząłem niedawno tą piękną przygodę (nigdy nie jeździłem nawet na rolkach lub deskorolce-jedynie rower heh) to myśle że Ci nie odpowiem bo ucze się....raczej po przygotowanych stokach bedę jeździł a szybkość na krawędziach to pewnie przyjdzie z czasem.....narazie liściem jeżdzę :-D
poziom mojego syna niespełna 2 letniego który jak ma humory to robi takie miny i rozgląda się gadając jakieś bzdety ????Gavrilova pokazała że ma psychikę niepozwalającą wygrać ten mecz . zajebiste minki robiła przy meczowej ???? panika 100%
nie. ale pewnie to minieWy też tak macie? Od momentu jak forum padło mam coś takiego :
Moment pisania postu :
Zrozum proszę to, że niektórzy mają ambicję aby wygrać każda piłkę.. To, że ktoś tak robi, nie znaczy, że matoł.poziom mojego syna niespełna 2 letniego który jak ma humory to robi takie miny i rozgląda się gadając jakieś bzdety ????