damianprz
Użytkownik
No ok ale dlaczego jak wszystkie typu już na plus to wisi coś takiego jakiś czas...To wynika z zaokrąglenia cząstki grosza w górę. Nie liczą tego przy zwrocie potencjalnym, dopiero przy faktycznym uwzględniają.
No ok ale dlaczego jak wszystkie typu już na plus to wisi coś takiego jakiś czas...To wynika z zaokrąglenia cząstki grosza w górę. Nie liczą tego przy zwrocie potencjalnym, dopiero przy faktycznym uwzględniają.
Zakładam że grałeś ako z tenisa i doliczyli bonus do kwoty zamknięcia.Ja miałem tak dzisiaj, że do wygrania było 154 z groszami, a zamknąć mogłem za 159 z groszami (ako 1,54)
Szczwany nie wszystkie kupony rozlicza na cito, cierpliwości.No ok ale dlaczego jak wszystkie typu już na plus to wisi coś takiego jakiś czas...
I Ruch brama ????no tak tak, tam kompletnie z dupy akcja może dać bramke może jakiś fix Ruch sobie zamota
Co tam masz ciekawego?Jak ktoś gra długoterminowe zakłady to mam coś co może kogoś zaciekawić
Chodzi o naszą kopaną ligę hehe
Szkoda Denisa :/Seppi zaorał ???? jednak co Szlem to gra na 100%
nwmco sie stalo ze str lajfy.pl
PrivCo tam masz ciekawego?
dlcz nwm?
zobacz jeszcze raz bo coś mi się wydaje że na sport.pl kilka dni temu pisali że ma ciężką drabinkęCzy mi się wydaje czy Radwańska ma otwartą drogę do półfinału? Puig w gazie, ale ma duże szanse wygrać, potem pewnie Vinci -> następnie ktoś z Suarez Navarro/Kulichkova/Mladenovic/Gavrilova. Super się dla Pisi ułożyła drabinka trzeba przyznać .
Do wieczoru powinno się poprawić. Może to być również problem związany ze starymi plikami cookie na Twoim komputerze. Spróbuj wyłączyć stronę forum a następnie usuń pliki cookie. W większości przeglądarek możesz to zrobić naciskając Ctrl+Shift+TWy też tak macie? Od momentu jak forum padło mam coś takiego :
Moment pisania postu :
jak dla mnie under Chin po 2.04 teraz w Maratonie calkeim dobra opcjawarto jakiś over pograć w tym hokeju u20?