Wysoki sądzie, nie mam więcej pytań. ???? ???? ????Cholera. Cała noc wszyscy się śmiali a te 8j chyba wejdzie i Roger będzie na mega plusie ????
Wszystkie Janusze zarobieni ????
faktycznie na mega plusie ????Cholera. Cała noc wszyscy się śmiali a te 8j chyba wejdzie i Roger będzie na mega plusie ????
Wszystkie Janusze zarobieni ????
Problem w tym, że z relacji wynika że nic ciekawego się tam póki co nie dzieje :razz:Błędy na forum powinny zniknąć dzisiaj w godzinach wieczornych. Wszystko opisał D@niel w Administracji.
Ruch zaczął mecz z Rozwojem silnym składem. Można pomyśleć nad jakimś o0.5 do HT jak kurs wzrośnie do tych 1.60.
~20Jakie ako rexar?
pozwole sobie odpowiedziec, bo liczylem. ponad 23, bez Seppiego 17 z haczykiemJakie ako rexar?
Widzę Ale bardzo lekko wchodzę przy kursie 2.20 30' na o0.5 Znasz te nasze polskie drużyny ????Problem w tym, że z relacji wynika że nic ciekawego się tam póki co nie dzieje
Czarny typerze, czy mecz Torebko-Kicker będzie miał inny przebieg niż ten o którym niedawno pisałeś?Seppi jaki return od niechcenia przy 0-30 ???? chyba bardzo wierzy w swój epicki serwis ????
To wynika z zaokrąglenia cząstki grosza w górę. Nie liczą tego przy zwrocie potencjalnym, dopiero przy faktycznym uwzględniają.O co chodzi z tym zamykaniem w 365?
Skończyły się mecze i mogę zamykać za 505,06 a do wygrania miałem 505,05
no tak tak, tam kompletnie z dupy akcja może dać bramke ???? może jakiś fix Ruch sobie zamotaWidzę Ale bardzo lekko wchodzę przy kursie 2.20 30' na o0.5 Znasz te nasze polskie drużyny ????
Ja miałem tak dzisiaj, że do wygrania było 154 z groszami, a zamknąć mogłem za 159 z groszami (ako 1,54)To wynika z zaokrąglenia cząstki grosza w górę. Nie liczą tego przy zwrocie potencjalnym, dopiero przy faktycznym uwzględniają.
powinien znowu Piotrasa pojechać ale wiadomo jako to na chalkach , ostatnio Kicker daleko zaszedł to zaraz może polecieć w 1 rundzieCzarny typerze, czy mecz Torebko-Kicker będzie miał inny przebieg niż ten o którym niedawno pisałeś?