>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [402]

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Błędy na forum powinny zniknąć dzisiaj w godzinach wieczornych. Wszystko opisał D@niel w Administracji.
Ruch zaczął mecz z Rozwojem silnym składem. Można pomyśleć nad jakimś o0.5 do HT jak kurs wzrośnie do tych 1.60.

spoxsik 305

spoxsik

Użytkownik
Cholera. Cała noc wszyscy się śmiali a te 8j chyba wejdzie i Roger będzie na mega plusie ????
Wszystkie Janusze zarobieni ????

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Błędy na forum powinny zniknąć dzisiaj w godzinach wieczornych. Wszystko opisał D@niel w Administracji.

Ruch zaczął mecz z Rozwojem silnym składem. Można pomyśleć nad jakimś o0.5 do HT jak kurs wzrośnie do tych 1.60.
Problem w tym, że z relacji wynika że nic ciekawego się tam póki co nie dzieje :razz:

Z 23

zaglebie23

Użytkownik
Myślę nad pograniem Zagłębia Lubin, moim zdaniem coś fixują z Chrobrym i skończy się łamańcem.
Zagłębie 5.50 i Zagłębie dnb po 4.0

mario_pl 1,2K

mario_pl

Użytkownik
O co chodzi z tym zamykaniem w 365?
Skończyły się mecze i mogę zamykać za 505,06 a do wygrania miałem 505,05
To wynika z zaokrąglenia cząstki grosza w górę. Nie liczą tego przy zwrocie potencjalnym, dopiero przy faktycznym uwzględniają.

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Widzę :p Ale bardzo lekko wchodzę przy kursie 2.20 30&#39; na o0.5 ;) Znasz te nasze polskie drużyny ????
no tak tak, tam kompletnie z dupy akcja może dać bramke ???? może jakiś fix Ruch sobie zamota :rolleyes:

@ co do Zagłębia to zobacz na zmiany jakie poszły na 2 część, nie wiem czy ich stać na odwrócenie losów spotkania

simon999 11

simon999

Użytkownik
To wynika z zaokrąglenia cząstki grosza w górę. Nie liczą tego przy zwrocie potencjalnym, dopiero przy faktycznym uwzględniają.
Ja miałem tak dzisiaj, że do wygrania było 154 z groszami, a zamknąć mogłem za 159 z groszami (ako 1,54)

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Czarny typerze, czy mecz Torebko-Kicker będzie miał inny przebieg niż ten o którym niedawno pisałeś?
powinien znowu Piotrasa pojechać ale wiadomo jako to na chalkach , ostatnio Kicker daleko zaszedł to zaraz może polecieć w 1 rundzie
Po takim kursie już lepiej Jose Pereira zagrac

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom