domell
Użytkownik
To było kilka dni temu :grin:zobacz jeszcze raz bo coś mi się wydaje że na sport.pl kilka dni temu pisali że ma ciężką drabinkę
/w półfinale szarapa/serena
To było kilka dni temu :grin:zobacz jeszcze raz bo coś mi się wydaje że na sport.pl kilka dni temu pisali że ma ciężką drabinkę
/w półfinale szarapa/serena
cookies oczywiście usunąłem i dalej to samo .Do wieczoru powinno się poprawić. Może to być również problem związany ze starymi plikami cookie na Twoim komputerze. Spróbuj wyłączyć stronę forum a następnie usuń pliki cookie. W większości przeglądarek możesz to zrobić naciskając Ctrl+Shift+T
Ja tak samo mam ten sam problem...cookies oczywiście usunąłem i dalej to samo .
chiny 2 szczały w 1t a 4 minuty w przewadze ????Jesli chodzi o Hiszpanów to nie nakręcałbym się tu najkieś wielkie overy jak do 10 dojdą to pewnie styknie, natomiast mam nadzieję ze nie dadzą sobie wbić ani jednej bramki, bo bedzie to trochę śmieszne zjawisko dać sobie wbić takiej ekipie jaką sa Chińczycy w tej edycji ????
to jest wyższy poziom wtajemniczeniachiny 2 szczały w 1t a 4 minuty w przewadze ????
Oczywiście że za wysoki :]Na Niemców nie za wysoki kurs w ręczną dziś?
Może trochę za wysoki. Powinno być 1,90 ale mimo wszystko uważam że w tym meczu może się zdarzyć wszystko.Oczywiście że za wysoki :]
Na Niemców już kurs spada.Może trochę za wysoki. Powinno być 1,90 ale mimo wszystko uważam że w tym meczu może się zdarzyć wszystko.
wyczysc cookiesNa tel i tablecie forum normalnie działa a na kompie wszystko jakieś wykręcone.