>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [402]

Status
Zamknięty.
kain. 2,2K

kain.

Użytkownik
Do wieczoru powinno się poprawić. Może to być również problem związany ze starymi plikami cookie na Twoim komputerze. Spróbuj wyłączyć stronę forum a następnie usuń pliki cookie. W większości przeglądarek możesz to zrobić naciskając Ctrl+Shift+T
cookies oczywiście usunąłem i dalej to samo ;).

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Jesli chodzi o Hiszpanów to nie nakręcałbym się tu najkieś wielkie overy jak do 10 dojdą to pewnie styknie, natomiast mam nadzieję ze nie dadzą sobie wbić ani jednej bramki, bo bedzie to trochę śmieszne zjawisko dać sobie wbić takiej ekipie jaką sa Chińczycy w tej edycji ????

kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
Jesli chodzi o Hiszpanów to nie nakręcałbym się tu najkieś wielkie overy jak do 10 dojdą to pewnie styknie, natomiast mam nadzieję ze nie dadzą sobie wbić ani jednej bramki, bo bedzie to trochę śmieszne zjawisko dać sobie wbić takiej ekipie jaką sa Chińczycy w tej edycji ????
chiny 2 szczały w 1t a 4 minuty w przewadze ????

V 118

volley-130575

Użytkownik
Smyczek - Troicki Powyżej 3.5 seta 1.85
@ 1.85
Stawka: 9j
Betsson

Kurs , kosmos. Smyczek gra przecież bardzo fajny tenis , nie jest jeszcze u szczytu formy ale na ten moment gra naprawdę dobry mocny poukładany tenis , kurs 5 bardzo dużo i value. Troicki oczywiście jest faworytem bardzo dobry zawodnik ograny na światowych kortach z wynikami. Troicki straszna mordęga w poprzedniej rundzie , tego turnieju nie zaczął najlepiej 2 przegrane sety 0 koncentracji. Smyczek w spotkaniu z Traverem dał się tylko raz przełamać ! Trzyma serwis , jeśli będzie miał parę breików na pewno jednego wykorzysta i wygra co najmniej seta.
Polecam :!:

Reszta meczów w dziale. ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom