Lajovic kostke podkrecil prawdopodobnieMa ktoś jakieś info czemu lajovich/trocki kreczowali ?
Lajovic skecił/podkręcił kostkęMa ktoś jakieś info czemu lajovich/trocki kreczowali ?
A dostaliście zwrot za to już na becie? Bo u mnie dalej jest do zamknięcia ze stratą.Lajovic skecił/podkręcił kostkę
adelaide można łapać po 1.72 ...
takich spotkań jednak unikamA nie sądzisz,że jutro kurs na Barcelonę z Realem też przesadzony? Mam nadzieję,że jakieś dobre linie na zawodników będą.
ja miałem 2 seta i mogłem zamknąć z małym zyskiemA dostaliście zwrot za to już na becie? Bo u mnie dalej jest do zamknięcia ze stratą.
Tak samobójcza.Ta samobójcza? ????
Podał Klopp kadrę na Exeter bo sprawdzałem godz temu i nie znalazłem?
Znowu chce grać młodzieżą?
U mnie to samo. Jakiś błąd maja i znając ich trochę im zajmie zanim ogarna ???? możeszcna czat podbić to moze szybciej bedzie jak Ci spiesznoA dostaliście zwrot za to już na becie? Bo u mnie dalej jest do zamknięcia ze stratą.
to ciekawe co powiesz o Sikorze ????Domański jeden z gorszych w Eurosporcie
Nogi jak sarenka a chodzi po korcie jak szkapa. Pograłem Pliske i jak idzie wymiana to zaczynam się modlićPrzecież Pliskova jest od niej 5 razy słabsza, cały mecz serwuje jak Isner i temu nie siedzi jeszcze w szatni po w******** 0-2, a wciąż gra.
powinna to w 2gim wziacJak Pliskova do końca będzie tak serwować to weźmie mecz.
Brak klasyfikacji dla niegoto ciekawe co powiesz o Sikorze ????
Odpuściłbym.warto grać Seppiego?
Wygra to. Pytanie czy będzie się bawił w horrory i 5 setówki czy poskłada go w 3 setach.warto grać Seppiego?