>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [402]

Status
Zamknięty.
macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Na piłce się z założenia zna każdy ???? Taki ogólnopolski sport ???? Ja też się znam ! A co ????
W typach dnia to wiadomo, że konkursowo to analiza i tak nie ma sensu po prostu musi być, więc lejmy wodę do oporu ????
Ale przy takim sporcie jak tenis jak już się piszę jakąś analizę to jakąś wiedzę uważam, że trzeba posiadać skoro się wpada na pomysł, żeby podzielić się nią z innymi na jakimś forum. Trzeba cokolwiek oglądać,o ogarniać itp.
Co innego grać coś, a co innego pisać analizę :p
Czasem ręczną, albo krykieta też zagram, ale nie znaczy to, że uważam się za eksperta i jeszcze nie daj boże żebym się dzielił z kimś moimi przemyśleniami na ten temat ????
Szczególnie jak jesteś nowy na forum to powinno być oczywiste, że nikt nie zagra Twojego typu na argument &quot;bo tak mi się wydaje&quot; , albo &quot;w sumie nie znam tego zawodnika, ale obaj są z argentyny to może mu odda seta&quot; :p tacy się powinni tym bardziej przyłożyć, żeby kogoś przekonać
Reputa bywa zgubna. Ostatnio dowiedziałem się, że trenerem Kani jest jej brat, którego nie posiada, a Hantuchova gra przebijanie i nie ryzykuje przy uderzeniach. Niektórzy mają po 1-1,5k lub więcej reputy i piszą, że Janowicz zbytnio się nie różni od Isnera i 1,20 na Amerykanina to żart bukmacherski od Andrzejów z STSu. ???? Taka specyfika forum, że jak wejdziesz z doskoku to możesz się naciąć na banialuki. ????
Svetlan Kuznetsov mógłby wtopić 1. seta to może by się coś lajw pograło :smile:
Za projekty i naukę lepiej się weź, beju.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Reputa bywa zgubna. Ostatnio dowiedziałem się, że trenerem Kani jest jej brat, którego nie posiada, a Hantuchova gra przebijanie i nie ryzykuje przy uderzeniach. Niektórzy mają po 1-1,5k lub więcej reputy i piszą, że Janowicz zbytnio się nie różni od Isnera i 1,20 na Amerykanina to żart bukmacherski od Andrzejów z STSu. ???? Taka specyfika forum, że jak wejdziesz z doskoku to możesz się naciąć na banialuki. ????
najgorzej jak ktoś pisze pierdoły, a trafia wszystko jak leci :grin:

weed233 854

weed233

Użytkownik
Ktoś tu wczoraj pisał że jesteś oszustem
Ja się pytałem czy da najpierw sprawdzić, bo bym w sumie sobie puścił coś w betsson to napisał że nie daje do sprawdzania, więc całkiem możliwe, że by sprzedał jakiś użyty i napisał że dobry był ????

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Panie BuzzerBeater

Nie reklamuj się Pan. Sprawdzę sytuację i jeśli faktycznie kogoś oszukałeś - wiem jak Cię znaleźć. Może nawet wystawię Cię na odstrzał jak Stonoga pedofila.

Pozdrawiam serdecznie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom