????to jest skandal, że Delbonis z Olivo nie grają na Rod Laver Arena i muszą czekać na poprawę pogody
Co Ty serio w takim meczu over ładowałeś ????przez 3 minuty 11 pkt, a przez kolejne 9 tylko 8 pkt, no fajno..
w 1Q nie wyszli z 40, a na 2Q dają linie 48,5, hmmm
na granie w szopie to trzeba sobie zasłużyć. przynajmniej półfinałem Wimbledonu????
takie 2 ogóry niech grają w jakiejś szopie treningowej najlepiej. jakby ich wpuścili na RLA to byłby to koniec tenisa
Pozamykany 2 set Kaśki z zyskiem. Coś tam złego wyczuwam.
E: No i łamanko.
????Kuznetsova 2 set @5.
Sorry za offtop.
albo globalem w cs'ana granie w szopie to trzeba sobie zasłużyć. przynajmniej półfinałem Wimbledonu
nieeeee, mam tylko +5 Bucks, teraz sobie na 2Q wziąłem under, bo jak patrzę jak pałują to warto skorzystaćCo Ty serio w takim meczu over ładowałeś ????
Szybkość łącza nie nadąża czasem za moją szybkością myślenia.
Miało być chyba x3 po każdym przegranym ale chyba kończy się 30k zapałek powoli..nieeeee, mam tylko +5 Bucks, teraz sobie na 2Q wziąłem under, bo jak patrzę jak pałują to warto skorzystać
nie wiem czy ktoś wrzucał, ale jakby ktoś się dziwił dlaczego wczoraj w Cleveland doszło do gwałtu to tu mamy odpowiedź: http://forum.bukmacherskie.com/f15/zimna-glowa-stala-stawka-110607-16.html#post5903480
????