master.
Użytkownik
Dziadek Stepanek sie położy od tych upałów tam i po lokacie XDHsieh/Yang - Nestor/Stepanek 2 1.15
15% lokata :!:
Duckworth/Millman fajny kursik
Dziadek Stepanek sie położy od tych upałów tam i po lokacie XDHsieh/Yang - Nestor/Stepanek 2 1.15
15% lokata :!:
Ja nie miałam nigdy żadnego problemu, a na 1 IP już miałam kilka kont.Jeśli będę grał ze znajomym na jednym adresie IP w całorocznym to mogą być jakieś konsekwencje? Oczywiście gramy typy w większości na live i te same Gościu pisał, że jeśli nie będziemy brali bonusów, to niby można , a Wy co o tym myślicie?
tylko, że my gramy na jednym bukmacherze, te same typyJa nie miałam nigdy żadnego problemu, a na 1 IP już miałam kilka kont.
sprobuje over 3.5 ht
poki co leje, na ta chwile tylko na 3 kortach beda graliAle sie forum rozjechalo.
Jak tam pogoda w Melbourne?
no wiem, przecież mówię właśnie o bet365.tylko, że my gramy na jednym bukmacherze, te same typy
czyli co? Pierwsze trzy największe mają zadaszenie? czy jakoś inaczej to wygląda?poki co leje, na ta chwile tylko na 3 kortach beda grali
nie , na tych kortach są w korcie dziury które odprowadzają szybciej wodę????czyli co? Pierwsze trzy największe mają zadaszenie? czy jakoś inaczej to wygląda?
dziś nie nie oglądałem ale po ostatnim po meczu Polaków to robiła Kostryra(córka tego co boks komentuję w Polsacie) więc dziś pewno też to była onaWie ktoś jak sie nazywa dziennikarka Polsatu co robi wywiady z tego pubu czy cokolwiek to jest w Warszawie do studia Piłki Ręcznej ???? ???? ????
miałem iść się kimnąć chwilę ale skoro na HiSense Arena jest dach to zostaje chociaż na pierwszy mecz bo Kuza to jest moja lokomotywa ????Kolega Wawo dobrze prawi, Margaret Court Arena, Rod Laver Arena i HiSense Arena są zadaszone.
miałem iść się kimnąć chwilę ale skoro na HiSense Arena jest dach to zostaje chociaż na pierwszy mecz bo Kuza to jest moja lokomotywa ????Kolega Wawo dobrze prawi, Margaret Court Arena, Rod Laver Arena i HiSense Arena są zadaszone.
żeś błysnął inteligencją :] chodziło mi czy pierwsze trzy są zadaszone czy może któryś innynie , na tych kortach są w korcie dziury które odprowadzają szybciej wodę????