macko18
Forum VIP
Bo to jest najlepszy gracz na świecie, ale widać wyraźnie, że na tych ME nie potrafi się odnaleźć.Karabatic mówili komentatorzy, ze najlepszy na świecie. Dzis to chyba jeden z gorszych na boisku byl nie?
Bo to jest najlepszy gracz na świecie, ale widać wyraźnie, że na tych ME nie potrafi się odnaleźć.Karabatic mówili komentatorzy, ze najlepszy na świecie. Dzis to chyba jeden z gorszych na boisku byl nie?
do 30 godzin i sytuacja się unormujegdzie moderacja
obrazki mi nie dzialaja i w ogole forumek wyglada dziwnie jakoś
@#1231oneone!123 help
Kto? pozdrawiamCzyli ze powinien grać po 16j?
Ps: typer roku już przyznany ????
A jak myślisz?Kto? pozdrawiam
Jest gdzieś dostępna ta lista zawodników z tenisa co w fixed się bawiła? czy tajna narazie?
chyba jeszcze nie ujawnili, można by zrobić jakąś ankietę/temat i potypować ???? coś czuję, że paru ancymonów bym ustrzeliłJest gdzieś dostępna ta lista zawodników z tenisa co w fixed się bawiła? czy tajna narazie?
Wszyscy prócz Djoka i Federera, tak przyjmuje forumekJest gdzieś dostępna ta lista zawodników z tenisa co w fixed się bawiła? czy tajna narazie?
A jak myślisz?
Pozdrawiam.
Jest, ale ona wygląda jak czarna lista płaczka z HP, a nie rzetelna robotaJest gdzieś dostępna ta lista zawodników z tenisa co w fixed się bawiła? czy tajna narazie?
W ostatnich minutach wszedł taki murzynek u nich i rzucal bez kompleksów z daleka dosyć i trafial. Cos mi się wydaje, ze gdyby wszedł wczesniej to byśmy mieli dużo ciężej, bo oni mieli problemy ze skutecznością.Bo to jest najlepszy gracz na świecie, ale widać wyraźnie, że na tych ME nie potrafi się odnaleźć.
a to wredny UJ z niego, pewnie sam nakręcił tę aferę żeby wyrobić sobie pijar! a ten chłopaczek to pewnie jego synA najwiecej na tym oczywiscie zyska multimilioner Lionel Messi... no bo taki z niego dobroduszny gosc, koszulke chlopcowi oddal...pfff
Obaj Nyokasy to są wariaty. Szkoda, że wypłynęli na szersze wody w miarę późnym wieku.W ostatnich minutach wszedł taki murzynek u nich i rzucal bez kompleksów z daleka dosyć i trafial. Cos mi się wydaje, ze gdyby wszedł wczesniej to byśmy mieli dużo ciężej, bo oni mieli problemy ze skutecznością.
Moze nie nakrecil, ale UJkiem jest, bo zamiast pomoc w sposob normalny to da mu koszulke ???? ...a to wredny UJ z niego, pewnie sam nakręcił tę aferę żeby wyrobić sobie pijar! a ten chłopaczek to pewnie jego syn
http://forum.bukmacherskie.com/f16/najlepszy-typer-znawca-roku-2015-a-127864.htmlDawid, nie wiem kto był nominowany. <bezradny>