czaro09
Użytkownik
siadło luzemunder 1 lekko w meczu Deportivo Lary
witam
siadło luzemunder 1 lekko w meczu Deportivo Lary
witam
po podobnym kursie do Agi wolałbym Nestora/Stepanka, Seppi to idiota - lepiej go nie grać.Kain, może i masz rację, ale ciężko coś wykombinować do czegoś w okolicach @2
Wziąłem Age kosztem Seppiego który ledwo grał w tym TB 4 seta z Gabashvilim. Miałbyś coś jeszcze, chyba że GGL na upartego?
W sumie to i tak tripel już poszedł, debli nie ruszam bo się nie znam, może się uda.po podobnym kursie do Agi wolałbym Nestora/Stepanka, Seppi to idiota - lepiej go nie grać.
Macko ten Twój dubel deblowy w temacie dosyć pewny ?Ale Fedek złapał zwiechę ????
Kilku wyzdrowiało i raczej pojedzie. Na pewno nie będzie Kłosa, Wlazłego, Conte i Winiarskiego.i tak dobrze, że zamieszkał u Odry, a nie wkradł się do jakiegoś Maca. zdziwiliby się, jakby im ginęło 20 kg ziemnioli dziennie, które by jeszcze popijał tłuszczem do robienia frytek
info o Srace Bełchatów potwierdzone? nie będzie jakiegoś cudownego uzdrowienia czy gry w pampersach podstawowych zawodników?
????Kilku wyzdrowiało i raczej pojedzie. Na pewno nie będzie Kłosa, Wlazłego, Conte i Winiarskiego.
Cudów nie będzie. 3-0 i do domu. Oni są kompletnie bez formy, a Lube wręcz przeciwnie. W pełnym, zdrowym składzie mogli by spokojnie 3-0 zebrać.
Tutaj składy http://www.cev.lu/Competition-Area/MatchPage.aspx?mID=27826&ID=879
Conte jednak jest.
Jest, ale Ty pewnie zamrozisz.jestem januszem tenisowym, ale nie ma walju na Gienie?
Bardzo mądry głos w tej dyskusji.Jak można przegrać 26j na taśmach i nadal grać je po 8j?
No chyba, że te 26j to 26 zł. Bo jeśli to jest większa suma, to dla mnie, osobiście, to patologia i szczyt idiotyzmu.
Pozdrawiam serdecznie.
Podbijam.Wie ktoś może jak dzisiaj wygląda kadra Miami Heat?
0/0Ile bramek zdobył Daszek dzis? Mecz oglądałem, ale zastanawiam sie czy mi cos w emocjach nie umknelo :grin: