>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [402]

Status
Zamknięty.
kain. 2,2K

kain.

Użytkownik
Kain, może i masz rację, ale ciężko coś wykombinować do czegoś w okolicach @2
Wziąłem Age kosztem Seppiego który ledwo grał w tym TB 4 seta z Gabashvilim. Miałbyś coś jeszcze, chyba że GGL na upartego?
po podobnym kursie do Agi wolałbym Nestora/Stepanka, Seppi to idiota - lepiej go nie grać.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
i tak dobrze, że zamieszkał u Odry, a nie wkradł się do jakiegoś Maca. zdziwiliby się, jakby im ginęło 20 kg ziemnioli dziennie, które by jeszcze popijał tłuszczem do robienia frytek
info o Srace Bełchatów potwierdzone? nie będzie jakiegoś cudownego uzdrowienia czy gry w pampersach podstawowych zawodników?
Kilku wyzdrowiało i raczej pojedzie. Na pewno nie będzie Kłosa, Wlazłego, Conte i Winiarskiego.
Cudów nie będzie. 3-0 i do domu. Oni są kompletnie bez formy, a Lube wręcz przeciwnie. W pełnym, zdrowym składzie mogli by spokojnie 3-0 zebrać.
Tutaj składy http://www.cev.lu/Competition-Area/MatchPage.aspx?mID=27826&amp;amp;ID=879
Conte jednak jest.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Jak można przegrać 26j na taśmach i nadal grać je po 8j?
No chyba, że te 26j to 26 zł. Bo jeśli to jest większa suma, to dla mnie, osobiście, to patologia i szczyt idiotyzmu.
Pozdrawiam serdecznie.

macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
jestem januszem tenisowym, ale nie ma walju na Gienie?
Jest, ale Ty pewnie zamrozisz.
Jak można przegrać 26j na taśmach i nadal grać je po 8j?
No chyba, że te 26j to 26 zł. Bo jeśli to jest większa suma, to dla mnie, osobiście, to patologia i szczyt idiotyzmu.
Pozdrawiam serdecznie.
Bardzo mądry głos w tej dyskusji.
Ze sportowym pozdrowieniem

5567 719

5567

Użytkownik
Ile bramek zdobył Daszek dzis? Mecz oglądałem, ale zastanawiam sie czy mi cos w emocjach nie umknelo :grin:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom