Dobra to teraz:
23/01 z Norwegią
25/01 z Białorusią
27/01 z Chorwacją
2 zwycięstwa, w tym z Norwegią, dają nam pewny awans i pewne 1 miejsce w grupie A 2 zwycięstwa ogólnie dają nam pewny półfinał
Ja bym tam się nie zachwycał naszymi grajkami.
Mecz im wyszedł, ale to Francuzi totalnie zayebali mecz. Do tego obijali bramkę często.
Raz się zrobiło z 14-7 -> 14-12
Antonio Pedroza, grał w Cruz Azul, Monarcas i Chiapas kojarzysz może z gry cokolwiek?
Wrócił do Herediano, miał epizod w Crystal Palace, nawet filmiki były Welcome to Tottenham
obejrzałem parę goli jedno no i taki przebojowy chłopak, a może widziałeś go w lidze kiedyś?
Mecz im wyszedł, ale to Francuzi totalnie zayebali mecz. Do tego obijali bramkę często.
I co z tego, że Francuzi zagrali słabiej? Pokonaliśmy najlepszą drużynę w ręcznej od kilkunastu lat, nawet nie ma porównania z innymi sportami, żeby porównać dokonania Francji.
Trzeba się cieszyć, w drugiej fazie trudniejszych przeciwników jak Francja nie będzie!
i tak dobrze, że zamieszkał u Odry, a nie wkradł się do jakiegoś Maca. zdziwiliby się, jakby im ginęło 20 kg ziemnioli dziennie, które by jeszcze popijał tłuszczem do robienia frytek
info o Srace Bełchatów potwierdzone? nie będzie jakiegoś cudownego uzdrowienia czy gry w pampersach podstawowych zawodników?
Kain, może i masz rację, ale ciężko coś wykombinować do czegoś w okolicach @2
Wziąłem Age kosztem Seppiego który ledwo grał w tym TB 4 seta z Gabashvilim. Miałbyś coś jeszcze, chyba że GGL na upartego?