Ja bym tam się nie zachwycał naszymi grajkami.Dobra to teraz:
23/01 z Norwegią
25/01 z Białorusią
27/01 z Chorwacją
2 zwycięstwa, w tym z Norwegią, dają nam pewny awans i pewne 1 miejsce w grupie A 2 zwycięstwa ogólnie dają nam pewny półfinał
rezerwowy napastnik który mało strzelał nie utkwił mi w ogóle w pamięciAntonio Pedroza, grał w Cruz Azul, Monarcas i Chiapas kojarzysz może z gry cokolwiek?
Wrócił do Herediano, miał epizod w Crystal Palace, nawet filmiki były Welcome to Tottenham
obejrzałem parę goli jedno no i taki przebojowy chłopak, a może widziałeś go w lidze kiedyś?
Tomic, Georges, Madison Keys i Azarenka @2 ????
I co z tego, że Francuzi zagrali słabiej? Pokonaliśmy najlepszą drużynę w ręcznej od kilkunastu lat, nawet nie ma porównania z innymi sportami, żeby porównać dokonania Francji.Ja bym tam się nie zachwycał naszymi grajkami.
Mecz im wyszedł, ale to Francuzi totalnie zayebali mecz. Do tego obijali bramkę często.
Raz się zrobiło z 14-7 -> 14-12
???? ???? ????Ja bym tam się nie zachwycał naszymi grajkami.
Mecz im wyszedł, ale to Francuzi totalnie zayebali mecz. Do tego obijali bramkę często.
A potem 20-15, nie ma czym sie zachwycac, ze ogralismy faworytow do zlota ????Ja bym tam się nie zachwycał naszymi grajkami.
To wina Homela, przeżarł kable od internetu bo myślał że to żelki. Bo lodówkę Oderki już całą opędzlował.Forum padło wczoraj równo w momencie, w którym Janowicz rozpoczął swój mecz- przypadek? nie sądzę
i tak dobrze, że zamieszkał u Odry, a nie wkradł się do jakiegoś Maca. zdziwiliby się, jakby im ginęło 20 kg ziemnioli dziennie, które by jeszcze popijał tłuszczem do robienia frytekTo wina Homela, przeżarł kable od internetu bo myślał że to żelki. Bo lodówkę Oderki już całą opędzlował.