kuchcik
Użytkownik
może ma mocne przeczucie (kto wie, czy nie będzie trafione) ale niezbyt potrafi to przelać na klawiaturęOgólnie analiza pierwszorzędna "nie wiem jak Olivo, ale podejrzewam, że podobnie"
może ma mocne przeczucie (kto wie, czy nie będzie trafione) ale niezbyt potrafi to przelać na klawiaturęOgólnie analiza pierwszorzędna "nie wiem jak Olivo, ale podejrzewam, że podobnie"
mało przyjemny to dla Sagana, który znów drugi ????Malo przyjemny dzien, ale i tak witam wszystkich.
pomylił się bo kurs jest taki na +2,5 setahttp://forum.bukmacherskie.com/f152/australian-open-2016-turniej-glowny-18-01-31-01-2016-a-128500-4.html#post5904954
Takie coś lubie Po pierwsze patrząc po typie to gość myśli, że gramy do 2 setów, a nie trzech skoro stawia na seta Olivo, a typ +1,5 seta ????
Ogólnie analiza pierwszorzędna ???? "nie wiem jak Olivo, ale podejrzewam, że podobnie" ????
Już uj z typem ale w dziale tenis jest tak niesamowite burdel przez tego typu "analizy" , że chyba drugiego takiego działu nie ma.może ma mocne przeczucie (kto wie, czy nie będzie trafione) ale niezbyt potrafi to przelać na klawiaturę
Caly Pitermało przyjemny to dla Sagana, który znów drugi ????
Zgadza się, na szczęście user z wiedzą z zakresu dyscypliny lub ze stażem łatwo oddzieli ziarno od plew.(...) w dziale tenis jest tak niesamowite burdel przez tego typu "analizy" , że chyba drugiego takiego działu nie ma.
To poczytaj w Typach dnia co piszą. Nie mówiąc już o Piłce nożnej, gdzie każdy się na tym zna i sypie argumentami jak z rękawa.
Na piłce się z założenia zna każdy ???? Taki ogólnopolski sport ???? Ja też się znam ! A co ????To poczytaj w Typach dnia co piszą. Nie mówiąc już o Piłce nożnej, gdzie każdy się na tym zna i sypie argumentami jak z rękawa.
Tłitery mówio że już suszo pozostałe korty tam, więc niedługo powinni zacząć. Prognoza do końca dnia jest spoko i nie powinno być więcej obsuw w planie gier.Fuck pada w Melbourne
jak w dziale NBA, jeden janek z drugim zobaczy livesports gdzie druzyny robią overa, to trzeba ładować to mimo że zespół ma połowe zespołu inne i zmienili styl gry ???? takich ino banować heheNa piłce się z założenia zna każdy ???? Taki ogólnopolski sport ???? Ja też się znam ! A co ????
W typach dnia to wiadomo, że konkursowo to analiza i tak nie ma sensu po prostu musi być, więc lejmy wodę do oporu ????
Ale przy takim sporcie jak tenis jak już się piszę jakąś analizę to jakąś wiedzę uważam, że trzeba posiadać skoro się wpada na pomysł, żeby podzielić się nią z innymi na jakimś forum. Trzeba cokolwiek oglądać,o ogarniać itp.
Co innego grać coś, a co innego pisać analizę
Czasem ręczną, albo krykieta też zagram, ale nie znaczy to, że uważam się za eksperta i jeszcze nie daj boże żebym się dzielił z kimś moimi przemyśleniami na ten temat ????
Szczególnie jak jesteś nowy na forum to powinno być oczywiste, że nikt nie zagra Twojego typu na argument "bo tak mi się wydaje" , albo "w sumie nie znam tego zawodnika, ale obaj są z argentyny to może mu odda seta" tacy się powinni tym bardziej przyłożyć, żeby kogoś przekonać