>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [402]

Status
Zamknięty.
skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
może ma mocne przeczucie (kto wie, czy nie będzie trafione) ale niezbyt potrafi to przelać na klawiaturę
Już uj z typem :p ale w dziale tenis jest tak niesamowite burdel przez tego typu &quot;analizy&quot; , że chyba drugiego takiego działu nie ma.
Na takich dużych turniejach to już w ogóle wysyp analiz, które piszą ludzie, którzy mam wrażenie oglądali tenis 2 razy i to jakieś 5 lat temu ostatnio ????

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Mnie dzisiaj Caleb Ewan potopil, smutek. AO wygladalo ok, no ale Bedene i Duckworth mimo szans niestety nie ogarneli seta.

mario_pl 1,2K

mario_pl

Użytkownik
(...) w dziale tenis jest tak niesamowite burdel przez tego typu &quot;analizy&quot; , że chyba drugiego takiego działu nie ma.
Zgadza się, na szczęście user z wiedzą z zakresu dyscypliny lub ze stażem łatwo oddzieli ziarno od plew.
Dałbym jeszcze over 3,5 u Donskoya z Radwańskim, ale obawiam się że Ruskowi nie starczy cierpliwości żeby rozpracowywać przebijanie Żila ???? Kurs 2,2 na to w całorocznym.

macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Już uj z typem :p ale w dziale tenis jest tak niesamowite burdel przez tego typu &quot;analizy&quot; , że chyba drugiego takiego działu nie ma.
Na takich dużych turniejach to już w ogóle wysyp analiz, które piszą ludzie, którzy mam wrażenie oglądali tenis 2 razy i to jakieś 5 lat temu ostatnio ????
To poczytaj w Typach dnia co piszą. Nie mówiąc już o Piłce nożnej, gdzie każdy się na tym zna i sypie argumentami jak z rękawa.

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
To poczytaj w Typach dnia co piszą. Nie mówiąc już o Piłce nożnej, gdzie każdy się na tym zna i sypie argumentami jak z rękawa.
Na piłce się z założenia zna każdy ???? Taki ogólnopolski sport ???? Ja też się znam ! A co ????
W typach dnia to wiadomo, że konkursowo to analiza i tak nie ma sensu po prostu musi być, więc lejmy wodę do oporu ????
Ale przy takim sporcie jak tenis jak już się piszę jakąś analizę to jakąś wiedzę uważam, że trzeba posiadać skoro się wpada na pomysł, żeby podzielić się nią z innymi na jakimś forum. Trzeba cokolwiek oglądać,o ogarniać itp.
Co innego grać coś, a co innego pisać analizę :p
Czasem ręczną, albo krykieta też zagram, ale nie znaczy to, że uważam się za eksperta i jeszcze nie daj boże żebym się dzielił z kimś moimi przemyśleniami na ten temat ????
Szczególnie jak jesteś nowy na forum to powinno być oczywiste, że nikt nie zagra Twojego typu na argument &quot;bo tak mi się wydaje&quot; , albo &quot;w sumie nie znam tego zawodnika, ale obaj są z argentyny to może mu odda seta&quot; :p tacy się powinni tym bardziej przyłożyć, żeby kogoś przekonać

weed233 854

weed233

Użytkownik
Na piłce się z założenia zna każdy ???? Taki ogólnopolski sport ???? Ja też się znam ! A co ????
W typach dnia to wiadomo, że konkursowo to analiza i tak nie ma sensu po prostu musi być, więc lejmy wodę do oporu ????

Ale przy takim sporcie jak tenis jak już się piszę jakąś analizę to jakąś wiedzę uważam, że trzeba posiadać skoro się wpada na pomysł, żeby podzielić się nią z innymi na jakimś forum. Trzeba cokolwiek oglądać,o ogarniać itp.
Co innego grać coś, a co innego pisać analizę :p
Czasem ręczną, albo krykieta też zagram, ale nie znaczy to, że uważam się za eksperta i jeszcze nie daj boże żebym się dzielił z kimś moimi przemyśleniami na ten temat ????

Szczególnie jak jesteś nowy na forum to powinno być oczywiste, że nikt nie zagra Twojego typu na argument &quot;bo tak mi się wydaje&quot; , albo &quot;w sumie nie znam tego zawodnika, ale obaj są z argentyny to może mu odda seta&quot; :p tacy się powinni tym bardziej przyłożyć, żeby kogoś przekonać
jak w dziale NBA, jeden janek z drugim zobaczy livesports gdzie druzyny robią overa, to trzeba ładować to mimo że zespół ma połowe zespołu inne i zmienili styl gry ???? takich ino banować hehe

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom