over 3,5 seta: Sela-Becker 1,44, Bedene-Johnson 1,50Siemano, coś ciekawego na nocke grasz? :-D
a później już tylko do równości jakiegoś pusiaka tenisowego pograć po niskim kursieMacerata - Skra 1 @1,26
390*1,26=491
Również widze w nim potencjał. Na six mana w słabej ekipie albo gwiazde w Chinach ????Zapewne nigdy nie będzie starterem w kontenderze, ale myślę, że spokojnie będzie miał miejsce w zespole walczącym o PO.
Ja tam widzę w nim potencjał.
Proponuje Murray+2,5 seta ????a później już tylko do równości jakiegoś pusiaka tenisowego pograć po niskim kursie
491 *1.02 = ... 0
Ups, włączyłem ES 2. Fognini na "2". Na głównym baby, konkretniej Muguruza.moglby ktos z laski swej napisac jaki mecz teraz puszczaja na ES i czy naszego czempiona orszyka tez zapodadza?
Kontaveit - Muguruza E1moglby ktos z laski swej napisac jaki mecz teraz puszczaja na ES i czy naszego czempiona orszyka tez zapodadza?
na jedynce Kontaveit - Muguruza, na dwójce Muller - Fogninimoglby ktos z laski swej napisac jaki mecz teraz puszczaja na ES i czy naszego czempiona orszyka tez zapodadza?
Jak do równości to tylko takie bety ????a później już tylko do równości jakiegoś pusiaka tenisowego pograć po niskim kursie
491 *1.02 = ... 0
Nie zapodadza. Na es teraz Mugu-Kontaveitmoglby ktos z laski swej napisac jaki mecz teraz puszczaja na ES i czy naszego czempiona orszyka tez zapodadza?
Hiszpanka Muguruza z kimś tam bo nie znam, a na drugim włoski ogier Fogini z Mullerem. Janowicz od pierwszej do ostatniej minuty mówili że będzie pokazywany.moglby ktos z laski swej napisac jaki mecz teraz puszczaja na ES i czy naszego czempiona orszyka tez zapodadza?