zainwestuj w to Blue Yeti, może drogie, ale na lata.podbijam
tak chyba zrobię, bez sensu kupować szit, a słuchawkowymi nie nagram tego co chcę nagraćzainwestuj w to Blue Yeti, może drogie, ale na lata.
moim zdaniem to wynika z braku umiejętności w większości. zapanować nad takim autem też trzeba umieć. Jeździłem punto 2, więc wiem coś o tymMa sie kase to sie rozbija fury... nie ma to jak zycie pilkarza ????
http://www.claretandhugh.info/sakho-suffers-car-crash/?
Szatanska fura, no ale pewnie kierowca z Ciebie nie byle jaki. 1.2 w gazie? ????moim zdaniem to wynika z braku umiejętności w większości. zapanować nad takim autem też trzeba umieć. Jeździłem punto 2, więc wiem coś o tym
kto bogatemu zabroni benzyniakiem jeździćSzatanska fura, no ale pewnie kierowca z Ciebie nie byle jaki. 1.2 w gazie? ????
co ? ????hehe, Scofield umarł a po 6 latach nowy sezon Prison Break robią, z nim w roli głównej
no niestety ja mam ten problem, ze nigdy nie wiem, czy to wyjebka, czy brak formy.Także myślałem coś w stronę gulbisa ale to co ten chłopak stracił w jakości uderzeń to szok, że pamiętam jaka petarde grał z fedexem e ćwierćfinale RG
Fratangelo?
Również idziesz w jego stronę?owszem