kuba86
Użytkownik
a łysym?Rudym był nie zaufał.
a łysym?Rudym był nie zaufał.
Mnie tylko interesuje czy tam dlugi mecz się szykuje,bó mój ulubiony gracz po nich wychodzi na korthttp://www.flashscore.pl/mecz/CWBU9uBa/#przebieg-meczu;2
Polecam sprawdzenie linka, gdyby ktoś chciał grać na Jankovic po 1,20 w taśmie za 8j. :]
jestem.
w czym pomóc?
Wszystko w temacieRudym był nie zaufał.
Z łysymi jest ten problem, że jest ryzyko, że jak im odrosnie będą rudzi :roll:a łysym?
Trzeba było tak od razu. ???? Podejrzewam, że trochę jednak pograją. ????Mnie tylko interesuje czy tam dlugi mecz się szykuje,bó mój ulubiony gracz po nich wychodzi na kort
Rao się zgadzam,ale na Kevina to bym 3:0 nie zagrał z RamemZ 3:0 zawsze jest ryzyko, ale moim zdaniem do rozważenia:
http://forum.bukmacherskie.com/f152/australian-open-2016-turniej-glowny-18-01-31-01-2016-a-128500-3.html#post5903358
Duckworth jak wygra, to powiedzial, ze przeprosi ????Lleyton fizycznie lepiej przygotowany, niż rok temu. Ciężko trenował, a w zeszłym roku głównie pole golfowe. Teraz chce pokazać na koniec. Umiejętności tenisowe to nawet nie trzeba dyskutować, bo jest przepaść. Jak dla mnie Lleyton to bierze w czterech setach (pierwszego wtopi). Kaczka to się tam spali jak ta dzicz na trybunach zacznie robić melanż jak wczoraj na Jasice ???? Mimo, że dwa kangury to cały stadion za tym starszym. Duckworth musiałby mieć dzień konia na serwisie i wszystko trafiać, ale nie wierzę w to, ani trochę. Zacięcia przyjdą i sam się będzie łamać.
A w drugiej rundzie 6 godzinny pojedynek z palaczem Zacięte 5 setów zwieńczone wygraną Rustyego
Sta moje zapytanie właśnie Marcinie.Z łysymi jest ten problem, że jest ryzyko, że jak im odrosnie będą rudzi :roll:
keys pierwszy mecz w roku....Tomic, Georges, Madison Keys i Azarenka @2 ????
No z tych dwóch Rao pewniejszy, wiadomo.Rao się zgadzam,ale na Kevina to bym 3:0 nie zagrał z Ramem
ja nie jestem specem, więc polecę kogoś innego- Kuba86Ale widze overow na Australian Open, jest moze Magican albo inny spec od tenisa? ????