>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [402]

Status
Zamknięty.
levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Dibirov rzucał przeciwko Landinowi, teraz takiej zapory miał nie będzie.

Akurat jemu fizyczność nie jest potrzebna, rzuty oddaje ze skrzydła, z karnych lub kontrataku.

Co do karnych, Soroka wykorzystał 3 z 5, Dibirov 2 z 3. Nie wiadomo kto będzie rzutał.
Wiem,ogladalem ten mecz;)

Ruskie mieli 8 karnych i myslę,że dlatego jest taka linia na Dibirova bo może to pokryc z samych karnych.
Z gry z Dania nie silowal się na rzuty,kreowal gre kolegom.I boje się,że dzis może zrobic to samo bo Węgrzy glupi nie sa i też będa go czujniej pilnowac jak cala reszte.
Jednym slowem nie gram Dibirova dzis,a Ty?

magician 2,9K

magician

Użytkownik
U mnie dożywotni props ma Jaziri za tę akcję w deblu w zeszłym roku ???? Pograł grubo na wygraną swojej pary i na totalnego bezczela poszedł ????
Oczywiście bez żadnych konsekwencji ????
????

w ogóle mnie śmieszy, że jeszcze kogoś dziwią te słowa
&quot;Tuż przed startem Australian Open tenisem wstrząsnęła gigantyczna afera. BBC i BuzzFeed dotarły do danych ze śledztwa organizacji ATP. Wskazuję one na ustawianie gier nawet na turniejach Wielkiego Szlema (...)
Gdybyś miał wymyślić idealny sport do ustawiania, to byłby to tenis – Stwierdził były wiceprezydent wykonawczy ATP Richard Ings. – Zawodnik może przegrać celowo mecz i nikt tego nie zauważy: sędziowie, kibice, a nawet media. Takie rzeczy są jednak oczywiste, gdy spojrzy się na zakłady – powiedział.
W rozpoczynającym się własnie Australian Open wystąpi 8 tenisistów z listy śledczych ATP&quot;
a Vesely na bank wskoczy na ich listę ????

Do tego Thiema to co można dorzucić? Delbonis wygląda spoko
Delbonis na hardzie nie gra nic ciekawego, @1.33 za mało

majkeloo 10

majkeloo

Użytkownik
co ta kartka ma znaczyc panie sędzio ?

pozdrawiam
To do tego co pisał tam komu takie rzeczy są potrzebne? W sumie jak się przegrywa to chociaż coś trzeba mieć.

Psss. Nie twierdze, że ja wygrywam ja jestem na minusie ok ~~ 1k polskich złotych.

domell 454

domell

Użytkownik
Wiem,ogladalem ten mecz;)
Ruskie mieli 8 karnych i myslę,że dlatego jest taka linia na Dibirova bo może to pokryc z samych karnych.
Z gry z Dania nie silowal się na rzuty,kreowal gre kolegom.I boje się,że dzis może zrobic to samo bo Węgrzy glupi nie sa i też będa go czujniej pilnowac jak cala reszte.
Jednym slowem nie gram Dibirova dzis,a Ty?
Rzadko kiedy gram over/under na zawodników, dotyczy to wszystkich sportów. Tym razem również odpuszczam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom