debel haenle/kekez live w 365 po 1.9 do gry
i to szybko poki kurs dobry
to jednak Dembek ma chęć posiedzieć w kazachstanie :;/:
debel haenle/kekez live w 365 po 1.9 do gry
i to szybko poki kurs dobry
Delbonisa po 1.33 ?Do tego Thiema to co można dorzucić? Delbonis wygląda spoko
http://forum.bukmacherskie.com/f16/propozycje-i-pomysly-rozwoju-forum-68-114.html#post5901246Jak pierwszy raz wbilem na Forumek to myślałem, że AKA SHAKAL to jakiś specjalista...
Za to ty się znasz, na szydzeniu z zawodników i userów na forumJak Marcel zagra to nie będzie co zbierać z Makaronów ????
Jak się nie znać to nie pisać.
Wiem,ogladalem ten meczDibirov rzucał przeciwko Landinowi, teraz takiej zapory miał nie będzie.
Akurat jemu fizyczność nie jest potrzebna, rzuty oddaje ze skrzydła, z karnych lub kontrataku.
Co do karnych, Soroka wykorzystał 3 z 5, Dibirov 2 z 3. Nie wiadomo kto będzie rzutał.
????http://forum.bukmacherskie.com/f16/propozycje-i-pomysly-rozwoju-forum-68-114.html#post5901246
???? o 4 w nocy domagał się odzaczeń na forum , chyba orderu usmiechu za swoją komiczną postawę na forum
????U mnie dożywotni props ma Jaziri za tę akcję w deblu w zeszłym roku ???? Pograł grubo na wygraną swojej pary i na totalnego bezczela poszedł ????
Oczywiście bez żadnych konsekwencji ????
a Vesely na bank wskoczy na ich listę ????"Tuż przed startem Australian Open tenisem wstrząsnęła gigantyczna afera. BBC i BuzzFeed dotarły do danych ze śledztwa organizacji ATP. Wskazuję one na ustawianie gier nawet na turniejach Wielkiego Szlema (...)
Gdybyś miał wymyślić idealny sport do ustawiania, to byłby to tenis – Stwierdził były wiceprezydent wykonawczy ATP Richard Ings. – Zawodnik może przegrać celowo mecz i nikt tego nie zauważy: sędziowie, kibice, a nawet media. Takie rzeczy są jednak oczywiste, gdy spojrzy się na zakłady – powiedział.
W rozpoczynającym się własnie Australian Open wystąpi 8 tenisistów z listy śledczych ATP"
Delbonis na hardzie nie gra nic ciekawego, @1.33 za małoDo tego Thiema to co można dorzucić? Delbonis wygląda spoko
To do tego co pisał tam komu takie rzeczy są potrzebne? W sumie jak się przegrywa to chociaż coś trzeba mieć.co ta kartka ma znaczyc panie sędzio ?
pozdrawiam
Rzadko kiedy gram over/under na zawodników, dotyczy to wszystkich sportów. Tym razem również odpuszczam.Wiem,ogladalem ten mecz
Ruskie mieli 8 karnych i myslę,że dlatego jest taka linia na Dibirova bo może to pokryc z samych karnych.
Z gry z Dania nie silowal się na rzuty,kreowal gre kolegom.I boje się,że dzis może zrobic to samo bo Węgrzy glupi nie sa i też będa go czujniej pilnowac jak cala reszte.
Jednym slowem nie gram Dibirova dzis,a Ty?
Gramy dziś Lebrona na same pkt czy sumę pkt, zb i asyst?co ta kartka ma znaczyc panie sędzio ?
pozdrawiam