z Rockets bez Stefka, zrobił coś koło 30 punktów i 20 asyst w meczu, co teraz"czasem"
wiekszosc akcji jakie ma 1v1 z obroncą pod koszem nie kończy
Jumpshoot nędzny
jak dla mnie on jest mega przeciętny w ofensywie, tak jak doceniam jego defensywe to naprawdę nie widze tutaj nic nadzwyczajnego w ofensywie, zresztą procentów się nie oszuka też
Bez Curryego to jeszcze bardziej by to kulało, z Dallas został sam to grał taki syf że aż żal było oglądać :razz:
Masz racje."czasem"
wiekszosc akcji jakie ma 1v1 z obroncą pod koszem nie kończy
Jumpshoot nędzny
jak dla mnie on jest mega przeciętny w ofensywie, tak jak doceniam jego defensywe to naprawdę nie widze tutaj nic nadzwyczajnego w ofensywie, zresztą procentów się nie oszuka też
ta 1,2 pogralem ????+2,5 na Węgrów warto? Wezmą sie do gry, czy słabo to wygląda?
nie twierdze ze Ibaka jest kimś w ofensywie, bo nigdy nie będzieIbaka ????
Przecież Serge ma gorszy PER od Tadka Janga ????
Hiszpania dziś jakoś słabo wygląda. Słabo i w obronie i w ataku.akurat dzis z drugiej linii wiekszosc laduja ????
Hiszpanie nie lepsiMadziary dno i wodorosty
https://www.youtube.com/watch?v=Fs4ZiCvyHF8nie twierdze ze Ibaka jest kimś w ofensywie, bo nigdy nie będzie
Ale Green jak dla mnie jest takim syfem w ofensywie że Ibaka ograniczony do jumperków który ma i tak na niezłym procencie czyni go lepszym niż Green
Nie, żebym Cię atakował, ale tutaj nie masz racji. Zwłaszcza pisząc, że Green jest syfem w ofensywie. Nie chce mi się tutaj szukać cyferek, z resztą już chłopaki to zrobili. Green jest po prostu bardziej wszechstronny, nie tylko rzuca, ale i asystuje, a procent skuteczności nie jest w sumie żadnym większym wyznacznikiem, bo Green rzuca o wiele częściej niż Serge.nie twierdze ze Ibaka jest kimś w ofensywie, bo nigdy nie będzie
Ale Green jak dla mnie jest takim syfem w ofensywie że Ibaka ograniczony do jumperków który ma i tak na niezłym procencie czyni go lepszym niż Green
Słabiutko. Ale Słoweńcy nie zagrają tak 2 połowy.Hiszpanie nie lepsi
Ewidentny ????ale karniak z dupy dla Fener ????
sędziowie to nie wyjadą cali po meczu ????Ewidentny ????
Tego nie wiadomo akurat. Bardziej Hiszpanie grają słabo, niż Słoweńcy dobrze.Słabiutko. Ale Słoweńcy nie zagrają tak 2 połowy.