???? ???? ????pograłeś typ od rogerferede93 ? ciekawe jakie miał argumenty za czymś takim ? rzucił monetą ?
????Rodrigouez podobno ma nie grać tylko zając się cateringiem na hali , będzie roznosił tortillki
dno w ofensywiePrzeciez Weed to naczelny hejter Goldenow wiec po co te sprzeczki? Juz slyszalem, ze Green to dno, Curry to tylko shooter, a Knicks maja lepsza lawke niz GSW wiec z czym do ludzi ????
Na live maks widziałem 1.60 na Hiszpanów3 bramki malo,zobacz naszych w koncowce jak szybko stracili
jakby dali tak 1,8 na Hiszpanie to bym bral
ok dziękuje serdecznie i pozdrawiam3 bramki malo,zobacz naszych w koncowce jak szybko stracili
jakby dali tak 1,8 na Hiszpanie to bym bral
16:12 16:17Al-Wakra 8:4 9:8 ????
Grasz coś dzisiaj u murzynów? serdecznie pozdrawiamok dziękuje serdecznie i pozdrawiam
odpaliła Ci gierka?ok dziękuje serdecznie i pozdrawiam
no offense ale tylko zauwazylem, ze zawsze ujmujesz ekipie Goldenow, a wydaje mi sie, ze mistrzostwa i takiego wejscia w sezon nie notuje sie z przypadku i ta druzyna wcale nie taka przecietnadno w ofensywie
pisałem że Curry to najlepszy shooter a nie gracz, jak ktoś go tutaj z Jordanem porównywał gdy rzucił 40pts przeciwko Ishowi Smithowi
a ławka Knicks jest naprawdę dobra :mrgreen:
po meczu Hiszpanii w ręczną puszcze infoGrasz coś dzisiaj u murzynów? serdecznie pozdrawiam
czołową role to on ma teraz w najlepszym zespole ligijak Ibaka nawet więcej od niego rzutów oddaje
dobra koniec, każdy ma swoje zdanie. Jak dla mnie Green jest przeciętny w ofensywie i w żadnym zespole nie dostałby czołowej roli w ofensywie, tyle
Jakbys pogral by byl zwrot, do takich bledow nie ma gorszego bukmachera, potrafia po 3 dniach sobie przypomniec i zaje.. kase z kontaoddsring się w pewnym momencie pogubił z Hiszpanami bo dawał 2.45 ???? ale nijak nie szło tego pograć
Wszedł do ringu w Nowym Jorku a jak wynosili go to myślał że jest w WieliczceTen polak to juz walczył o mistrzostwo świata?