>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [402]

Status
Zamknięty.
mario_pl 1,2K

mario_pl

Użytkownik
Jeśli w całorocznym postawie over 3.5 seta w meczu a zawodnik skreczuje przy stanie 2-1 w setach to rozliczą jako zwrot czy jako przegraną ?
Jeśli zawodnicy mają minimum po 1 wygranym secie, to zakład over 3,5 seta w bet-czy-sześć-pinć jest rozliczany na plus niezależnie od tego co się później wydarzy (krecz, dyskwalifikacja, deszcz meteorów itp.) #potwierdzoneinfo

Niestety w wypadku over 3.5 seta, rozliczane jest na plus dopiero po pierwszej pilce 4tego seta, w innym wypadku jest zwrot
Bezedura. Na pewno nie w b-3-6-5.

magician 2,9K

magician

Użytkownik
Co myślisz o Ramie ?
Widzę tym spore value.
nie oglądałem meczu Roberta, więc nic tu nie gram
ale myślę, że Ram może mieć trudniej na swoim serwisie niż z Andersonem, bo ten nic na returnie nie grał praktycznie, a Stephane coś tam jednak potrafi zrobić. no ale mogą tu zrobić mimo wszystko jakiegoś overka, bo patrząc na całość umiejętności to Robert nie jest za mocny i taki Ram może tu spokojnie ugrać minimum seta-dwa grając swój tenis. value chyba po stronie Rama (i normalnie bym zdecydowanie tak myślał, ale nie mam pojęcia jak on grał w 1. meczu, a że rozgromił niezłego Fratangelo 3:0, to chyba co nieco pokazał, aż tak Frat raczej się nie zawiesza... :razz ????

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
nie oglądałem meczu Roberta, więc nic tu nie gram
ale myślę, że Ram może mieć trudniej na swoim serwisie niż z Andersonem, bo ten nic na returnie nie grał praktycznie, a Stephane coś tam jednak potrafi zrobić. no ale mogą tu zrobić mimo wszystko jakiegoś overka, bo patrząc na całość umiejętności to Robert nie jest za mocny i taki Ram może tu spokojnie ugrać minimum seta-dwa grając swój tenis. value chyba po stronie Rama (i normalnie bym zdecydowanie tak myślał, ale nie mam pojęcia jak on grał w 1. meczu, a że rozgromił niezłego Fratangelo 3:0, to chyba co nieco pokazał, aż tak Frat raczej się nie zawiesza... :razz ????
Ram z Kevinem grał bardzo dobrze, czekał mądrze i nie podpalał się.
A co do meczu z Fratem to już słyszałem, że Robert tam dużo do roboty nie miał..

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
ładujesz coś na graczy jeśli można zapytać?
a jest coś ciekawego dzisiaj? Póki co z zawodników nie widzę nic. Ten Bosh niby taki pewny a sam nie wiem, ciekawe ile rzutów odda, jakby Wade nie grał to wtedy na bank bym go załadował a tak to 50/50

magician 2,9K

magician

Użytkownik
A co do meczu z Fratem to już słyszałem, że Robert tam dużo do roboty nie miał..
też słyszałem, ale nie typuję na podstawie tego, co ktoś napisze albo powie :p

mam nadzieję, że Ram to weźmie, ale ja raczej lajw będę grał tam, jak się naszybko rozejrzę jak to tam wygląda

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Ja już rano pograłem Rama, imo vale czytej postaci. :p
Dobra, z rok alkoholu nie piłem, a tutaj czteropak na nockę z AO - może być wesoło. :-D

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Dzisiaj peffka z NBA to Miami ????
Oni pięknie potrafią przejebać u siebie mecz, żeby z teoretycznie lepszym zespołem potem wygrać. W tym sezonie ich nieregularność to klasyka. A @2,6 fajnie wygląda do dubelka z GSW z jakimś handi.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom