>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [402]

Status
Zamknięty.
jannek 389

jannek

Użytkownik
ej maroon to sie zastanow czy wymieniasz, moze jak wezmiesz polakow to glik cos strzeli czy cus
od kiedy gramy ? PS4 wywiozlem na wioske a dopiero w nastepny weekend jade czyli za 10 dni...
jezeli zajdzie potrzeba to bede musial sie przejechac

a co do turnieju, jesli tak szybko jeblo 16 osob to moze i 24 uda sie uzbierac
a **** tam, dziewczyna jeczy
ELO

Y 0

yanuza

Użytkownik
Nieeeee no jest tyle fajnych drużyn z 4-4,5 gwiazdkami w fifie a ja musiałem ruskich dostać ???? wyczuwam jakieś machlojki ????

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
no witam serdecznie, wczoraj tasiemka ładnie weszła to dzisiaj też siedzimy całą noc. z Maceratą było troszkę nerwów w 2 secie, nieprawdaż? ????

maroon, fajny tatuaż czarnuchu!

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
ej maroon to sie zastanow czy wymieniasz, moze jak wezmiesz polakow to glik cos strzeli czy cus
od kiedy gramy ? PS4 wywiozlem na wioske a dopiero w nastepny weekend jade czyli za 10 dni...
jezeli zajdzie potrzeba to bede musial sie przejechac

a co do turnieju, jesli tak szybko jeblo 16 osob to moze i 24 uda sie uzbierac

a **** tam, dziewczyna jeczy
ELO
startujemy dopiero za 7 najwcześniej niech się ludzie ogarną możemy i za 10 dni ;)

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik

na forumowym fejsiku ktoś dodał komentarz pod postem o typerze roku &quot;8j&quot;, Ty to ciągle pisałeś więc myślałem, że to Ty ???? ale jak nie to przepraszam za pomyłkę.

a tak żeby bez offtopu to co myślicie synki dzisiaj o Szardim? bo z głównego kuponu został wyebany, ale na jakiś boczny mnie kusi

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
na forumowym fejsiku ktoś dodał komentarz pod postem o typerze roku &quot;8j&quot;, Ty to ciągle pisałeś więc myślałem, że to Ty ???? ale jak nie to przepraszam za pomyłkę.

a tak żeby bez offtopu to co myślicie synki dzisiaj o Szardim? bo z głównego kuponu został wyebany, ale na jakiś boczny mnie kusi
nie to nie ja ???? ja FB nie używam

Chardy 30 DF yebnął w 1 rundzie psychol ????

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Nieeeee no jest tyle fajnych drużyn z 4-4,5 gwiazdkami w fifie a ja musiałem ruskich dostać ???? wyczuwam jakieś machlojki ????
zaproponuj ekipę jaka jest wolna ci zmienię ;) co jak co ale racja grać kacapami trochę lipa

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
miał ktoś kiedyś styczność z koszulkami cupsell/koszulkowo albo innej popularnej firmy? jak to jakościowo wypada. Myślałem o odpaleniu sklepu, ale nie wiem czy bardziej się opłaca na własną rękę robić czy przez pośrednika

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
miał ktoś kiedyś styczność z koszulkami cupsell/koszulkowo albo innej popularnej firmy? jak to jakościowo wypada. Myślałem o odpaleniu sklepu, ale nie wiem czy bardziej się opłaca na własną rękę robić czy przez pośrednika
a zlotowe koszulki to przypadkiem nie z koszulkowo.pl ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom