3:4 na bank nie ma
albo jest 5:4 albo jest 4:4
Maroon by Ci powiedział o co chodziO co chodzi z tym kursem na Rama z Robertem ?
Ram zagrał bardzo dobre spotkanie z Kevinem i teraz dostaje o wiele słabszego przeciwnika.
To mnie niestety martwi ????to zbyt piękne, żeby było prawdziwe
Pies jak to pies, będzie biegał jak dzikus i ciężko będzie tu kończyć, nie mówiąc już o... Zresztą co ja też pierdole, Shakal po prostu pograł +2.5 na Hewitta i tyle
przegranej na pewno nie bedziesz miałJeśli w całorocznym postawie over 3.5 seta w meczu a zawodnik skreczuje przy stanie 2-1 w setach to rozliczą jako zwrot czy jako przegraną ?
Chyba dolozysz teraz podtlenek azotu do swojego punciaka3:4 na bank nie ma
albo jest 5:4 albo jest 4:4
Jak każdy ugra po secie to wydaje mi się, że już na plus rozliczą. Głowy nie dam. Podbij na czat, ale ja już miałem rozliczane +3,5 jak było 1:1 w setach (tylko, że nigdy nie miałem sytuacji chyba, żeby w takim meczu był krecz)Jeśli w całorocznym postawie over 3.5 seta w meczu a zawodnik skreczuje przy stanie 2-1 w setach to rozliczą jako zwrot czy jako przegraną ?
Magician, poproszę o taśmę na nockę z AO.
Dziękuję.
Pozdrawiam serdecznie.
zajęty jestem, w dodatku pw mi nie działa ????Jak obstawiam tenis, to nagle ten, co ma przegrać ma dzień konia i wali wszystko po liniach
Niestety w wypadku over 3.5 seta, rozliczane jest na plus dopiero po pierwszej pilce 4tego seta, w innym wypadku jest zwrotJak każdy ugra po secie to wydaje mi się, że już na plus rozliczą. Głowy nie dam. Podbij na czat, ale ja już miałem rozliczane +3,5 jak było 1:1 w setach (tylko, że nigdy nie miałem sytuacji chyba, żeby w takim meczu był krecz)
doczepię neony i jakiś spoilerChyba dolozysz teraz podtlenek azotu do swojego punciaka
Pozdrawiam serdecznie przyjacielu ????
Koniecznie jeszcze plomienie zrob, co by szybszy byl ????doczepię neony i jakiś spoiler
dzięki
No toś mi pomógł...zajęty jestem, w dodatku pw mi nie działa ????
a tak serio, to póki co pograłem tylko to co mam w temacie
i ciągle myślę co z Bernim, Dasco
pozdrawiam serdecznie
Co myślisz o Ramie ?pozdrawiam serdecznie
jeśli nie masz nic przeciwko to zabrałbym jeszcze twoją dziewczynę na kolacjęKoniecznie jeszcze plomienie zrob, co by szybszy byl ????
Nie ma sprawy, cala przyjemnosc po mojej stronie!
????jeśli nie masz nic przeciwko to zabrałbym jeszcze twoją dziewczynę na kolację
co Ty na to?