>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [402]

Status
Zamknięty.
P 0

puffy

Użytkownik
z NBA chyba over 215 w meczu Kings Lakers trzeba pograć, dwa razy w tym sezonie te zespoły grały ze sobą i dwa razy linia została pokryta spokojnie

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
O co chodzi z tym kursem na Rama z Robertem ?
Ram zagrał bardzo dobre spotkanie z Kevinem i teraz dostaje o wiele słabszego przeciwnika.

miralas 26

miralas

Użytkownik
Jeśli w całorocznym postawie over 3.5 seta w meczu a zawodnik skreczuje przy stanie 2-1 w setach to rozliczą jako zwrot czy jako przegraną ?

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
to zbyt piękne, żeby było prawdziwe
Pies jak to pies, będzie biegał jak dzikus i ciężko będzie tu kończyć, nie mówiąc już o... Zresztą co ja też pierdole, Shakal po prostu pograł +2.5 na Hewitta i tyle
To mnie niestety martwi ????
Ale ja myślę, że jednak w trzech setach to się nie skończy. Długie wymiany. Dużo biegania. Serwisem nikt mordować nie będzie. Nie zdziwię się jak kilka godzin na korcie spędzą panowie

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Jeśli w całorocznym postawie over 3.5 seta w meczu a zawodnik skreczuje przy stanie 2-1 w setach to rozliczą jako zwrot czy jako przegraną ?
Jak każdy ugra po secie to wydaje mi się, że już na plus rozliczą. Głowy nie dam. Podbij na czat, ale ja już miałem rozliczane +3,5 jak było 1:1 w setach (tylko, że nigdy nie miałem sytuacji chyba, żeby w takim meczu był krecz)

B 3

bfilip

Użytkownik
Jak każdy ugra po secie to wydaje mi się, że już na plus rozliczą. Głowy nie dam. Podbij na czat, ale ja już miałem rozliczane +3,5 jak było 1:1 w setach (tylko, że nigdy nie miałem sytuacji chyba, żeby w takim meczu był krecz)
Niestety w wypadku over 3.5 seta, rozliczane jest na plus dopiero po pierwszej pilce 4tego seta, w innym wypadku jest zwrot

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom