>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [402]

Status
Zamknięty.
anfa_ 801

anfa_

Użytkownik
jakiś murzyn na noc jest wart polecenia na overek? Jak nie ma Udriha i Dragicia a Wade jest prob. (pewnie zagra) to może warto Bosha na over?

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
z tego co mi sie wydaje tam kartki był punktowane
żółta 10 pkt
czerwona 20 pkt
2x żółta czyli czerwona 40 pkt
to są przypadkowe liczby ale o to w tym chodzi, o tą punktację za każda kartkę
aa być może że to o to chodzi nom były punktacje chyba czyli niższy kurs bo jak pokazuje czerwo za 2x żółte to razem 40 pktów a zwykła linia to tylko 20 nawet przy 2x żółtych bo niby czemu kurs od tego się różni i to sporo

magician 2,9K

magician

Użytkownik
Troicki trochę gnój odstawiał w poprzednim meczu, 0:2 na 3:2 z Munozem ???? a jednak Smyczek ma trochę więcej argumentów od Hiszpana.
No tyle że jak Serb zagra na 100%, to wygra 3:0 ;] ciężko coś ruszać, nie wiedząc co ma ten psychol w głowie.

magician 2,9K

magician

Użytkownik
nie wiem jak Wy, ale ja najbardziej czekam dzisiaj na starcie Hewitt vs Ferrer ???? ciekawe czy wyszarpie dziadek chociaż seta

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
nie wiem jak Wy, ale ja najbardziej czekam dzisiaj na starcie Hewitt vs Ferrer ???? ciekawe czy wyszarpie dziadek chociaż seta
Dziadek Ferrer może seta wyszarpie :cool:
Ale raczej na wiecej mu młody Bóg Australijski nie pozwoli :cool:

magician 2,9K

magician

Użytkownik
Dziadek Ferrer może seta wyszarpie :cool:
Ale raczej na wiecej mu młody Bóg Australijski nie pozwoli :cool:
to zbyt piękne, żeby było prawdziwe

Pies jak to pies, będzie biegał jak dzikus i ciężko będzie tu kończyć, nie mówiąc już o... Zresztą co ja też pierdole, Shakal po prostu pograł +2.5 na Hewitta i tyle

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom