aa być może że to o to chodzi nom były punktacje chyba czyli niższy kurs bo jak pokazuje czerwo za 2x żółte to razem 40 pktów a zwykła linia to tylko 20 nawet przy 2x żółtych bo niby czemu kurs od tego się różni i to sporoz tego co mi sie wydaje tam kartki był punktowane
żółta 10 pkt
czerwona 20 pkt
2x żółta czyli czerwona 40 pkt
to są przypadkowe liczby ale o to w tym chodzi, o tą punktację za każda kartkę
ładujesz coś na graczy jeśli można zapytać?Rio Claro - Flamengo over 153,5 1,87 w Betano. Próbuję, a potem NBA.
nie ma, odkad pamietam to tam tylko na gemy jest hctakie pytanko - w calorocznym jest hc setowy w tenisie? cos nie moge znalezc...
chyba ta wódka ukraińska za dychę działa aż za dobrze ????
POROBIENI
BRALIŚCIE OD POLAKA?
1x i całoroczny mieli dla Athletic 5:4. Powinno być na chociaż niektórzy pokazują po 4.Czemu ?
Pytam, bo sprawdziłem na livescore.com to 3:4 jest, nie zwróciłem uwagi na całorocznym.1x i całoroczny mieli dla Athletic 5:4. Powinno być na chociaż niektórzy pokazują po 4.
Zobaczymy jak rozliczą
Dziadek Ferrer może seta wyszarpienie wiem jak Wy, ale ja najbardziej czekam dzisiaj na starcie Hewitt vs Ferrer ???? ciekawe czy wyszarpie dziadek chociaż seta
3:4 na bank nie maPytam, bo sprawdziłem na livescore.com to 3:4 jest, nie zwróciłem uwagi na całorocznym.
na oficjalnej Barcelony dali 4:4. Ciekawe czym się będą sugerować.1x i całoroczny mieli dla Athletic 5:4. Powinno być na chociaż niektórzy pokazują po 4.
Zobaczymy jak rozliczą
to zbyt piękne, żeby było prawdziweDziadek Ferrer może seta wyszarpie
Ale raczej na wiecej mu młody Bóg Australijski nie pozwoli