dawid.400
Forum VIP
To jak utrzymasz dyspozycję do końca stycznia to inaczej porozmawiamy ????za krótko tu działam na znawcę
Co prawda to prawda ????jedyny minus że masz w opisie skąd: Radom
To jak utrzymasz dyspozycję do końca stycznia to inaczej porozmawiamy ????za krótko tu działam na znawcę
Co prawda to prawda ????jedyny minus że masz w opisie skąd: Radom
nie jestem aż tak barwną postaciąTwórczo na pewnie byłoby Ci ciężko zastąpić Dawida Barcę potocznie zwanego MAJ
Lekko, niektorzy już pewnie wiedza co Troicki dzis odstawi w tym meczu, gruby hajs na stole za cyrk i handel. Z drugiej strony prokurator czuwa!Jakby pograć Smyczka z Troickim to nie byłoby aż tak głupie patrząc na kursy, czyż nie?
Smyczek ma sportowe argumenty by cymbała odstrzelić, więc w sumie tylko dla pewności tutaj pytamLekko, niektorzy już pewnie wiedza co Troicki dzis odstawi w tym meczu, gruby hajs na stole za cyrk i handel. Z drugiej strony prokurator czuwa!
A któraś linia to nie azjan?Panowie może ktoś wie na WilliamHill zakład na kartki czym różni się np linia 65 od lini na 6,5 jest różnica w kursie o 0,30 nie czaje
Oj Rambo Smyczek to zadna LOKOMOTYWA ale warto pograc przeciwko handlarzowi.jak Wawo pisze mówi że LOKOMOTIVA to się nie spieraj, bo jeszcze gonga jak Szpila wyłapiesz ????
hmm nie wiem kiedyś na czacie pytałem ale jakiegoś lewusa to mi coś pisał że rożne się wliczają:grin:A któraś linia to nie azjan?
z tego co mi sie wydaje tam kartki był punktowanePanowie może ktoś wie na WilliamHill zakład na kartki czym różni się np linia 65 od lini na 6,5 jest różnica w kursie o 0,30 nie czaje
Bo jak to azjan to podobno jest niższa marża na te zdarzenia i dlatego jest trochę większy kurshmm nie wiem kiedyś na czacie pytałem ale jakiegoś lewusa to mi coś pisał że rożne się wliczają:grin: