>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [402]

Status
Zamknięty.
wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Jakby pograć Smyczka z Troickim to nie byłoby aż tak głupie patrząc na kursy, czyż nie?
Lekko, niektorzy już pewnie wiedza co Troicki dzis odstawi w tym meczu, gruby hajs na stole za cyrk i handel. Z drugiej strony prokurator czuwa!

superfrank 2K

superfrank

Użytkownik
Lekko, niektorzy już pewnie wiedza co Troicki dzis odstawi w tym meczu, gruby hajs na stole za cyrk i handel. Z drugiej strony prokurator czuwa!
Smyczek ma sportowe argumenty by cymbała odstrzelić, więc w sumie tylko dla pewności tutaj pytam

Ja lekko pogram na bank

e: Na live pewnie będzie Smyczek latał po @100 i wejdzie

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
Panowie może ktoś wie na WilliamHill zakład na kartki czym różni się np linia 65 od lini na 6,5 jest różnica w kursie o 0,30 nie czaje

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Smyczek ma sportowe argumenty by cymbała odstrzelić, więc w sumie tylko dla pewności tutaj pytam

Ja lekko pogram na bank

e: Na live pewnie będzie Smyczek latał po @100 i wejdzie
jak Wawo pisze mówi że LOKOMOTIVA to się nie spieraj, bo jeszcze gonga jak Szpila wyłapiesz ????

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
jak Wawo pisze mówi że LOKOMOTIVA to się nie spieraj, bo jeszcze gonga jak Szpila wyłapiesz ????
Oj Rambo Smyczek to zadna LOKOMOTYWA ale warto pograc przeciwko handlarzowi.
Ja swoja LOKOMOTYWE juz załadowałem ????

kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
Panowie może ktoś wie na WilliamHill zakład na kartki czym różni się np linia 65 od lini na 6,5 jest różnica w kursie o 0,30 nie czaje
z tego co mi sie wydaje tam kartki był punktowane
żółta 10 pkt
czerwona 20 pkt
2x żółta czyli czerwona 40 pkt

to są przypadkowe liczby ale o to w tym chodzi, o tą punktację za każda kartkę

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom