fakt, sorry ????Chłopaku w Polace jestes. Nie amerykanizuj.
Kręci Cię różowa fuga na czarnych kafelkach widzę heheNa mogilskiej 37 była azjata kiedyś. Chinka dokładnie. Pracowita dziewoja ale bez szału. Na czarna choruje. Ponoć najlepsze. Jak zwierzęta sa. Tylko nie taka grubaskę tylko sarenkę. Szczupła. Jak kto ma namiary rzucać na priv.
Wygląda dobrze, pewnie pożyczę sobie typy
Skąd zamawiałam? Napisz im ze sa cwelami. Brzydzę sie psami ale zgłoś do nich.fakt, sorry ????
ostatnio pisalem o tym abercrombie, przyslali wyglada gorzej niz ze stadionu
bede zwracal
nie polecam
pozdrawiam
A ja zapomniałem wtedy tą wyprzedaż przeanalizować ????fakt, sorry ????
ostatnio pisalem o tym abercrombie, przyslali wyglada gorzej niz ze stadionu
bede zwracal
nie polecam
pozdrawiam
Szef w robocie mowi ze nie ma porównania do białych. Chłop co chwila lata na ruchy gdzieś. Zna temat. Tez bym spróbował. Narazie tylko Polki, blugarki, Ukrainki, Czeszki na ostravie hehe, Słowaczka i ta Chinka. Wiec lipa. A ponad 30 lat juz. Duzo straconych. Późno zrozumiałem co ważne.Kręci Cię różowa fuga na czarnych kafelkach widzę hehe
Rozwiedzony ?Szef w robocie mowi ze nie ma porównania do białych. Chłop co chwila lata na ruchy gdzieś. Zna temat. Tez bym spróbował. Narazie tylko Polki, blugarki, Ukrainki, Czeszki na ostravie hehe, Słowaczka i ta Chinka. Wiec lipa. A ponad 30 lat juz. Duzo straconych. Późno zrozumiałem co ważne.
tu masz na europe, z holandii wysyłkaSkąd zamawiałam? Napisz im ze sa cwelami. Brzydzę sie psami ale zgłoś do nich.
Bezpośrednio ze stanów zamawiaj. Ja tak robię. Czasem dojebia cłem. Ale idzie przeżyć.
holadniaA ja zapomniałem wtedy tą wyprzedaż przeanalizować ????
Z USA takie ścierwo wysłali?
Pogoń to na allegro, tam to schodzi jak świeże bułeczki, o ile krój fajny ma hehe
bron boże nic nie kupujcie od tego złodzieja :]Mam 2 vouchery do B A H (15 euro~jakieś 66zł) i jeden do Betsson na 77zł. Pisać PW, tanio
Hehe nie. nie. Mam jak to sie mowi luke w życiorysie. Jedna dupa nie dla mnie. Ile mozna ta sama obrabiać. Nudzi sie. Facet to zdobywca. Cipieje jak nie łowi fok.Rozwiedzony ?
macie gdzieś fajną linie na Porzingisa ?
skarcić cię w Lola młodzieńcze kapitanem Gangplankiem ? kołujmy ekipeCzaro obecny?
w sumie...skarcić cię w Lola młodzieńcze kapitanem Gangplankiem ? kołujmy ekipe
pozdrawiam