D
3,3K
davey_watt
Użytkownik
Jak ktoś lubi dokumenty, polecam zaraz na AleKino
Niektóre na pewno tak.Siema, orientuje sie ktos czy bilety na euro w recznej mozna normalnie kupic w kasie w dniu meczu ? ????
Możesz podlinkować z łaski swojej? ????Szakal w temacie swoim niczym Siekierka ???? można wszystko na odwrót ładować
no ostatnio jak grałem kupon z 4 zdarzeń to czułem pogardę ze stolika "ekspertów" ????Miałem przerwę w robocie to wyskoczyłem do Fortuny. Jeban* dziady w pięciu się ustawili w kolejce, każdy po 6/7 ogromnych taśm, maksymalna stawka 5 pln, jeszcze się kłócą. Oczywiście zostali, żeby obserwować co zagrałem : dowiedziałem się, że "kursu" (AKO) 3 się kompletnie grać nie opłaca. Kuhwa
takCzy na jednym adresie IP mogę grać z kumplem na całorocznym?
mam na myśli akademik
Jak bonusów nikt nie będzie brał to może się uda. Ale jak gracze wygrywający to raczej po 2 tygodniach zablokują oba konta.Czy na jednym adresie IP mogę grać z kumplem na całorocznym?
mam na myśli akademik
wytłumacz czemu Ibaka>Green65% osób ładuje GSW jak się spodziewałem
No i Jurka też mi polecali, bo "ten drugi to nie wiadomo kto to jest". Jak jakimś cudem ogra Johna to się już tam nie pokażę - upokorzony przez Januszy. :-Dno ostatnio jak grałem kupon z 4 zdarzeń to czułem pogardę ze stolika "ekspertów" ????
eksperci zawsze maja dobre bety ????No i Jurka też mi polecali, bo "ten drugi to nie wiadomo kto to jest". Jak jakimś cudem ogra Johna to się już tam nie pokażę - upokorzony przez Januszy. :-D
Juz kilka sezonów na mega poziomie gra, jeden z lepszych blokujących jak i defensorów, a i w ofensywie imo dużo więcej od Greena potrafiwytłumacz czemu Ibaka>Green