karwan88
Użytkownik
Te Bahrajny co dostają 8 bramek ani jednego strzału nie oddali heheazjatycka ręczna też na bogato ????
Złapałem ich brak gola @1,95 w 40 min hehe zobaczymy co będzie z tego
Te Bahrajny co dostają 8 bramek ani jednego strzału nie oddali heheazjatycka ręczna też na bogato ????
Dzień dobry mój serdeczny druhuDzień dobry,
Jak się dzisiaj miewacie?
Pozdrawiam serdecznie.
Hehe też nie siadło. Zza firany się udało złapać -9 i -8 na 2 połowę to jestem na 0-22,5 też zagrałem zobaczymy
No porównujac do 911 tani heheTez kiedyś chciałem jego kupić, tani jak na Porsche, chociaż mówi się że to Porsche dla biednych, najtańsze
Wiem ze one są wytrzymałe i nie sypią się z byle powodu.
Póki co jednak latam Volvo cabrio i tez duperki się gapia jak głupie hehe tylko że u mnie mogę i w piątkę latać, a Porsche dwuosobowe hehe
C70 Cabrio.No porównujac do 911 tani hehe
Narazie wahacze wymieniałem. Śmieszna cena. Tak nic sie nie jebie.
C70 volvo? Troche tapczan
dlaczego ty ty o mosznej piszesz ????W Niemcy mocniej dzisiaj moszna ? Czy trzeba ?
goodDzień dobry,
Jak się dzisiaj miewacie?
Pozdrawiam serdecznie.
Na mogilskiej 37 była azjata kiedyś. Chinka dokładnie. Pracowita dziewoja ale bez szału. Na czarna choruje. Ponoć najlepsze. Jak zwierzęta sa. Tylko nie taka grubaskę tylko sarenkę. Szczupła. Jak kto ma namiary rzucać na priv.No z przodu tez będzie ciężko ???? Chyba ze jakaś azjatke krótką, Pussy a waliłes kiedyś jakaś azjatke?
Bo tak trzeba koniecznie.dlaczego ty ty o mosznej piszesz ????
Chłopaku w Polace jestes. Nie amerykanizuj.good
not great
could be better
Pozdrawiam
Łatwa kasaTe Bahrajny co dostają 8 bramek ani jednego strzału nie oddali hehe
Złapałem ich brak gola @1,95 w 40 min hehe zobaczymy co będzie z tego