To główna zasada aby nie mieszać w betoniarce ????PussyHunter nie będzie mieszał w betoniarce.
jeśli to mają być mega peffki to raczej średnio :razz:panowie czy Socka można dodać do tasiemki??
Jak będzie chciał tak korzystać z bagażnika w Porshe to na pewno nie wejdzie. ????Obawiam się że tam nie wejdzie hehe
A Ty czym latasz?
No z przodu tez będzie ciężko ???? Chyba ze jakaś azjatke krótką, Pussy a waliłes kiedyś jakaś azjatke?Jak będzie chciał tak korzystać z bagażnika w Porshe to na pewno nie wejdzie. ????
CLS i nie pytajcie czy ojciec mi kupił ????A Ty czym latasz?
Oszczędź, błagam..No z przodu tez będzie ciężko ???? Chyba ze jakaś azjatke krótką, Pussy a waliłes kiedyś jakaś azjatke?
Nie wierzę i tak ale ok ????CLS i nie pytajcie czy ojciec mi kupił ????
spoko nie musisz , chłopaki z forum ci w marcu powiedzą czy wygodnie się jechało bo będę ich wiózł na mecz do KownaNie wierzę i tak ale ok ????
ładnie mu koleś 2 razy palucha do oka włożył , oglądałem walkę ????
No spoko, spoko, jeśli masz to fajne auto posiadasz, moje marzenie póki co ale kiedyś też jego będę dosiadał.spoko nie musisz , chłopaki z forum ci w marcu powiedzą czy wygodnie się jechało bo będę ich wiózł na mecz do Kowna
on miał jakąś grypę, nawet przed meczem coś tam było już o tym mówioneCzemu Sock kreczował w sobotę?
azjatycka ręczna też na bogato ????Ale gwałt w Pucharze Bahrajnu hehe