>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Dyskusje, ciekawostki...

Status
Zamknięty.
W 2

wislak

Forum VIP
Ale gdzie tam mam info... chodzi ci o artykuły? jak tak to nie dla mnie bo nie znam na wysokim poziomie angola. a co do skladow jak wchodze przed meczem, to czasem nie ma DNS a nie zagra wiec tez nie teges cos :/

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
Bez znajomoscie ang i tak nic nie wskorasz, bo sie trzeba naszukac troche i czytac artykuly.
Nie ma tableka i koniec.

miha13 0

miha13

Użytkownik
A no wlasnie... znajomosc ang to podstawa, zwlaszcza ze to &quot;anglojezyczny&quot; sport wiec na takich stronach najpewnoejsze info.. jak nie znasz, to musisz, tak jak ja zaczynalem, ze slownikiem w reku przed kompem siedzialem... Ale sa skutki, bo juz spoko co 10-te slowo rozumiem... heheh ;-)

W 2

wislak

Forum VIP
Hehe no tak myslalem ???? CZyli NBA.com najpewniejsze ???? a jest tam jakis dział z kontuzjami czy tylko w artykułach? ja tam conieco rozumiem, wystarczy tyuł artykułu skapowac i juz jest git.

M 0

matrix

Użytkownik

Trzej koszykarze Indiana Pacers - Jamaal Tinsley, Marquis Daniels i Keith McLeod - zamieszani są w udział w bójce z menedżerem jednego z klubów nocnych. Do zdarzenia doszło po poniedziałkowym meczu ligi NBA z Golden State Warriors (98:113).

Żaden z zawodników nie został aresztowany, nikomu nie postawiono też jakichkolwiek zarzutów. Policja prowadzi postępowanie w tej sprawie.

Poszkodowany (doznał m.in. urazu szczęki i głowy) powiedział, że Tinsley groził mu śmiercią.

sports.pl

cala 37

cala

Użytkownik
witam.w jakim bukmacherze mozna obstawiac remisy w kosza?sprawdzilem juz pare i nigdzie tego nie ma

M 0

matrix

Użytkownik
witam.w jakim bukmacherze mozna obstawiac remisy w kosza?sprawdzilem juz pare i nigdzie tego nie ma
Nie znam osobiście żadnego bukmachera internetowego u którego można obstawiać remisy w koszykówce a z naziemnych to na pewno w Sts-ach.

W 2

wislak

Forum VIP
Ron Artest nie ma serca do swojego psa

Jednemu z najbardziej kontrowersyjnych koszykarzy NBA Ronowi Artestowi postawiono zarzut nieodpowiedniej opieki nad swoim psem, niemieckim dogiem Socksem.

Wygłodzony pies został zabrany do schroniska, mimo protestów zawodnika Sacramento Kings, który twierdzi, że za zły stan zdrowia odpowiada... jego drugi pies - buldog amerykański, który wyjada jedzenie Socksa.

&quot;Sytuacja wymknęła się spod kontroli podczas mojej siedmiodniowej nieobecności spowodowanej meczami wyjazdowymi Sacramento. Teraz mam nowego, profesjonalnego opiekuna, który pomoże mi w opiece i tresowaniu doga&quot; - wyjaśniał Artest w mailu przesłanym do lokalnej prasy.
czytaj dalej

Według relacji sąsiadów, którzy dokarmiali i poili psa, Artest zaniedbywał swego ulubieńca.

&quot;Pies był +workiem+ kości+&quot; - powiedziała szefowa schroniska zwierząt.

27-letni Artest, który był uczestnikiem bójki podczas największej awantury w historii NBA - meczu Indiana Pacers z Detroit Pistons (został zdyskwalifikowany przez władze NBA na 73 mecze), zapłacił już za pobyt ulubieńca w schronisku ponad 1900 dolarów.

Źródło informacji: PAP/INTERIA.PL

Szczególnie mnie zaciekawił podkreslony fragment. Znalazłem filmiki i mam pare pytan. W ktorym roku byla ta walka? Po drugie: kto popchnął Artesta? i czemu on sie rzucił na kibiców? prosze o odpowiedzi, a jakby ktos mial opisaną całą sytuację na jakiejs polskiej stronie to bylbym bardzo wdzieczny.

linki

http://www.youtube.com/watch?v=z7L5v4wqO5Y
http://www.youtube.com/watch?v=nn7lMfIjmk0

edit:
walka byla w 2004 roku ????
popchnął go Wallace - dzisiaj w Chicago Bulls a wtedy w Detroit
rzucil sie na kibiców, bo dostal kubkim piwa w twarz ????

znalazłęm taki opis na jednym z for:

&quot;Wysłany: 25.11.2004 20:32:11 Temat postu: Detroit Pistons vs. Indiana Pacers czyli bójka!!! Odpowiedz z cytatem
Ello,kto widział naparzankę koszykarzy Indiany z kibicami.Byłem szczerze zdziwiony tą sytuacją.Oglądam mecze Nba i pierwszy raz widziałem taką sytuację.Zaczęło się od niewinnego faulu Rona Artesta na Benie Wallacie.Big Ben tak się wkurzył za ten faul,że rozpoczął bijatykę.Uderzył Artesta i chciał mu jeszcze poprawić.Ron położył sie na stoliku sędziowskim i w tym momencie jeden z kibiców rzucił w Rona kubkiem z piwem.Ten się zdenerwował i doleciał do przypadkowego widza,zaczął okładać biedaka pięściami,po kilku chwilach dołączyli sie jego koledzy,Jackson,Jermaine O&#39;Neil i Jamal Tinsley.Po kilku chwilach sytuacja się trochę polepszyła,koszykarze odesłani do szatni,ale Tinsley gdyby nie ochrona wróciłby tam z metalowym prętem.Kary nałożone przez włodarzy NBA dość trafne.Artest zawieszony do konca sezonu zasazdniczego.Nie pochwalam tego czynu.Napiszcie co o tym sądzicie&quot;

rookie91 0

rookie91

Użytkownik
Szczególnie mnie zaciekawił podkreslony fragment. Znalazłem filmiki i mam pare pytan. W ktorym roku byla ta walka? Po drugie: kto popchnął Artesta? i czemu on sie rzucił na kibiców? prosze o odpowiedzi, a jakby ktos mial opisaną całą sytuację na jakiejs polskiej stronie to bylbym bardzo wdzieczny.
Ojj wtedy było ostro :twisted: mam gdzies na dysku filmik całej sytuacji, tegoroczne Denver vs. Knicks to była bójka przedszkolaków przy tamtej burdzie. Niestety raczej teraz już raczej na żadnej stronie tego nie znajdziesz bo troche dawno to było :]

M 0

matrix

Użytkownik
Prosze bardzo o to opis

W dziś zapadła decyzja odnośnie zawodników, którzy uczestniczyli w sobotniej bójce w hali Madison Square Garden podczas meczu New York Knicks, a Denver Nuggets. Knicks i Nuggets muszą zapłacić po 500 tysięcy dolarów kary.

W minioną sobotę pod koniec meczu NBA pomiędzy New York Knicks, a Denver Nuggets doszło do bójki między zawodnikami obu ekip. Całe zamieszanie wybuchło po brutalnym faulu Mardy Collinsa (Knicks) na J .R. Smithsie z Nuggets. Obaj zwyzywali się słownie, aby chwilę później okładać się pięśćiami. Do walki włączył się rozgrywający New York Knicks - Nate Robinson, który mierzy zaledwie 175 cm wzrostu. Oprócz kar dla zawodników, Knicks i Nuggets muszą zapłacić po 500 tysięcy dolarów – donosi oficjalny serwis najlepszej ligi koszykarskiej świata.

Władze NBA zdecydowały o dyscyplinarnym zwieszeniu siedmiu koszykarzy. Najwięcej spotkań opuści Carmelo Anthony, który nie zagra w 15 meczach swojej drużyny. Drugi w kolejce jest zawodnik New York Knicks - Nate Robinson, który będzie pauzował przez 10 spotkań. Podobny wyrok spadł na J. R. Smitha. Sześć spotkań nie zagra Mardy Collins (Knicks), a cztery Jared Jeffries (Knicks). Po jednym spotkaniu za opuszczenie ławki rezerwowych dostali Jerome James (Knicks) i Nene (Nuggets).

W 2

wislak

Forum VIP
Bójka koszykarzy Wizards na treningu

Piątkowy trening koszykarzy Washington Wizards zakończył się bójką między Etanem Thomasem i Brendanem Haywoodem.

Obydwu podkoszowym zawodnikom Wizards &quot;puściły nerwy&quot; ale władze klubu uznały, że wina leży po stronie Thomasa i ukarały go dyskwalifikacją w dwóch meczach.

Thomas uderzył pięścią rywala, bo ten jego zdaniem celowo zagrał łokciem.
czytaj dalej

To nie pierwsze &quot;starcie&quot; Thomasa i Haywoode, którzy rywalizują o miano pierwszego środkowego Washington. Kilkukrotnie dochodziło między nimi do utarczek i przepychanek, a 2 listopada 2006 roku odbyli... walkę w szatni.

Thomas wywalczył pozycję centra numer 1 Wizards po obozie treningowym przygotowującym do sezonu 2006/2007. Dobrą passę zawodnika przerwała jednak kontuzja stawu skokowego na początku grudnia, która spowodowała jego absencję w 13 kolejnych meczach. Pozycję Thomasa zajął wówczas Haywood, co wywołało niezadowolenie Thomasa, który powrócił już do zdrowia.

Źródło informacji: PAP/INTERIA.PL

W 2

wislak

Forum VIP
Steve Nash nie zagra w All-Star Game

Obrońca Phoenix Suns, Steve Nash nie zagra w Meczu Gwazd 18 lutego w Las Vegas. Powodem jego nieobecności jest kontuzja barku, która była przyczyną opuszczenia przez niego kolejnych 3 meczy. Wiadomo już, że Steve nie zagra w środowym meczu przeciwko Seattle.

Dwukrotny zdobywca MVP w poprzednich dwóch sezonach został wybrany do All-Star Game piąty raz (trzeci raz jako zawodnik Phoenix). Z jego zespołu wybrani zostali także skrzydłowy Shawn Marion i center Amare Stoudemire. Nash nie weźmie też udziału w potyczach Skills Challenge, ale na pewno będzie obecny podczas Weekendu w Las Vegas.

&quot;Steve nie jest jeszcze gotowy do gry. Potrzebuje odpoczynku i rehabilitacji.&quot; tak komentuje całą sprawę trener i vice prezydent klubu z Phoenix Mike D’Antoni. &quot;On nie dochodzi do zdrowia tak szybko jak się spodziewaliśmy. Mam tylko nadzieję, że będzie gotowy do gry po przerwie na All-Star Weekend.&quot;

Pat wraca...

Pat Riley, który 3 stycznia opuścił zespół Miami Heat z powodu problemów z biodrem i kolanem, które to dolegliwości wymagały interwencji chirurgicznej, wraca na stanowisko trenera. Prawdopodobnie ogłosi to na jutrzejszej porannej konferencji w Miami. Pierwszym meczem, w którym poprowadzi on swój zespół ponownie, ma być spotkanie z Houston Rockets, które zostanie rozegrane 21 lutego.

Riley przeszedł dwie operacje. Pierwsza na kolanie odbyła się piątego a druga na biodrze jedenastego stycznia.

Kontuzja Anthonego :;/:

Denver Nuggets wygrali spotkanie z Golden State Warriors 123:111. Jednak radość ze zwycięstwa zmąciła kontuzja Carmelo Anthony&#39;ego. Po tym jak rzucił on 28 punktów musiał opuścić boisko z kontuzją mięśnia czworogłowego uda.
Trener Denver George Karl ma też inne zmartwienie. Allen Iverson opuścił 7 z ostatnich 8 spotkań z powodu kontuzji kostki. Nie wiadomo czy AI zagra w weekend w Meczu Gwiazd.

NBA.pl

menzel 3

menzel

Użytkownik
Nie dobrze by było jakby Iverson nie zagrał w meczu gwiazd. To tak jak Lakers bez Bryanta... Mam nadzieję, że się wykuruje.

W 2

wislak

Forum VIP
Scottie Pippen chce 7 tytułu

Jeden z najsłynniejszych koszykarzy, Scottie Pippen zamierza wrócić na parkiety NBA. Chciałby jeszcze w tym sezonie zdobyć siódmy tytuł mistrza tej ligi. Uważam, że nic nie straciłem ze swoich umiejętności. Wystarczy tylko wyjść na boisko i je zaprezentować.

Były partner Michaela Jordana ze słynnego zespołu Chicago Bulls chciałby zagrać w tym sezonie w jednej z drużyn pretendujących do tytułu mistrzowskiego.

41-letni Pippen, jeden z najlepszych obrońców w historii ligi, pożegnał się z parkietami NBA w październiku 2004 roku. Razem z Michaelem Jordanem doprowadził zespół Chicago Bulls do sześciu tytułów mistrzowskich ligi NBA.

Pippen znalazł się w gronie 50 najlepszych koszykarzy w historii NBA. Wystąpił siedmiokrotnie w Meczu Gwiazd Wschód - Zachód. W ciągu 17 lat kariery w NBA rozegrał 1178 meczów, zdobywając średnio w meczu 16,1 pkt i notując 6,4 zbiórek i 5,2 asyst.

NBA.pl

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
No to bedzie ciekawie jak wróci. Dużo sie teraz o tym na necie mówi. Ja jestem za. Legenda koszykówki z powrotem w NBA. Cos w stylu Jordana tylko może Pippenowi się uda wrócić do Chicago ????

W 2

wislak

Forum VIP
No to bedzie ciekawie jak wróci. Dużo sie teraz o tym na necie mówi. Ja jestem za. Legenda koszykówki z powrotem w NBA. Cos w stylu Jordana tylko może Pippenowi się uda wrócić do Chicago ????
E tam ale nie wiem czy on podoła... juz probowal wracac i lipa
to juz nie jest ta forma, brak treningow, kondycha siada... kolana bolą :p nie sądze zeby byl gwiazdą ale tez bym chcial bo bedzie ciekawiej na pewno :spokodfhgfh:

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Na pewno by sie przydało jego doświadczenie młodym graczom. Na pewno ma wiele do przekazania. No i tak samo jak ty twierdzę że na gwiazdę to juz miał swój czas ale podobo ćwiczyć dużo i forme ma dobra jak na taki wiek więc może pare minut w każdym meczu pogra ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom