>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

DW 0:0 jako prosty sposób zarobku? Wielki test

yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Zainspirowany wątkiem użytkownika OgarnijSie ( http://forum.bukmacherskie.com/f18/lay-over-0-5-bramki-progresywnie-113912.html ), który z kolei wzorował się na użytkowniku z konkurencyjnego forum, postanowiłem ugryźć temat intrygujący mnie już od dłuższego czasu.

Za punkt wyjścia obrałem sobie następującą tezę: jeżeli gra na powyżej 0,5 gola okazuje się nierentowna w wykonaniu większości graczy, ergo konsekwentne granie zakładu przeciwnego da nam zarobek. Jak wspomniałem we wstępie zaobserwowałem identyczny sposób gry u dwóch typerów i... w obu przypadkach gracze zyskiwali, jednak za każdym razem temat nagle się urywał (sprawa dla ekipy Archiwum X, może buki likwidują zagrożenie i zacierają ślady ;) ).

Z uwagi na blisko miesięczny brak aktywności użytkownika OgarnijSie, postanowiłem samozwańczo przejąć grę. Tym razem przetestuję ją na gruncie praktycznym. Co prawda wcześniejsze testy dotyczyły realnych spotkań, natomiast założenia uniemożliwiałyby ich wdrożenie do gry praktycznej bez zastosowania kilku lub kilkunastu progresji w jednym czasie, gdyż dla usprawnienia i przyspieszenia progresja grana była na mecze rozgrywane o jednakowych porach.

Reguły stawkowania poszczególnych typów oraz ilość progów w pojedynczej progresji, przyznaję się bez bicia, zrzynam w wielkim stopniu z tematów obu typerów, gdyż ich założenia uważam za po prostu dobre do tego typu gry. Wprowadzam jedynie niewielkie modyfikacje, jak na razie oczywiście. Jeżeli gra sama w sobie okaże się zyskowna, wówczas pomyślę o zmianie stawkowania, doboru typów, czy graniu więcej niż jednej progresji w jednym czasie.

Główne założenia planowanego testu:

- gra progresją na stały zysk 10j, przy założeniu średniego kursu trafienia na poziomie 7,0, stąd wynika, że poszczególne wygrane mogą się różnić w zależności od trafionego kursu - póki co nie zamierzam dostosowywać stawkowania do granego kursu, aby osiągnąć zysk dokładnie 10j, szkoda mi teraz czasu na takie detale;

- planuję 35 poziomów jednej progresji, na co potrzebne będzie w takiej sytuacji ~2200j - to &#39;tylko&#39; 5 poziomów mniej od założeń protoplastów tego systemu, ale te 5 poziomów podwaja koszty dalszej gry;

- planuję zamknąć miesiąc na przynajmniej 10 progresjach, po których jak myślę uda się wyciągnąć wnioski i po ewentualnym sukcesie pomyśleć o sfokusowaniu na większe zyski;

- dobór spotkań, nie ukrywam, będzie problematyczny. Uniknięcie prowadzenia testu w nieskończoność często będzie zmuszało mnie do wyboru spotkań z overowych lig albo takich, o których nie mam zielonego pojęcia, no ale jak wiadomo na 0:0 tak naprawdę nie ma reguły. Będę sugerował się raczej ostatnimi kilkoma meczami danych drużyn + miejscami w tabeli;

- uprzedzając ew. pytania - nie, nie gram za prawdziwą kasę, tylko wirtualnie. Aktualnie prowadzę inny zyskowny system i nie chcę przeinwestować;

- stawkowanie będę podawał na bieżąco w każdym typie, bilans w miarę możliwości po każdej zakończonej progresji;

- cel: jeden jedyny - udowodnienie wstępnej tezy ????

Za chwilę podam pierwszy typ, 04.10.2016 r. uaktualnię + podam dalsze propozycje.

Powodzenia ;)

Otrzymane punkty reputacji: +6
O 7

oleks94

Użytkownik
A ten inny zyskowny sposob moglbys przedstawic w wiadomosci priv ? Ja niestety nie mogłem wyslac z racji tego ze mam zbyt malo postow :)

yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Progresja #1

Typ @4

Bromley - Woking DW 0:0 ⛔

Kurs: 17.00

Stawka: 2.18j ⛔

Buk: Bet365

Czysta zabawa, kurs kosmiczny ???? Z braku laku na dzisiejszy wieczór

yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Progresja #1

Typ @9

Trujillanos - Dep. Petare DW 0:0 ⛔

Kurs: 7.50

Stawka: 5.72j ⛔

Nieuchronnie zbliża się 10. próg granej progresji. Myślę, że czas na pierwsze przemyślenia. W najśmielszych nawet planach nie oczekiwałem zakończenia gry przed 10. typem, a martwić pewnie zacznę się dopiero przy ewentualnym 20. meczu ???? Czy można coś zmienić? Wątpię, aby jakakolwiek głębsza selekcja pomogła przez poprzednie kilka dni - typy grane były bez elementarnej znajomości danej ligi, a to przez straszną posuchę w tym tygodniu ligowym. Dwa razy wahałem się między 2 typami i 2 razy w niewybranych padł bezbramkowy remis - zdarza się. Na pewno łatwiej jest typować kilka pojedynków jednej kolejki i liczyć na trafienie - dzisiaj w niższej lidze niemieckiej remis 0:0 padł akurat w meczu lidera, kurs na jego zwycięstwo wynosił ~1.35, co mnie skutecznie od tego wyboru odwiodło. Takie granie jednak wymagałoby przynajmniej kilku progresji w jednym czasie, co zwielokrotniłoby wymagany do gry kapitał. Można jednak wprowadzić pewne modyfikacje w takich wypadkach, np. zawieszanie części progresji na wyższych progach aż do rozwiązania innych, zmniejszenie ilości progów itp. Na tym etapie jest jednak za wcześnie na poważniejsze wnioski, jeżeli kilka gier zakończy się sukcesem na pewno pokuszę się o optymalizację systemu ;)

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
Fajnie, że próbujesz ugryźć ten sposób, pozostaje mi życzyć wytrwałości w prowadzeniu tematu a sam z chęcią go poobserwuję. System jest na pewno ciekawy do testowania, już sam kurs daje dużo możliwości. Problemem jest selekcja a także nakładanie się meczy, szczególnie ciężko robi się w soboty czy niedziele, tych zdarzeń jest wtedy najwięcej i niejednokrotnie miałem sytuacje gdzie po prostu pasowały mi 2 czy 3 mecze rozpoczynające się w tym samym momencie i już prowadząc test bardziej realnie coś trzeba z tego wybrać - najczęściej kończy się tym, że trzeba to robić trochę &quot;na czuja&quot; (post #33 u mnie w temacie to świetnie obrazuje, chociaż założyłem 3 linie żeby jakoś temu przeciwdziałać to spotkań do grania było ze 6 i niestety spudłowałem).
W każdym razie w praktyce wszystko wyjdzie, sam dobór typów może być dosyć czasochłonny szczególnie na początku, także raz jeszcze - wytrwałości i powodzenia.

yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Może za setnym typem co trafisz :razz::jezora:
Jak nie trafie 35 pod rzad to niechybnie znak, ze czas sie wziac za all-in over 0,5 ;)
Progresja #1
Typ @16

Stomil Olsztyn - Sandecja Nowy Sacz. DW 0:0 ✅✅✅
Kurs: 8.50
Stawka: 16.83j
Wygrana: 143.06j ✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +9
Do góry Bottom