yannick_djalo
Użytkownik
No i cóż, udało się 'nieco' szybciej. Może po prostu potrzebowałem takiej motywacji.Może za setnym typem co trafisz :razz::jezora:
Czas na pierwsze podsumowanie i kolejne wnioski. Miałem nadzieję na zakończenie tego podejścia przed 20. typem, co pozwala nie angażować zbyt dużo kapitału, i udało się tego dokonać. Mogę napisać tyle, że granie all-in ov. 0,5 gola uczyniłoby mnie na chwilę obecną bankrutem. Oczywiście, można kontrargumentować, że pewnie dobierałbym wtedy inne mecze, ale równie dobrze mogłem trafić na jakiś bezbramkowy remis w meczu, którego nie podałem tutaj.
System po pierwszym mini-teście wydaje się być naprawdę wygodnym narzędziem grania - bez żadnej skomplikowanej selekcji ani dogłębnej analizy wybieranych spotkań, nie dotarłem nawet do połowy maksymalnego progu progresji, co dałoby spokojny i przyjemny zarobek w przypadku inwestowania realnych $$.
Co cieszy mnie najbardziej to fakt, że mam kolejną pulę 35 gier i dużo więcej pewności słuszności swoich założeń niż na początku ???? Poniżej statystyki, zysk jest znacznie większy z uwagi na wyższy trafiony kurs (8.50) niż zakładany 7.00
Progresja #1
Ilość Typów: 16
Wkład: 106.7j
Wygrana: 143.06j
Bilans: + 36,36j