>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

DW 0:0 jako prosty sposób zarobku? Wielki test

yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
No i udało się trafić 2 razy pod rząd, dzięki czemu 3. progresja została zakończona już po pierwszym typie (z 35 planowanych)! ???? Idę więc za ciosem i rozpoczynam kolejną partę, pod spodem podsumowanie

Progresja: #3
Ilość typów: 1
Wkład: 1.67j
Wygrana: 19.86j
Bilans: + 18.19j

Bilans sumaryczny po 3 progresjach:

+ 47.85j

Otrzymane punkty reputacji: +2
yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Właśnie trafiłem 3. raz z rzędu, kończąc tym samym drugą kolejną progresję na 1. z 35 etapów ???? Także tempo jest póki co ekspresowe, czym sam jestem ogromnie zaskoczony. Jak widać nieco ostrożniejsze i bardziej rozsądne dobieranie meczów zaowocowało niesamowitą skutecznością. Podsumowanie poniżej, dzisiaj lub jutro zaczynam kolejną serię. Powodzenia ;)

Progresja: #4
Ilość typów:
1
Wkład: 1.67j
Wygrana: 14.23
Bilans: + 12.56j

Bilans sumaryczny po 4 progresjach:

+ 60.41j

Otrzymane punkty reputacji: +21
yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Progresja #5

Typ @4

Juventus - Udinese DW 0:0 ⛔

Kurs: 23.00

Stawka: 2.67j ⛔

Buk: Betsson

Niestety, przez brak czasu uciekl mi dzisiaj mecz Gornika z Arka. Na wieczor typ just for fun ????

yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
No i proszę, kolejna progresja zakończona dosyć szybko, bo już w szóstym podejściu, a kurs ponownie pyszny, co znowu da znacznie większy zysk. Pierwszy typ w podałem w dniu 03.10.2016 i liczyłem na to, iż uda się zakończyć 10 progresji do końca października. Jeżeli utrzymam aktualne tempo, to cel osiągnę ???? Właśnie w tej chwili jestem na półmetku. Podsumowanie poniżej

Progresja: #5
Ilość typów: 6
Wkład: 15.24j
Wygrana: 42.80j
Bilans: + 27.56j

Bilans sumaryczny po 5 progresjach:

+ 87.97j

yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Koniec szóstej progresji, udało się dograć przed weekendem, co bardzo cieszy w perspektywie kolejnej porcji meczów, a zwłaszcza ekstraklasy ???? Sama progresja kończy się zyskiem mniejszym niż 10j, ale z uwagi na trafione wcześniej dużo wyższe kursy zdecydowanie mogłem sobie na to pozwolić. Najważniejszą sprawą jest ponowne zejście na 1. próg. Przedstawiam podsumowanie:

Progresja: #6
Ilość typów: 9
Wkład: 30.06j
Wygrana: 34.32j
Bilans: + 4.26j

Bilans sumaryczny po 6 progresjach:

+ 92.23j

Do góry Bottom