cytat z dnia 16 stycznia 2020 04:42 przez rondani
Napinacz to jest ten co wyskakuje z jakimis skrinami ile to zarobil jaki jest swietny, a nie ten co pokazal przzed meczami jak sie obstawia
Ale po co ja to mowie, ludzie umieja liczyc kase i sa rozsadni, sami wiedza i coraz mniej kupuje scieme i frazesy
Hmm tylko po co ja bym sie chwalil jakbym zarabial dziesiatki tysiecy? O ile mi wiadomo wsrod ludzi bogatych nie na miejscu chwalenie jest sie majatkiem, to uchodzi za slabe (wiocha), ewentualnie ktos chce zeby napisal do niego potencjalny klient:
- Szefie pokaz mi jak sie zarabia
- Nie ma sprawy 19,99 za pierwszy miesiac (Hurra bedzie na doladowanie w simplusie)
????
Ciekawy eksperyment socjologiczny. Jakis napinacz zarzuca powaznym ludziom napinactwo, dziecko z wioski podradomskiej mowi komus regularnie przebywajacemu na boiskach w kuluarach Premier League ze bzdury wypisuje.
Rozumiem, specyfika darmowych forow, moze ktos zna powazniejsze?
Ale takie tez sa potrzebne do obserwacji i eksperymentow. Mimo wszystko za glowe sie czasem idzie zlapac, co ludzie wypisuja, na czatach STS to juz w oogole
Znam kilka poważniejszych for Rondani , tyle że z twoimi wynikami ...nikt cię tam nie chce - ale do meritum (wiem trudny wyraz ale ostatnio była promka u nas pod Radomiem i dostałem ksiązke pełną dziwnych trudnych wyrazów)
Najpierw pisałeś , że ja i Hagi to jedna osoba (nie wiem kto miał być kim ).....
Następnie zasugerowałes , ze to forinty - więc teraz pisząc o "chwaleniu sie bogactwem" przerażasz mnie !!!
Sprawdziłem i
Za 100 PLN kupisz:
7 880.2206 HUF
Nawet gdybym zakończył miesiąc ze 100 000 forintów to będzie zaledwie ok 1300 plnów.......
Musisz się zdecydować wciąż piszesz jakieś bzdury teraz to już panie Anglik powiedziałbym , ze cały stek bzdur i to taki z T-bona To ja w końcu gram za forinty czy wzrok ci powrócił ?
Jeśli śnią ci się te mecze z Anglii , ze na nich jestes może powiedz zrobimy jakąś zrzutę tu na biednym , darmowym forum - sam chętnie kilka forintów dołożę , bo skoro 1300zł to dla ciebie "bogactwo" to może ci zabraknac na bilet "w kuluary" Emirates lub innego Stamford Bridge .
To , że wrzucam te skriny jest spowodowane tylko i wyłącznie twoimi tekstami , że cos sobie wymysliłem a biedni głupi ludzie dają się na to nabierać.
Jak widzisz bez problemu umiem pokazać , że jest możliwe zrobienie wygranych przez 15 dni na poziomie 2/3 tys forinów miesięcznie , nie jestem wymyślonym klonem Hagiego ani on moim - dlatego pomyslałem , że ty tez powinieneś cokolwiek pokazać .
Każdy "poważny napinacz z kuluar Emirates" może sobie wymyslać wirtualne stawki za jakie rzekomo grywa - ale do pokazywania coś się nie kwapisz.
Gwarantuje ci , ze kazdy niepowazny dzieciak z podradomskiej wsi chciałby zobaczyć "jak grają ci którzy infa mają prosto od sir Alexa Fergusona czy Jose Mourinho".
Temat od początku nazywa się "droga do zawodowego" - a ty kilka postów wczesniej piszesz , że najlepsza drogą do zawodowego jest .....nie bycie zawodowym , nie narzucanie sobie presji i posiadanie pracy ..........
Ty czytasz to co piszesz ?
Jak potem osoba , która po tych twoich cudownych poradach stwierdzi, ze już umie grac i ma dobre wyniki i czas spróbować - pierwszy raz rzuci pracę , kupi z 4 kompy , 2 telewizory i usiądzie do gry i nagle ........kibel i okaże się , ze nie trzyma ciśnienia ? Bo czym innym jest zabawa pieniązkami z eurobusinesu a czym innym postawienie 10/20tys na 1 typ
Co do pokazywania przedmeczowego jeszcze. Może nie zrozumiałes ale : gram
live , typy wiszą a ja w nie ładuję max, max, max az nie zniknie - więc nie ma takiej opcji żeby pokazać to przed meczem - poza tym jak gram cos po 1,5 to za 10/20 sek jest już tylko 1,01 lub poza ofertą - gdybyś był łaskaw jakoś to w głowie ułozyć to powinieneś zrozumiec też resztę.
A skąd o tym wiem ? Bo dzieciak spod radomskiej wsi ma 20 lat doświadczenia i wprawdzie jest lekko uposledzony , ale nawet taki głąb jak ja po tylko latach sie nauczył .
Wiecznie piszesz o tych abonamentach , płatnych typerach itd - nie wiem ktos cie kiedys oszukał , wysłałeś 20 zł i nie dostałes typa ? ....nie przejmuj się każdy z nas na jakimś etapie swojej kariery tak dał sie zrobić w bambo - ja nawet całkiem niedawno , ale to nie jest powód zeby o tym mówić całemu światu i sugerować, że wszyscy są oszustami .
A skrinami pokazuje tylko jedno i robie to z premedytacją - pokazuje nieprzypadkowość tego co robie - to automat , który zwyczajnie działa - może dzięki temu więcej osób pomysli o matematyce a nie będzie próbowało byc mądrzejszym od Borka jak ty to robisz - bo jakos w twoim przypadku wiedza z kuluarów Emirates nie przekłada się na wyniki nawet te wirtualne za wirtualne stawki .
Nie przejmuj sie robie to tylko do końca miesiąca . potem nie zamierzam nawet 1 słowa napisać znów przez 10 lat na forum (poza ciekawostkami sprzed 20 lat lub luźnymi dywagacjami na temat zuzla np
)
Nie pozdrawiam bo nie ma kogo