Kto powiedzial ze musisz placic. Mozna sie skladac, albo wymieniac. I tak robi 99% ludzi, dlatego nie liczylbym na kase zakladajac cos takiego bo to nie ma sensu, takze dla tych co sprzedaja. Juz lepiej isc do roboty do Biedronki czy jakiejs firmy kurierskiej, pewna kasacytat z dnia 11 stycznia 2020 14:16 przez elmisterioDodam Tylko pare słów od siebie. Przestrzegam wszystkich przed płaceniem za jakieś tam typy bukmacherskie. Nikt kto się zna na temacie nie zarabia na sprzedaży typów tylko je sam gra ewentualnie prowadzi jakiś serwis w którym udostępnia swe analizy zupełnie za darmo. Nie grajcie cudzych typow bez własnej analizy bo to prowadzi do bankructwa, a jeśli już to musisz być konsekwentny i nie mozesz opuścić żadnego typy podanego przez gracza. Nie da się być graczem jeśli gram wszystko co wpadnie w oko albo ktoś napisze ze ma pewniaka a takich nie ma. Żeby być w tym dobrym trzeba znaleźć dyscyplinę sporty która się kocha i rozumie o co w niej chodzi, analizować wiele czynników i wiadomości ogólnodostępnych lub mniej. Zastanawiają mnie zawsze Ci co są specjalistami w 10 dyscyplinach i jeszcze pisze ze wygrywają. Zastawicie się tez dlaczego tego typu fora istnieją i kto je wspiera lub kto funduje nagrody a odp się wam sama nasienie kto najwiecej zarabia.
Nie ma równego miesiąca do miesiąca - wkleję Ci podsumowanie z 12 dni tego miesiąca z na maxa polimitowanego konta - musze grac zakłady po 3 euro czasem , do tego równowaga na nim to nie 1,9-1,9 jak dla looserów tylko 1,63 - 1,63 specjal dla mnie . Ale na pewno zawodnicy w stylu Rondaniego (mistrza matematyki , który dalej nie widzi, ze wypisuje głupoty) moga sie pochwalic lepszymi wynikami ode mnie .cytat z dnia 11 stycznia 2020 11:33 przez anakonNapiszcie jeszcze ile w stanie jest średnio miesięcznie w skali roku kilku, lat zarobić taki profesjonalny typer. Proszę o przybliżone widełki. Jeśli to ma być kwota 5k miesięcznie na czysto, to może odwiedzie to wielu początkujących adeptów grania od tego pomysłu. Przy tak intensywnej i ciężkiej pracy to nie sądzę, żeby to się kalkulowało, wydaje mi się, że lepiej zająć się czymś innym. Jak myślicie?
Widzisz problem z takimi jak Ty jest następujący - nie dość, ze ......to dodatkowo slepy ...... moze teraz dostrzezesz zarówno kwote jak i walute (swoją droga po tym jak kozakowałes byłem pewny, że skoro tak pewnie i odważnie wypowiadasz sie w tym temacie to grasz mocno i wiesz o czym piszesz....a tu jak zwykle się zawiodłem ) - kolejny "Napinacz" bez żadnej wiedzycytat z dnia 12 stycznia 2020 11:10 przez rondaniIgnorancja to blogi Stan a trwanie przy swoim Mimi braku racji to w ogole.
Matematyka jest bezbledna.
29000 w 1xbet,? Rubli? Forintow? Jednostek na progresje?
Wo wlasnie pelno takich kozakow.cytat z dnia 12 stycznia 2020 11:15 przez _danonek_Są lepsze serie i są gorsze serię , lepiej byłoby jakbyś pokazał skan wpłat i wypłat. To , że ostatnio miałeś dobrą skuteczność to jest norma, bo dobre serie też się zdarzają. Elmisterio, piszesz ile ten Twój znajomy wygrał nie dając żadnych dowodów i nie pisząc stawki za jakie grał. Ponadto podejrzewam też, że grają tam albo bez podatku albo z niskim podatkiem. Też sobie mogę napisaćOD: 89-43 +$80000000
POM: 289-13 +$62,350
POY: 18-0 +$80,000.
W jakim okresie czasu odnotowałeś to 10% lub 20%-25% ? Jeśli tak jest gorąco zachęcam żebyś założył swój temat. Przyda nam się dobry typer na forum...cytat z dnia 12 stycznia 2020 12:22 przez tyrion77+
Tak to suma z uwzględnieniem stawek i nie ma tam czegoś takiego jak bilans - dlatego uczciwie napisałem 2/3 posty wyżej , że jak gram źle to zostaje mi ok 10% na czysto a jesli mam normalny miesiąc bez jakichś mega cudów takich jak : na 2-1 w 90 min (bez szans na sprzedaż) na 2-3 w 97 to wtedy ok 20-25% zostaje z tego na czysto .UB daje podobnie ale tam mam większego pecha i zostaje ok 6-8% max
No teraz wiele się wyjaśniło... Tym bardziej zachęcam do założenia u nas swojego tematu na pre no chyba, że wszystko grasz tylko live... Mając na myśli psychologia - miałem na myśli psychologię sportu raczej niż naszą np. nastawienie drużyny do meczu, ale oczywiście i nasza psychologia, emocje jest ważna o ile nie najważniejsza...cytat z dnia 12 stycznia 2020 12:48 przez tyrion77+Trochę żartowałem z tym , że się nie znam na sporcie - byłem w 10-ce na pierwszym naborze Milenium na analityków a na rozmowie kwalifikacyjne wystarczyło, że podałem nick po jakim podaje typy i tyle (to było 15 lat temu nabór w ZG ) . Mój temat 15 lat temu tez ...bił na głowę 90% tych które widze gdziekolwiek (z 1000zł zrobiłem 10 000 w 3 miesiące grając tenis tylko u ziemniaków - tamat nazywał się "10zł" i nie był tutaj zamieszczony) .
Ale uczciwie mówie matematyka pomaga (byłem na iolimpiadzie , cyferki do mnie mówią - no nie wiem co mam napisać).
Może nie psychologia jak piszesz jest ważna ale "twarda dupa" - zaliczyłem z 30 bankructw w życiu , i wiem doskonale jak potęzna jest róznica w grze za 10 zł a za 100 000 na 1 zakład - inne decyzje wtedy podejmujemy inaczej pracuje nasz mózg itd
Widziałem miliony super typerów , którzy dochodzili 100 razy do 10 000zł budżetu i jak póbowali robic to stricte to na wiekszych stawkach za każdym razem dzwon - (dlatego jestem super przeciwny robieniu tasm, wiecej jak dubel max trebel - bo to zwyczajnie psuje głowę w dłuzszym terminie i pozbawia umiejętności realnej oceny zarówno swoich umiejętnosci jak i oceny typów)
To mega złozony temat - moznaby napisac tomy o tym jak grać i co przynosi sukcesy a i tak okaże się , że ktos kto potem to próbuje powtarzać bedzie moczył dupę.
Jest kilka typów graczy i to jest coś co na początku każdy powinien zastanowic czy lubi grać i umie wysokie kursy a co za tym idzie dobrze znosi 10 minimalnych porażek , zeby za 11 razem trafic kurs 100 (piszę o singlach !!!)
Czy masz słabszy charakter i lepiej dla Ciebie trafiać kursy 2 z dużą skutecznościa ....
Biathlon nie chce mi się rozpisywać już ....no jest wiele dróg - podstawą jednak jest matematyka - lepiej miec 60% wiedzy z matmy moim zdaniem i 40% ze sportu niz odwrotnie a już proporcje typu sport 90% a matma 10% to ....albo dłuższa droga albo raczej lost
pozdro