>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Droga do Mistrzostwa

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik

Copa America to jeden z turniejów które rozgrywane są w czasie wakacyjnej przerwy. Po pucharze Gold Cup czas właśnie wyłonić najlepszą ekipę z Ameryki Południowej.Jest to najstarszy piłkarski turniej na świecie.Ja zebrałem kilka typów z prawie wszsytkich meczy pierwszej rundy i ułożyłem małą tesiemke..

VS

Argentyna-Boliwia
TYP:ARGENTYNA -1 1.33 ⛔⛔

Argentyna na Copa America wystawiła najlepszy chyba możliwy skład, gwiazdy Messi, Higuain, Di Maria, Tevez..i można wymieniać dalej , powinny dać Argentynie upragniony od 18 lat 15 tytuł Mistrza Ameryki Południowej. Na pierwszy ogień wychodzi Boliwia. Wiadomo każdy turniej trzeba zacząć dobrze i uważam że Argentyna zacznie go świetnie. Rywal nie wymagający trzeba im się zrewanżować za ostatnie eliminacje do Mistrzostw Świata wtedy Argentyna przegrała 1:6. Plusów jest wiele wyjdą zmotywowani w 100%, własna publika, wielkie gwiazdy. Jedynie mankamentem jest obrona Argentyńczyków bo stary Zanetti czy niepewny Milito pewności na zero z tyłu nie dają.. Ale no cóż jednak Boliwia nie powinna przebić się nawet przez linię pomocy w której grają wielkie waleczne gwiazdy. Ale co ciekawe mecze z Boliwią to zawsze wysokie wyniki. Na 30 spotkań tylko raz padł wynik 0:0 w 1987r właśnie w Copa America. Co to dużo jeszcze pisać Argentyna musi dobrze zacząć ten turniej i nie będzie patrzyła na to z kim grają. Pewnie będą chcieli spokojnie wygrać ten mecz dlatego handicap myślę -1 powinien wejść spokojnie. Warto dodać że Boliwia od bardzo dawna nie wygrała meczu na wyjeździe...

Przypuszczalne składy na ten mecz:

Argentyna: Sergio Romero 18, 8-Javier Zanetti, 4-Nicolas Burdisso, 6-Gabriel Milito, 17-Marcos Rojo, 14-Javier Mascherano, 5-Esteban Cambiasso, 19-Ever Banega, 11-Carlos Tevez ,21-Ezechiela 10-Lavezzi i Lionel Messi. Trener: Sergio Batista.

Boliwia: 1-Carlos Arias, 4-Lorgio Alvarez, 16-Ronald Raldes, 5-Ronald Rivero, 3-Luis Gutierrez, 6-Walter Flores, 15-Jaime Robles, 21-Jhasmany Campos, 10-Joselito Vaca, 9-Marcelo i 7-Edivaldo Moreno Rojas. Trener: Gustavo Quinteros.

VS

Kolumbia-Kostaryka
TYP:KOLUMBIA 1.32✅✅

Drugim spotkaniem na tym turnieju będzie mecz Kolumbia- Kostaryka o 20:30 naszego czasu. Krótko Kolumbia powinna tutaj spokojnie wygrać z bardzo osłabionym składem po pucharze w USA. Dlatego trener Kostaryki postanowił przyjechać drugim składem i myślę że tutaj będzie bardziej zależało na stylu a nie na wyniku. Warto dodać że piłkarze Kostaryki są wstrząśnięci po śmierci ich kolegi Dennisa Marshalla który 23 czerwca zginął w wypadku samochodowym.. Piłkarze pod wodzą Ricardo La Volpe&#39;a są oczywiście zaproszeni i gościnnie występują na tym turnieju. Nigdy w historii nic nie osiągnęli na tym turnieju. Za to drużyna Kolumbii w której składzie są na prawde dość znani piłkarze Yepes, Perea, Zapata, Rodallega czy Falcao powinni powieźć ekipę Kolumbijską naprawdę daleko a w grupie spokojnie osiąść na drugiej pozycji. Dysponują dobrą kadrą dla nich to ważny turniej. W 2001 roku nawet potrafili go wygrać a w 2004 zajęli 4 miejsce.Podsumowując osłabiona Kostaryka to nie rywal na dobrze zbudowaną ekipę Kolumbijską która na stratę punktów w tym pierwszym meczu nie może sobie pozwolić.
VS

Brazylia-Wenezuela
TYP:BRAZYLIA 1.18⛔⛔

No i teraz.. Brazylia będą mieli chłopcy ciężko na meczach w Argentynie. Raczej na każdym meczu miejscowa publika będzie kibicowała ich rywalom tak mi się przynajmniej zdaje. To nie jest jakaś wielka Brazylia i boję się że finał dla tej flegmatyczniej drużyny może być za bardzo wygórowanym celem. Ale na pierwszy ogień idzie ekipa Wenezueli czyli totalny dostarczyciel punkcików. Nie będę tutaj wielkich mądrości, ale Brazylia musi ten mecz wygrać nie mają rewelacyjnego składu muszą spokojnie zbudować drużynę i najlepsza okazja już w pierwszym meczu tego turnieju. Jak na obrońców tytułu przystało powinni wygrać wszystko w grupie. Ja mimo wszystko daje czystą 1 bo ta Brazylia mi się nie podoba. Warto dodać że Wenezuela ma bilans w Copa America 2-9-38 chyba obejdzie się bez komentarza...

VS

Paragwaj-Ekwador
TYP:pARAGWAJ lub REMIS 1.18✅✅

Kolejny już przed ostatni mecz to starcie pomiędzy moimi ulubieńcami Paragwajem i Ekwadorem. Zacznę od Paragwaju dla którego po bardzo dobrym występie w MŚ w których zaszli bardzo daleko i pokazali się ze świetnej strony ten turniej będzie okazją do powrotu do najlepszych lat w Copa America. Reprezentacja Paragwaju wygrała ten turniej 2 razy a 18 razy była w pierwszej czwórce jednak ostatni raz w 1987roku.. trochę minęło.. Ale jest szansa na półfinał dla Paragwaju moim zdaniem.. Roque SantaCruz , Nelson Haedo Valdez czy Lucas Barrios to bardzo rozpoznawalni gracze. Szczególnie Mistrz Niemiec Barrios powinnien być żądłem ekipy z Paragwaju. Grupa średnia są spokojnie w stanie wyjść z drugiego miejsca. Pierwszy mecz z Ekwadorem dość silny rywal w sam raz na początek rozgrywek. Jednak Ekwador oprócz Valenci nie mają się czym pochwalić. U siebie grają dobrze jednak wyjazdy wypadają im już znacznie gorzej. W historii Copa America nie mają zapisanej ładnej karty tylko 2 razy w pierwszej czwórce turnieju. Bilans meczów 14-19-75 co przy bilansie Paragwaju 61-30-60 to niebo a ziemia. Ale wiadomo statystyki nie grają. Paragwaj powinnien spokojnie wygrać. Jednak ja liczę się że jeden strzał Valencii jakieś rozluźnienie i remis murowany. Daltego gram do taśmy 1x.

VS

Urugwaj-Peru
TYP:URUGWAJ 1.38⛔⛔

I ostatni mecz typowany przezemnie na pierwszą kolejke.Urugwaj rozpocznie zmagania w tej edycji Copa America spotkaniem z chyba najsłabszym w tej grupie zespołem Peru.Suarez i Forlan to ten duet powinien wygrać tą grupę dla Urugwaju który Copa America wygrał 14 razy tyle samo co gospodarze Argentyńczycy ostatni raz w 1995 roku troszkę minęło ale cóż zrobić. Turniej w turniej są w najlepszej czwórce ekip Ameryki Południowej. I tym razem nie powinno być inaczej. Przyjechali najsilniejszym składem i powinni powalczyć o finał. Kontuzji albo jakiś niespodziewanych roszad nie przewiduje się. Grupa dość łatwa jedynie Chile może im zagrozić ale oni też są wielką zagadką przed pierwszą kolejką. Na szybko Peru bez Claudio Pizarro i Jeffersona Farfana będą ekipą o jakieś 20% słabszą co oznacza walkę o 3 miejsce z osłabiionym Meksykiem. Historię Peru ma naprawdę dobrą bo 2 razy wygrali ten puchar ale baardzo dawno temu. Urugwaj wielka niespodzianka ostatnich MŚ w RPA powinna pokazać że to nie był przypadek i wygrać grupę z 9 pkt na koncie. W pierwszym meczu Peru w sam raz na rozgrzewkę wydaje mi się. Urugwaj jest typowany do miejsc 1-4 i nie przypadkowo.

Jedna z gwiazd tegorocznego Copa America​

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Kupon#13

▶Francja - Korea Południowa
▶typ:Francja 1.20✅

▶Kanada U19 - Chorwacja U19
▶typ:Chorwacja -6 1.85⛔

▶AKO:2.22
▶stawka:40zł⛔⛔
▶ew.wygrana:88,80zł

I to na dziś tyle USA mnie zaskoczyło totalnie.. Ale cóż Chorwaci nie powinni ????

Kupon na Copa America miał iść za stawkę dość sporą ale usuneli mecz Paragwaju i nie wiem czemu pisałem i mają sprawdzić. Jak tylko się pojawi to wrzucę tutaj kupon

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik

Kupon#14

▶Brazylia - Wenezuela : 1 1.18⛔⛔
▶Uruguay - Peru : 1 1.38⛔⛔
▶Chile - Meksyk : 1 1.47plus:✅
▶Kolumbia - Kostaryka : 1 1.32✅✅
▶Argentyna - Bolivia ( 0 - 1. ) : 1 1.33⛔⛔

▶AKO:4.20
▶stawka:75zł⛔
▶ew.wygrana:315,18zł

Paragwaj mój buk wycofał niby z powodu deszczu a jak im pisze że mecz za trzy dni to ona mi że własnie dlatego :razz: nic nie czaje ale dobra. Dorzucam Chile.. które opisze później reszta opisana wyżej i w dziale... Pozdrooo

Otrzymane punkty reputacji: +1
marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Argentyna zawaliła totalnie kupon który wydawał mi się bardzo fajny.. szkoda.. Miałem grac znowu taśme z tych zawodów ale odpuszczam.. Czuje ze Brazylia tez cos odwali.

tymczasem na dzis z dwa trzy kupony trzeba trochę odrobić wczorajszy blamaż bo jak to inaczej nazwac..Na początek .. taśma :cool:

Kupon#15

▶Shandong Luneng - Shenzhen XiangXue : 1
▶typ:Shandong Luneng 1.36✅

▶Shanghai Shenhua - B. Nanchang : 1
▶typ:Shanghai Shenhua 1.27⛔

▶Serbia-U19 - Egipt U19
▶typ:I połowa Egipt +14 1.87✅

▶Alessandro Giannessi - Albert Ramos Vinolas
▶typ:Ramos 1.29✅

▶AKO:4.17
▶stawka:28zł⛔⛔
▶ew.wygrana:116,66zł

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
No szkoda okazało się że to ustawka była.. ????

Dobra jedziemy dalej dziś jeszcze będzie Władek dość grubo ale nie wiem jeszcze za ile i teraz powtarzam kupon z Copa America tylko zamiast Chile i Argentyny jest Paragwaj..Typy będę liczył jako jeden.

Kupon#16

▶Brazylia - Wenezuela
▶typ:Brazylia 1.18⛔⛔

▶Urugwaj - Peru
▶typ:Urugwaj 1.38⛔⛔

▶Kolumbia - Kostaryka
▶typ:Kolumbia 1.32✅✅

▶Paragwaj - Ekwador
▶typ:Paragwaj lub remis 1.19✅✅

▶AKO:2.56
▶stawka:80zł⛔
▶ew.wygrana:204,80zł

Argentyna wczoraj zawiodła na całej linii tu już nie widze niespodzianek

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
To główne danie na dziś żadna rewelacja ale stawka bardzo duża..

Kupon#17

▶ Wladimir Klitschko - David Haye
▶typ: Wladimir Klitschko 1.45✅

▶stawka:120zł
▶ew.wygrana:174zł ✅✅

DAWAJ WŁADEK!!!

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
wchodzę na buka patrze a tu 2.03 na Ramosa.. taki kursik to biore na lajcie ale stawka średnia bo to tenis a tu nigdy nic nie wiadomo

Kupon#18

▶Albert Ramos Vinolas - Carlos Berlocq
▶typ: Ramos 2.03⛔

▶stawka:40zł⛔⛔
▶ew.wygrana:81,20zł

ok 14 coś na finał Wimbledonu i chyba potem już główne danie dnia ????

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Kupon#19

▶Rafael Nadal - Novak Djokovic
▶typ:OVER 9.5 g w I secie 1.50✅

▶stawka:70zł
▶ew.wygrana:105zł ✅✅

już teraz bo wychodze..

Licze na finał jakiego dawno nie było ????

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Kupon#20

▶Brazylia - Norwegia
▶typ:Norwegia strzeli 1.75⛔

▶Al Ahly - Smouha
▶typ:Al Ahly 1.33⛔

▶AKO:2,32
▶stawka:40zł⛔
▶ew.wygrana:92,80zł

Pierwszy typ to z działu zapożyczony, też uważam że jest bardzo dobry. A drugi to pewniaczek z Egiptu

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Dobra to główne danie na dziś stawka mała ale kurs jaki ????

VS

Uzbekistan U17 - Urugwaj U17
TYP:UZBEKISTAN 3.45 ⛔////UZBEKISTAN lub REMIS 1.66 ⛔(Betsson)

Niedziela 22:00 naszego czasu pierwszy mecz 1/4 finału na MŚ w Meksyku. Opisałem już mecz Niemców z Anglikami i tam nie widzę innego rozwiązania niż wygrana Niemców. Ale tutaj mamy lekkie pokrewieństwo. Urugwaj właśnie w grupie grał z Anglikami. Na przeciw nim stanie rewelacja turnieju Uzbekistan.. tak właśnie Uzbekistan niech nikogo nie zmyli ta nazwa ???? .

Ale od początku Urugwaj to jeśli chodzi o młodzież z U-17 to nigdy większych sukcesów nie odnosili. Patrząc na statystyki to na 13 rozegranych wcześniej takich mistrzostw grali w nich tylko cztery razy. W 2009 roku doszli właśnie do 1/7 ulegając Hiszpanom 4:3. Ale na każdej takiej imprezie są nowe nazwiska, nowi gracze, nowe gwiazdy. Ale czy Urugwaj powinien być w tej ósemce najlepszych na tym Mundialu? Moim zdaniem nie i na tym meczu zakończy się ich przygoda. Znowu zacznę od grupy i pewnie sie powtórzę, ale to chyba najłatwiejsza grupa jaka mogła być. Biedaczki z Rwandy i amatorka z Kanady plus niezła Anglia to drugie miejsce pewne i tak było. 6 punktów i drugie miejsce. Wygrana 1:0 z Rwandą to dość mało bo sytuacji mieli od groma! Powinno być z 6:0 jak nic... ale nie było trochę się męczyli ale w końcu przypadkowo wleciało. Potem Kanada 3:0 ale męki straszne, brutalna gra i dobra obrona dała w tym meczy wygraną karny w 85 i kontra w 93 min załatwiły sprawę a &quot;amatorzy&quot; z Kanady którzy przyjechali jak to powiedział ich trener dobrze się bawić, mogli Celeste strzelić nie jedną bramkę. Na koniec 0:2 z Anglią i to by było na tyle. Strzelili 4 stracili 2 czyli +2 malutko jak na drużynę w 1/4. W 1/8 trafili na Kongo które w swojej grupie zajęło drugie miejsce dość niespodziewanie wywalając z turnieju Holandię. Mecz przebiegał już troszkę inaczej niż z Rwandą bo Kongo zagrażało bramce Jonhatana Cubero. I strzelili w 53 min na 1:0 Urugwaj zabrał się za siebie i w końcu coś wsadzili. Druga bramka w końcówce to całkowity przypadek piłka odbiła się od obrońcy i zmyliła bramkarza. Ogólnie bo sie znowu rozpisałem. Urugwaj super defensywa, katastrofalna ofensywa. Mecz z Kongiem mógł się skończyć karniakami i kto inny by mógł grać z Uzbekistanem. I tak mieli farta że trafili na Kongo a nie na kogoś kto wygrał grupę np. Francję.

Uzbekistan rewelacja tego turnieju, czarny koń tej imprezy i wydaje się że najlepsza czwórka jest w ich zasięgu. Trener Uzbeków powiedział przed tym meczem że muszą pokazać że nie są przypadkowo w tej fazie, chcą promować futbol w swoim kraju i zagrać w 1/2. Słowa dość mocne i pokazują że nie boją się rywali. Ale zanim się stali rewelacją zimny prysznic w pierwszym meczu z Nową Zelandią 1:4 ale ten mecz powinien się zakończyć innym wynikiem 24 strzały przy 12 Nowej Zelandii mówią same za siebie w sumie to 4 akcje mieli i 4 strzelili. Uzbecy dwie bramki nie uznane. Ale dobra przyszedł drugi mecz z USA wygrali go 2:1 po na prawdę dobrym meczu i zasłużyli na te 3pkt. Trzeci mecz to Czechy i znowu 2:1 i znowu dwa razy więcej strzałów i lepsza gra. Ogólnie grupę niespodziewanie wygrali. 1/8 to mecz z mocną Australią która po wielkich bojach w bardzo silnej grupie dostała się do 1/8 z 3 miejsca . W tym meczu tylko jedna ekipa grał Uzbekistan 4:0 mówi samo za siebie. Jednak trzeba dać małą poprawkę Australia miała dwa dni mniej niż ich rywale na regeneracje to na takim turnieju bardzo dużo.. Ale wygrali i są w 1/4 tutaj nie powinni się podłożyć średniakowi z Ameryki Południowej. Ogólne grają ofensywnie i ładnie Abbosbek Makhstaliev(3) i Timur Khakimov(3) to gwiazdy ekipy z Azji. Grają bardzo dobrze i są skuteczni.

W tym meczu moim zdaniem stają na przeciw siebie dwa przeciwieństwa: dobry w defensywie Urugwaj i świetny w ofensywnie Uzbekistan. Myślę że wyjdą zwycięsko Ci drudzy. Urugwaj nie ma lidera 6 bramek 6 różnych strzelców. Uzbekistan ma dwóch już wspomnianych super strzelców oprócz nich są inni którzy dołożyli się do tych 9 strzelonych bramek. Są v-ce mistrzem Azji w finale przegrali z Japonią która również idzie jak burza w tym turnieju więc trzeba to też zauważyć. Widzę tutaj że przez ten turniej z każdym meczem dorastają do każdego szczebla tych mistrzostw. Myślę jednak że są za mało ograni w takich imprezach i na finał nie ma co liczyć ale pokonać Urugwaj mogą. Kurs gigant więc można za coś drobnego zagrać jednak z podpórką kurs też super nic tylko brać!...

Jako ciekawostkę podam że Uzbekistan grał w każdym meczu z reprezentacją innego kontynentu do kolekcji muszą dorzucić Amerykę Południową...

A tak się będą cieszyli po meczu z Celeste :grin:

Mi niestety udało się zagrać dopiero dziś i kurs spadł do 3.20 daltego taki wpisuje po jakim zagrałem.

Kupon#21

▶Uzbekistan-Urugwaj
▶typ:Uzbekistan 3.20⛔

▶stawka:50zł⛔
▶ew.wygrana:160zł

i takie coś na dokładkę

Kupon#22

▶Brazylia-Wenezuela
▶typ:OVER 4.5 kartek 1.85⛔

▶stawka:50zł⛔
▶ew.wygrana:92,50zł

Mam świadomość że gram o 2/3 kupony dziennie za dużo.. ale cóż zrobie ???? mam nadzieje że dziś odrobie straty z południa i wczoraj ????

Cały czas w grze kupon #16

Pozdro

UZBEKISTAN JAZDAAA

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Dobra to co się stało wole nie komentować.. od dziś będę wpisywał szanse kuponu wg.mnie i do tego będę dawał odpowiednią stawkę. Trzeba to odrobić spokojnie bo zrobiło się nerwowo..Dziś już jeden kupon dość mocno zagrany dwa dni temu.. A teraz drugi i na tym dziś chyba skończymy

Kupon#24

▶Australia U19 - Russia-U19
▶typ:Rosja +4.5 1.85⛔????

▶Serbia-U19 - Litwa U19
▶typ:Litwa 1.25✅

▶AKO:2.31
▶stawka:25zł⛔
▶ew.wygrana:57,81zł

I dziś to będzie przedostatni kupon muszę zwolnić tempo dwa ostatnie dni to coś strasznego.. Ale dobra zmieniam podejście do tego wszystkiego ..

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
VS

Niemcy U17 -Anglia U17
TYP:NIEMCY 1.75✅✅

I nadchodzi czas wybrać najlepszą czwórkę turnieju w Meksyku. W poniedziałek o 22:00 naszego czasu na El Coloso del Quinceo w Moreli zmierzą się reprezentacje Anglii i Niemiec. Do poniedziałku zostało trochę ale kurs jaki wystawiły buki na zwycięstwo Niemców 1.75 trzeba brać już teraz póki gorący. Ale od początku..

Obie ekipy z Europy co cieszy bo już bałem się że Afryka zaleje światowy futbol. Anglicy zmagania rozpoczęli od wygranej z Rwandą 2:0 potem remis z Kanadą 2:2 i na końcu 2:0 z Urugwajem, co dało im pierwszej miejsce w grupie. Strzelili 6 bramek stracili 2 czyli +4 całkiem nieźle ale nie rewelacyjnie co pokażą statystyki Niemców. Ich rywale.. No .. Rwanda jak się okazało chłopcem do bicia nie był ale nie oszukujmy się przyjechały dzieci z biednych rodzin i dobrze się bawiły. Trener Kanady jak i właśnie Rwandy przed meczem między tymi ekipami powiedzieli że przyjechali się to dobrze bawić a nie wygrywać każdy punkt zdobyty tutaj będzie bardzo cenny. Jak widać Anglicy ze słabeuszami z Kanady potrafili zremisować. Ale ok wyszli z grupy i trafili na Argentynę. Wydawało by się ale pech przecież wygrali grupę. Ale spokojnie Argentyna na tych mistrzostwach w grupie przegrała wysoko z Japonią (3:1) i Francją(3:0) więc dostali się do 1/8 dzięki tabeli zespołów z trzecich miejsc. W tym meczu w którym obie bramki z przypadku w którym udział miała wielka ulewa, obie ekipy nie pokazały nic ciekawego. Kilka razy Anglicy jak i Argentyńczycy zagrażali bramką swoich rywali ale bez większych rezultatów. Anglia wygrała 4:2 po karnych dzięki swojemu bramkarzowi który wypluł piłkę przed siebie w tym meczu i po tym błędzie stracili bramkę. Co ważne do zawodników z Wysp to to że trener John Peacock rotuje składem jak tylko może tylko 6 zawodników grało w podstawowym składzie w każdym z 4 meczy. Co pokazuje lista strzelców dla Anglików 7 bramek 7 różnych strzelców. No ale może to i dobrze bo ma kto strzelać. Uważam że takie ciągłe zmiany źle wpływają na drużynę nie ma pewniaków piłkarze się załamują jak nie ma ich w wyjściowym a byli a psychikę to te chłopaczki mają słabą..Ogólnie nie podoba mi się ich styl nie zachwycili mnie w żadnym meczu który oglądałem czyli z Argentyną i Rwandą. Problemów kadrowych nie mają wszyscy mogą grać jeśli chodzi o kartki nikt nie jest zawieszony. Z ekipą z Europy jeszcze nie dane im było się spotkać na tym turnieju podobnie jak Niemcom.

No właśnie to teraz o moim zdaniem wielkich faworytach tego meczu. Grupa E była podobnie jak Anglików dość słaba jednak mistrz Afryki Burkina Faso czy silny Ekwador nie należą do słabeuszy. Nasi sąsiedzi zaczęli dobrze a nawet bardzo 6:1 z Ekwadorem, potem już poleciało 3:0 z Burkina Faso i 2:0 z Panamą. W grupie strzelili 11 a stracili 1 bramkę czyli +10 widać różnicę.. trzeba jednak napisać że troszkę im pomogli sędziowie bo to co wyprawiał Meksykanin w meczu z Afrykanami to jakaś pomyłka. Karny z kapelusza, karta czerwona też. Ale było minęło. W 1/8 zagrali z Amerykanami którzy w swojej grupie zajęli miejsce drugie po wygranej z Czechami i remisie z Nową Zelandią. Niemcy przejechali się po prostu po Amerykanach wygrywając 4:0. Niemcy grają bardzo dobrze składnie szybko efektownie. Widać jak po każdej bramce się cieszą i celebrują ją z kolegami. No właśnie o tych chłopakach też coś trzeba napisać. Oczywiście lekki mix narodowości jest ???? pojawiają sie nazwiska słowiańskie i tureckie ???? ale nie ważne chyba kogo mają za rodziców ważne że grają dla Niemców i grają świetnie. Co do strzelców tych też jest kilku w ekipie Niemieckiej. Mitchell Weiser(3),Samed Yesil (3),Levent Aycicek(2),Okan Aydin(2) to tylko niektórzy strzelcy, ale to jak grają powala na kolana. Niemcy są wszechstronni grają szybko, ładnie, są kreatywni. Aycicek posiada potężne uderzenie ale zarazem techniczne co pokazał strzelając piękną bramkę z wolnego. W kadrze Niemieckiej zagrają wszyscy gracze a co istotne powróci Aydin bo w meczu z USA pauzował z powodu red Card w ostatnim meczu grupowym z Panamą Ogólnie kurs jest piękne wątpię żeby Angole pokrzyżowali plany w-ce mistrzom Europy w tej kategorii.(Anglicy 1/2finału) Niemcy są jak dobrze naoliwiona maszyna i pewnie dążą do celu ja przewiduje jakieś 3:0. Warto też wspomnieć że defensywa Niemiecka na czele z bramkarzem Odisseasem Vlachodimosem(nawet Grek nam się pokazał;))Ja tu widzę z 3:0

Weiser i Yiesil podczas meczu z USA grali na PlayStation teraz powinno być podobnie

Kupon#25

▶Niemcy U17 - Anglia U17
▶typ:Niemcy 1.75✅✅

▶stawka:100zł
▶ew.wygrana:175zł✅✅

Niemcy zagrani już kilka dni temu dlatego taki kurs ????

To co w meczu ruskich się stało to już poprostu pech mieli przewagę cały mecz i na końcu wyszli na -7 szkoda..

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Narazie bez kuponu poczekam na mecz Niemców przed północą napewno kuponik się pokaże narazie analiza, może komuś sie przyda jak idzie spać ????

VS

Francja U17 - Meksyk U17
TYP:OVER 2.5 BRAMKI 1.97✅✅(betsson)

Ostatni półfinał zostanie rozegrany dziś o 1:00 naszego czasu w Pachuce. Na przeciw sobie staną gospodarze tego turnieju Meksykanie i Francuzi. Wygrany tego meczu zagra z kimś z pary Niemcy/Anglia.

Mój typ na to spotkanie to OVER 2.5 bramki po kursie w okolicach 2.0 .Obie ekipy dość dobrze usposobione ofensywnie, ale i też w prawie każdym meczu tracą po bramce co pokazuje słabości obu defensyw. Meksykanie do tej pory jak na gospodarzy przystało radzą sobie nieźle 3:1 z Koreą, 2:1 z Congo,3:2 z Holandią i w 1/8 2:0 z Panamą. Czyli w tych czterech meczach strzelili 8 bramek stracili 4. Czyli średnia bramek w meczu Meksyku to równiutkie 3. Grają bardzo ofensywnie, u siebie będą dopingowani przez cały stadion, nie stawiam tu ich wygranej bo Francuzi są piekielnie mocni jednak coś ustrzelić są w stanie spokojnie. Ważną informacją jest brak głównego środkowego obrońcy Meksyku Carlosa Guzmana, który za kartki będzie pauzował. Grał we wszystkich 4 meczach i spisywał się nieźle patrząc na stratę 4 bramek w 4 meczach przez Meksyk bez Guzmana może być im ciężko utrzymać zero z tyłu. Teraz o Francji słówko w grupie spisali się średnio bo 3:0 z Argentyną i 1:1 w meczach z Japonią i Jamajką to wyniki dość słabe jak na solidną ekipę z Europy. W 1/8 trafili na bardzo dobrego rywala jakim był WKS wygrali 3:2 i mecz był bardzo szybki i otwarty. Francuzi tak samo jak Meksyk strzelili 8 bramek stracili 4 czyli średnia bramek w meczach Francji to 3. Tutaj też zabraknie ważnego ogniwa tym razem z ofensywy nie zagra Lenny Nangis strzelił 1 bramkę i miał 2 asysty. Ale Yassine Benzia strzelec 5 bramek dla Francji wyjdzie w podstawowej 11 na ten mecz. Ogólnie To liczę na jakieś 5 bramek a może nawet 3:3. Obie ekipy grają ofensywnie szybko ładnie. Brak Guzmana to ból głowy dla trenera a szansa dla Kogutów.

Jeszcze jeden plus tego OVERA jest taki że zagrają o 18:00 gdzie temperatura jest już do wytrzymania co na pewno wpłynie na grę Francuzów. Statystyki pokazują że więcej bramek pada w tych meczach o 18:00 czasu Meksykańskiego.

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Dobra coś już weszło trochę odrobiłem

Teraz idę z zasadą &quot;Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje &quot; ????

Kupon#27

▶Kanada U19 - Egipt U19
▶typ:Egipt U19 4.0⛔

▶stawka:20zł⛔
▶ew.wygrana:80zł

Ogólnie Egipcjanie prezentują się bardzo dobrze, Kanada to jedyna ekipa jaką mogą pokonać bo Litwa poza zasięgiem. Wiec jeśli wygrają zajmą 5 miejsce w tej cięzkiej grupie. Oprócz mecz z USA każdym na bliskim kontakcie +8,5 po 1.85 to bardzo dobry typ. Ale czemu po 4.0 nie spróbować na czysty win. A grają dobrze.

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Egipt jednak poległ i to grubo.. Kurs na USA to kosmos ???? trzeba spróbować...

Kupon#28

▶Litwa U19 - Stany Zjednoczone U19
▶typ: USA 2.10✅✅

▶stawka:50zł
▶ew.wygrana:105zł ✅✅

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
VS

Anglia - Japonia
TYP:OVER 2,5 2.0⛔⛔

Dziś o 18:45 w Augsburgu zagrają ze sobą reprezentacje Japonii i Anglii, podczas tegorocznych Mistrzostw Świata. Mecz ten wydawało by się mało ważny a jednak może on bardzo ustawić drabinkę dla poszczególnych drużyn. Tabela przed tym meczem wygląda tak:

Jak widać Nowo Zelandki po na prawde dobrych dwóch meczach żegnają się z turniejem. Awans zapewniony mają Japonki a Angielki są już prawie w dalszej części turnieju, ponieważ nie sądzę żeby tak wysoko przegrały a Meksykanki wysoko wygrały i zajęły trzecie miejsce. Więc wszystko wydaje się być przesądzone. Ale pozostaje jedna bardzo ważna sprawa mianowicie zwycięzca grupy B zagra z drugim zespołem grupy A czyli raczej z Francją. Wszyscy przypisują Niemkom już 3 pkt w meczu z Francją.. no zobaczymy. Więc Angielki na 100% będą chciały wygrać i remis im nic nie da. Nikt nie chce trafić na Niemki. Anglia do tej pory grała słabo 1:1 ze słabiutkim Meksykiem i wymęczone 2:1 z Nową Zelandią to jak na finalistę Mistrzostw Europy bardzo słaby wynik. Azjatki za to również po sporych mękach wygrywają z Nową Zelandią 2:1 ale za to gromią Meksyk 4:0. Ja tutaj widzę OVER 2,5 . Obaj trenerzy zapowiadają walkę na całego i ofensywną grę. Co do Japonek to bym się nie spodziewał.. Zagrają pewnie na 0 z tyłu, ale Anglia musi zaatakować i tutaj szansa dla szybkich Japonek na kontrę. W drugiej kolejce we wszystkich grupach liczba bramek dość wzrosła więc i tutaj widzę tendencje zwyżkową. Z czystych statystyk to w meczach Anglii średnia bramek to 2,5 a Meksyku to 3,5.

Z historii można dodać że obie ekipy spotkały się już w grupie podczas ostatnich mistrzostw wtedy padł wyniki 2:2. Wtedy również Angielki wyrzuciły Japonki z turnieju. Czas na rewanż. Szybkie kontry i niezłe piłkarki to OVER murowany. :cool:

Za piękne to one nie są.. ale w piłe grać potrafią ;)

Kupon#29

▶Japonia - Anglia
▶typ:OVER 2.5 2.0⛔

▶stawka:60zł⛔⛔
▶ew.wygrana:120zł

Kupon#30

▶Dudi Sela - Michael Yani
▶typ:Dudi Sela 1.20⛔????

▶Francja - Niemcy
▶typ:Francja strzeli 1.66✅

▶AKO:1.99
▶stawka:70zł⛔⛔
▶ew.wygrana:139,44zł

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
STATYSTYKI TYDZIEŃ I
▶Kupony:13/30 [43%]
▶Typy:31/52 [59%]
▶Stawki: 1410zł
▶Wygrane:1245,14
▶Bilans:⛔164,86zł
▶Yield:⛔11,69%

▶Średni trafiony kurs: 1,93
▶ANALIZY: 8/13 [61%]

Ogólnie o I tygodniu.. całe szczęście że koniec.. Ostatni kupon który już księgowałem po strzelonej bramce przez Francuzki załamał mnie totalnie.. Niestety ale jest duży minus. Głupie typy, brak szczęścia.. Nowy tydzień przed nami .. I gruba bomba z LŚ na wejście

TYDZIEŃ II

Kupon#31

▶Rosja - USA
▶typ:Rosja -1,5 1.68✅

▶Brazylia - Kuba
▶typ:Brazylia 1.15✅

▶Włochy - Argentyna
▶typ:Włochy 1.38⛔

▶AKO:2,66
▶stawka:151,25zł⛔
▶ew.wygrana:403,25zł

Do góry Bottom