>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Droga do Mistrzostwa

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Kupon#36

▶USA-Kuba
▶typ:Kuba 2.0

▶stawka:100zł
▶ew.wygrana:200zł

Kupon#37

▶USA-Kuba
▶typ:Kuba +1.5 1.50

▶Rosja-Brazil
▶typ:Rosja +1.5

▶AKO:2,32
▶stawka:100zł
▶ew.wygrana:232zł

Jak nic nie wejdzie to kończe

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Nie będę pisał że wracam po raz dziesiąty.. Będę tutaj pisał analizy, wpisywał tylko niektore moje typy te które uważam za najlepsze. Stawka będzie w jednostkach w systemie x/10. Głównie będę chciał sprawdzić się w innych sportach niż te które królują na forum. Głównie skupie się na Snookerze i postaram się coś na tym interesującym sporcie ugrać. Oczywiście piłka nożna czy inne dysycpliny będę grał dalej ale napewno o wiele mniej niż ostatnio bo to mnie zgubiło. Staty za lipiec w stawkach zł podam na końcu miesiaca.

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
TYDZIEŃ PIERWSZY: PONIEDZIAŁEK

Na początek Snooker i pierwszy dzień zawodów w Australii

Długoterminowe:

Zwycięzca turnieju : Ding Junhui 9.0 1/10
Zwycięzca I kwarty : John Higgins 2.25 2/10
Zwycięzca II kwarty : Ding Junhui 3.0 3/10
Zwycięzca III kwarty : Mark Selby 3.0 2/10
Zwycięzca VI kwarty : Mark Williams 2.25 3/10

Ogólnie to też uważam że Ding ma tutaj duże szanse żeby wygrać wiadomo minusem jest podróż jednak Ding będzie grał dopiero w środe więc dwa dni będzie miał w Australii na ogarnięcie się w nowym miejscu. Ten turniej jest bardzo ważny dużo punktów a wiadomo jak na nich zależy graczom. Ding pokazał się na World Cup świetnie wygrał 10 a przegrał 4 frejmy jednak głównie dzięki niemu Chiny mają ten puchar Wenbo dopiero od 1/4 coś zaczął grać do tej pory miał bardzo słabe występy, ale o nim to inna bajka. Ogólnie w tym sezonie zagrał na Wuxi gdzie przegrał w 1/2 i właśnie w Worl Cup. Prezentuje niezły poziom a odpuszczając pierwszy PTC musi zdobyć jakieś punkty w Australii.

Jeśli chodzi o kwarty to na faworytów buków. Wszyscy panowie nieźle się pokazali na ostatnich turniejach nie mają wielu wielkich rywali w swoich kwartach i taki widze skład w 1/2. Jedynie średnio widzę Higginsa bo jednak jego forma kuleje.

Teraz coś na jutro.

David Gilbert - James Mifsud 1 1.28

Tutaj nie widze innej opcji nie ma handi wiec takie kursiwko do jakiegos dubla idealne. Gilbert bardzo dobry występ na PTC a Mifsud słabiutko. Ogólnie inne klasy obu graczy. Obaj na dzikiej karcie więc Gilbert spokojnie powinnien wykorzystac okazje na doście do TOP 16 .

Shaun Murphy - Andrew Higginson 1 1.32

AKO:1.68 8/10

Tak szczerze mówiąc to jutro bym szukał &quot;dogów&quot; w dwóch meczach.

Jamie Cope - Tom Ford 2 2.95 4/10

Stephen Hendry - Martin Gould 1 2.10 7/10 -- nie możliwe że Stephen zakończył drugi turniej z rzędu w I rundzie.

Reszta troche no bet..

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
David Gilbert - James Mifsud 1 1.28 ✅
Shaun Murphy - Andrew Higginson 1 1.32✅

AKO:1.68 8/10 ✅ 5,44j

Jamie Cope - Tom Ford 2 2.95 4/10 ✅ 7,8j

Stephen Hendry - Martin Gould 1 2.10 7/10 ✅ 7,7j
===✅20,94j

3 kupony ✅4 typy✅
Początek bardzo fajny i ciekawy. Dziś napewno wieczorkiem rozpiska na jutro rano w Australii a teraz taki singielek na dziś .

Kalmar FF - Helsingborgs IF x2 1.50 6/10

Nie widzę tutaj zwycięstwa ekipy Kalmar. Helsinborg musi uciekać i ciągle liczyć na wpadki reszty jednak w tej kolejce sie nie doczekali i muszą wygrać aby znowu odskoczyć na trzy oczka. W najgorszym wypadku remis a kurs na x2 bardzo ciekawy. Jednak stawka spokojna bo to jest liga Szwedzka a tam tez bywa różnie. Za niedlugo zaczną grać w LE więc forma musi iść do góry.

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Kalmar FF - Helsingborgs IF x2 1.50 6/10 ✅✅3j
Dziś bardzo ładnie wszystko weszło. Jutro dzień drugi i kolejne 6 meczy. Kilka znich jest dość ciekawych do typownia.

Pierwszy to Allister Carter - Marcus Campbell(+2,5) 2 1.65 8/10
------------------ OVER 7.5 frejma 2.0 5/10

Tutaj duże value od Betssona. Takie handi powinnien spokojnie pokryć. Zacznę od tego że w końcówce marca tego roku w Chinach wygrał Ali 5:3. Początek sezonu dla Alistera jest bardzo pracowity : Chiny --&gt; Tajlandia --&gt;Australia trochę więc kilometrów musiał pokonać a i strefy czasowe i klimatyczne muszą dać mu się we znaki. Początek bardzo słaby jak na 6 w rankingu Anglika na PTC odpadł już w 5 rundzie z Roobim Williamsem (2:4) Potem Wuxi i tam przegrany finał z Markiem Selby&#39;m 7:9. Jednak drogę do finału miał dość prostą a zwycięstwa 5:3 i 6:3 to nie są przekonujące wyniki. W końcu World Cup gdzie Anglicy wylatują w 1/4 z Hong Kongiem i tylko w tym meczu Ali pokazał próbkę swoich możliwości po w grupie oprócz wygranych z reprezentatami Indii czy Brazyli nie robi wrażenia. Porażki z graczami Belgii oraz Irlandii Północnej pokazaują że troszkę ten początek to falstart. Tylko dlatego się tak rozpisuje żeby pokazać że zawsze tracił kilka frejmów. Wiadomo ważny turniej ale on dopiero co skończył grać w Tajlandii i wątpie żeby wygrał np. 5:0 albo 5:1. A Campbell to nie jest pionek i to wiadomo nie od dziś. W PTC 1/4 przegrana z Joe Jogią 1:4 a w poprzednich meczach dość wysokie wygrane. Tutaj wg. mnie wielki plus że Marcus już tam siedzi i jest przyzwyczajony do czasu i klimatu. Ali nie. Ja tutaj widzę walke na całego. Ale wybieram taki typ bo uważam że 3 frejmy to spokojnie ugra Marcus.

Mark Allen - Ryan Day(+1,5) 1 1.90 6/10

Tutaj się ABSOLUTNIE nie zgodzę z wami. Ponoć Allen już z żoną ma coraz lepszą sytuację. I ktoś mówił że nawet przyjechała z nim na World Cup w Tajlandii. Allen nie wystąpił w pierwszym PTC. Za to to co pokazywał na World Cup to naprawdę dobry snooker. Wygrał mecz ze Szkocją oraz Hong Kongiem. Widziałem kilka jego frejmów i wyglądał na zawodnika wyluzowanego . Day przegrał w 3 rundzie w PTC i więcej nigdzie go nie widziano. Tutaj niestety też wpływ może mieć ta podróż. Ale v-ce mistrz świata w drużynie powinnien spokojnie awansować do II rundy. Ostatnio uciekło mu kilka punktów czas nadrobić troszkę. Nie wiem czemu go tak krytykujecie, młody fajny zawodnik powinnien pokazać klase w tym turnieju.

I takie dwie kombinacje.. które proponuje :

John Higgins - Matthew Selt 1 1.22
Neil Robertson - Nigel Bond 1 1.23

AKO:1.50 10/10

Neil Robertson - Nigel Bond 1 1.23
Mark Allen - Ryan Day 1 1.45

AKO:2.18 8/10

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Podusmowanie zrobie po jutrzejszych meczach w Australii. Jedno co mogę powiedzieć to wielkie zaskoczenie dla mnie że John z 4:1 przgrał 4:5. Ale cóż taki jest sport szkoda że zepsuł dwa kupony.

Na początek dziś mój typ dnia ????

Wisła Kraków - Skonto Ryga(+1) 1 1.42
Mark Williams - Barry Pinches 1 1.18

AKO:1.68 10/10

Do zobaczenia na meczu :cool:

A teraz Snooker

A już teraz coś wyskrobie na jutro na ostatni dzień I rundy w Australii.

Na pierwszy ogień mecz Stephen Maguire - Ken Doherty 1 1.40

Obaj panowie formą nie grzeszą i chyba szybko obaj wylecą z tych zawodów. Ale póki co grają między sobą i tutaj dość wysokie kursy. Ani Szkot ani Irlandczyk nie grają rewelacyjnie na początku sezonu jednak to Szkot wydaje mi się na tą chwile lepszym zawodnikiem od doświadocznego Kena Dohert&#39;ego. Obaj panowie wzięli udział w PTC i World Cup i tam lepiej spisywał się Maguire. Ken w PTC odpadł już w drugim meczu z Tomem Fordem za to Maguire dostarł do 6 rundy po drodze pokonują Marka Selbiego 4:2. Na World Cupie Irlandczyk potrafił przegrywać wysoko frejmy z reprezentatami Pakistanu czy Egiptu. Maguire przed tymi zawodami po wygranej z Wenbo przegrał z Dingiem 5:4. W fazie grupowej WC był numerem jeden wg. mnie przegrał bodajże 1 frejma tylko. W 1/4 już n Irlandczyków z Północy nie było rady i przegrał obydwa spotkania. Kurs dość wysoki a Maguire ma lepszy początek od Dohertego dlatego gram na niego wydaje się być pewniejszy. Niestety czasem i Szkotowi przydarzają się błędy jak np. z Kacprem gdzie nie wbił prostej czarnej i przegrał frejma.
Drugi Matthew Stevens - Liang Wenbo 1 1.50

Tutaj bardzo krótko Stevens się odbudował w Tajlandii. Wenbo dla mnie grałfatalnie tyle ile robił błędów to szkoda gadać. Trafiałna rywali którzy nie potrafili tego wygrać. Widziałek większość jego frejmów i to były bardzo słabe występy. W Tajlnadii w jednym frejmie pomiędzy tymi zawodnikami wygrał Stevens.

AKO:2.10 6/10

Trzeci mecz to Mark Selby - Joe Perry(+2,5) 2 1.72 7/10
-------------------OVER 7.5 2.0 6/10

Znowu Value tak jak w meczu Alistera. Trzeba zacząć od tego że już mały plusik jest dla Joe że w Australii znalazł się znacznie wcześniej od swojego rodaka który grał w Mistrzostwach w Tajlandii. Selby to wiadomo klasa sama w sobie i to on głównie ciągnął Anglików do 1/4 gdzie jednak dwa razy przegrał z Marco Fu i ostatecznie Anglia przegrywa 3:4. Dziwi mnie czemu taki kurs na to aby Perry nie wygrał 3 frejmów w tym turnieju większość meczy jest zaciętych i większość liczy po 8 frejmów. Perry zaliczył świetny występ w pierwszym PTC gdzie zagrał w finale i jak wiadomo przegrał z Rooniem do finału stracił zaledwie 8 frejmów. Selby podobnie jak Alister przebył wiele kilometrów. Ważne jest że Selby wygrał Wuxi Classic jednak stopniowo forma spada. Ja jutro widze bardzo zacięty mecz..

Williams i Ding powinni sobie poradzić spokojnie jednak niespodzianek mamy co nie miara. Więc takich kursów nie dotykam to co na jutro ciekawego to wrzuciłem wydaje mi się że powinno być spokojnie.

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Na 11:30 jeszcze takie AKO ze Snookera. Narazie idzie ona naprawde nieźle więc dalej go gram. Nie mam czasu na pisanie niestety analizy, ale na jutro napewno będą obszernie opisane moje typy.Po tych dwóch meczach zrobie małe statystyki

Ding Junhui - Stuart Bingham 1 1.28
Matthew Selt - Stephen Hendry 2 1.42

AKO:1.82 8/10

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Niestety skuteczność ze Snookera spada i to wyraźnie, szczególnie dzisiejszy dzień mnie pogrąża.. Ostatni kuponik na dziś

Gael Monfils - Albert Ramos Vinolas 1 1.28
Paris Saint Germain - Brighton and Hove Albion 1 1.40
FCV Dender - Anderlecht 2 1.30

AKO:2.33 7/10

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Allister Carter - Marcus Campbell(+2,5) 2 1.65 8/10 ✅ 5,2j
-------------------------------- OVER 7.5 frejma 2.0 5/10 ✅ 5j

Mark Allen - Ryan Day(+1,5) 1 1.90 6/10 ✅ 5,4j

John Higgins - Matthew Selt 1 1.22 ⛔
Neil Robertson - Nigel Bond 1 1.23 ✅

AKO:1.50 10/10 ⛔10j

Neil Robertson - Nigel Bond 1 1.23✅
Mark Allen - Ryan Day 1 1.45 ✅

AKO:2.18 8/10
⛔8j

Wisła Kraków - Skonto Ryga(+1) 1 1.42 ✅
Mark Williams - Barry Pinches 1 1.18 ✅

AKO:1.68 10/10 ✅6,8j

Stephen Maguire - Ken Doherty 1 1.40 ⛔
Drugi Matthew Stevens - Liang Wenbo 1 1.50 ⛔

AKO:2.10 6/10⛔6j

Mark Selby - Joe Perry(+2,5) 2 1.72 7/10 ✅ 5,04j
----------------------OVER 7.5 2.0 6/10 ✅ 6j

Ding Junhui - Stuart Bingham 1 1.28⛔
Matthew Selt - Stephen Hendry 2 1.42 ⛔

AKO:1.82 8/10 ⛔8j

SUMA:stawka:32j wygrane:33,44j BILANS:✅1,44j

Kupony:✅6 ⛔4 Typy:✅9 ⛔5
Jeśli chodzi o snookera to statystyki po 3 dniach turnieju wygladają tak :

▶ Typy: 12/17 = 70%

▶ średni trafiony kurs: 1.73

Są to statystyki jedynie do Snookera kuponów nie będę podliczał bo będe mieszał Snooka z innymi sportami. Narazie jest nieźle jednak Higgins czy Ding mnie bardzo zawiedli. Celem na koniec turnieju pozostaje 75% skuteczności i średni trafiony kurs 1.55. Już wieczorem coś na jutro a będzie co grać...

Staty ogólne po każdym tygodniu

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Ja w II rundzie nie widzę już niespodzianek.

Marcus Campbell v Mark Allen

Mark pokazał co poniektórym że kłopoty ma już za sobą i pokonał 5:3 Ray&#39;a Day&#39;a 5:3 kontrolując przebieg całego spotkania, jednak kilka razy oddał inicjatywę swojemu rywalowi. Ogólnie awansował pokazał się z dobrej strony widać że kłopoty ma już za sobą. Co na wstępie trzeba napisać to że z jego kwarty odpadła turniejowa &quot;6&quot; i &quot;4&quot; czyli Alister Carter i Ding Junhui. Pogromcą tego pierwszego jest właśnie Marcus na którego handi +2,5 grałem. O tym meczu powiedzieć można tyle Carter po 2 frejmie i brejku 134 się zaciął i do głosu doszedł Szkot pokonując Anglika 5:3. Allen ma wielką szanse odrobić sporą ilość punktów bo aż 4 pierwszych zawodników przed nim nie wystąpiło wogóle lub odpadło już z turnieju w Australii. World Cup pokazał że wraca do miłej dla oka i ciekawej gry, tutaj to potwierdził na jego drodze staje Szkot który prezentuje stałą formę i od 5 miesięcy zajmuje już 24 miejsce w rankingu ma już 38 lat a dawno temu bo w 1998 roku dotarł jak narazie do jedynego ćwierćfinału. Dla niego sukcesem już jest sam awans do Top 16 i uważam że Allen nie wypuści tutaj szansy na naprawde super wynik. W następnej rundzie rywale również będą z bardzo podobnej półki i Irlandczyk o tym wie, że to może dać mu upragniony półfinał od stycznia, kiedy to zagrał w 1/2 w Mastersie.

Marcus Campbell v Mark Allen 2 1.40
Marcus Campbell(+1,5) v Mark Allen 2 1.80

David Gilbert v Mark Williams

Tutaj lekki pojedynek Dawida z Goliatem moim zdaniem. Gilbert nie dość że dostał szansę zagrania w meczu dzikich kart to jeszcze korzystając z wycofania się Rooniego zagrał w I rundzie z bardzo słabiutkim Mifsudem którego pokonał wysoko bo 5:1. Jednak to tylko sprzyjający los 55 w rankingu Anglikowi pomógł zagrać w 1/16. Trzeba mu przyznać że kwalifikacje przeszedł wyśmienicie tracąc 9 frejmów. W PTC przeszedł również bardzo daleko jednak do 1/8 nie awansował. Williams po nieudanym początku widać że wraca na właściwy tor jazdy World Cup w jego wykonaniu bardzo dobry a tuaj dziś 5:2 z Pinches&#39;em. Williams gra lepiej i napewno wykorzysta odpadnięcie Higginsa jeśli chodzi o ranking i punkty do niego. Jednak Gilbert, który nigdy nie grał w 1/4 pokazuje w tym sezonie się naprawde świetnie. Awans do 1/16 jest już wielkim sukcesem i myślę że się chłopak troszke może przejechać bo Williams nie odpuści na pewno, do każdego meczu podchodzi na 100% i pewnie tego też nie odpuści. Jednak -2,5 to za dużo żeby ryzykować. Williams nie jest w aż takiej i nie będę kusił losu. Mój typ to 5:3 dla Walijczyka.

David Gilbert - Mark Williams 2 1.20

Mark Selby - Mark Davis

Znowu kurs marny ale raczej pewny Selby pokazał dziś na co go stać i z 0:3 wyciągnął na 5:3. Davis jest niezły jednak na tym etapie turnieju chyba się z nim pożegnamy pokonał bardzo słabego jak na jego możliwości Trumpa 5:3. Selby już w Tajlandii grał nieźle jednak widać ,że miał kłopoty dziś. Ale wyszedł z nich spokojnie i do końca już nie oddał stołu rywalowi. Takie zwycięstwo lepszego z Anglików napewno podbuje i pewnie przejdzie do następnej rundy.Trzeba też dodać że widać było że Selby zadziałał jak maszyna pod koniec 4 frejma który odmienił cały mecz. Poczuł te szybkie stoły Australijskie.

Mark Selby - Mark Davis 1 1.22
Mark Selby - Mark Davis(+2,5) 1 1.90

Neil Robertson - Dominic Dale

Tutaj tak samo jak Gilbert, Dale dostał się do turnieju dzięki wycofaniu się rozstawionego zawodnika. Rywala w I rundzie nie miał zbyt wymagającego bo był to ten lepszy z braci Mifsudów i można było się spodziewać zaciętego meczu jednak 5:2 mówi samo za siebie. Tutaj krótko Neil wygrał 5:2 i spokojnie awansował początek nie mrawy potem się rozkręcił. Jutro widzę wysokie zwycięstwo Australijczyka. No właśnie Australijczyka, to dla niego jest ten turniej i nikt nie miałby nic przeciwko gdyby pierwszym triumfatorem był właśnie &quot;gospodarz&quot; tego turnieju. Pełne trybuny nie mają w Snookerze wielkiego znaczenie jednak same oklaski po niezłym zagraniu Roberstona dodają mu otuchy. Kurs fajny nic tylko grać.

Neil Robertson - Dominic Dale 1 1.30
Neil Robertson - Dominic Dale(+2,5) 1 2.10

Liang Wenbo - Ken Doherty

Tutaj pojedynek dwóch nierozstawionych graczy. Liang zachwycił brejkiem 120 i wielką szansą na 147 jednak źle spozycjonowałsobie pozycję na żółtą i poddał dalszą walke o maxa. Ostatecznie wygrał 5:4 z Matthew Stevensem co można uznać za niespodziankę. Wenbo grał coraz lepiej jednak te błędy są dalej i niektóre z nich wykorzystał Walijczyk. Ken pokonał wysoko bo 5:2 kolejnego wielkiego Szkota Stephena Maguire. Ogólnie to Wenbo pokonał Stevensa dość zasłużenie jednak nie pokazał nie wiadomo czego. Myślę że tutaj Ken Doherty się nam pokaże z lepszej strony. World Cup miał naprawdę średni ale dziś pokazał dobrego Snookera. Dla mnie no bet jeśli chodzi o czyste zwycięstwo...

Liang Wenbo - Ken Doherty OVER 7.5 1.85

KUPONY:

David Gilbert - Mark Williams 2 1.20
Marcus Campbell - Mark Allen 2 1.40

AKO:2,66 9/10

Marcus Campbell(+1,5)- Mark Allen 2 1.80

AKO:2.34 8/10

AKO:2.26 8/10

Stawki bardzo mocne i ktoś mi powie że nie gra sie dwóch meczy na jednym kuponie. Tak jest ale ja akurat wyłamię się i uważam że wejdzie wszystko ładnie pięknie te -2.5 to propozycje uważam je za bardzo ryzykowne a czas zarobić. Ale ktoś chce niech próbuje.

Pozdrawiam i jutro wszyscy faworycie pewnie wygrywają!!:cool:

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Gael Monfils - Albert Ramos Vinolas 1 1.28✅
Paris Saint Germain - Brighton and Hove Albion 1 1.40✅

FCV Dender - Anderlecht 2 1.30⛔

AKO:2.33 7/10 ⛔ 7j

David Gilbert - Mark Williams 2 1.20 ✅
Marcus Campbell - Mark Allen 2 1.40 ✅
✅
Neil Robertson - Dominic Dale 1 1.30????⛔

AKO:2,66 9/10 ⛔9j

Neil Robertson - Dominic Dale 1 1.30 ⛔????
Marcus Campbell(+1,5)- Mark Allen 2 1.80 ✅

AKO:2.34 8/10 ⛔8j

AKO:2.26 8/10 ✅ 10,08j

Nieminen- Simon 2 ,44 ✅
Fognini - Melzer 2 1.48✅

AKO:2.13 6/10 ✅ 6,78j

Jedno słowo DRAMAT ... 70-69 w ostaniej decydującej partii przegrywa Robertson. Popełniając tak wielki błąd nie wychodząc z prostego snookera że aż dobrze że przegrał. Z bukmacherskiego punktu widzenia jestem załamany bo dwa kupony któe grałem to naprawde bardzo spore stawki a brakło tak mało..Znowu jeden mecz zawala dwa kupony.. tylko tutaj zawalił dwa tak pięknie układające się kupony..

Jutro mój ostatni dzień typowania Snookera bo wyjeżdżam na weekend ale szkoda bo nie popije za dużo przez cholernego Australijczyka..????

Jednak plusem są inne typy które weszły i ogólnie po 4 dniu jest tak:

Snooker (liczę tylko te które grałem)

▶ TYPY:17/23 = 73%
▶Średni trafiony kurs:1.67

Coś na odkucie..

Tromsø - Paks 1 1.30
Inigo Cervantes-Huegun - Paolo Lorenzi 2 1.28
FK Karabakh - EB/Steymur(+1.5) 1 1.44

AKO:2.40 7/10

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Tromsø - Paks 1 1.30 ⛔
Inigo Cervantes-Huegun - Paolo Lorenzi 2 1.28✅
FK Karabakh - EB/Steymur(+1.5) 1 1.44 ⛔

AKO:2.40 7/10 ⛔7j

Dundee - Śląsk UNDER 3.5 1.25 10/10 ⛔ 10j
No więc wracam po weekendzie i niestety malutki plusik pozostał. Póki co na dziś tylko jeden kupon

Eintracht Frankfurt - FC St. Pauli 2 4.45 3/10

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Litex Łowecz - Wisła Kraków 2 3.20 6/10 ✅ 13,2j

No i pięknie ???? Jednak Bułgarzy grali lepiej, ale to Wisła wygrała i jest blisko IV rundy. Na południe dla lepszego nudzenia się w domu taki kuponik..

Kashima Antlers - Gamba Osaka OVER 2.5 1.50
Vegalta Sendai - Kashiwa Reysol X2 1.39

AKO:2.09 5/10

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Kashima Antlers - Gamba Osaka OVER 2.5 1.50✅
Vegalta Sendai - Kashiwa Reysol X2 1.39

AKO:2.09 5/10 ⛔5j
Niezły wałek piłka na aucie o metr a wielki sędzia z Anglii puszcza grę i strzelają w 93 minucie na 2:1 dawno takiego pecha nie było..Szkoda słów.. Na odkucie tripel.. Znając życie jedno nie wejdzie ale trzeba próbować.

HJK Helsinki - Dinamo Zagreb 1X 1.44
Turkey-U18 - Slovenia-U18 1 1.22
Rosja - Polska 1 1.45

AKO:2.55 6/10

Do góry Bottom