>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Droga do Mistrzostwa

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik

Slask Wroclaw - Lokomotiv Sofia 1 1.60 ⛔
Palermo - Thun 1 1.25 ⛔

AKO:2.0 7/10 ⛔7j

VS

Polska liga to taka gdzie nigdy wszystko nie może być poukładane i ładnie wyglądało. Tak jest i w tym roku patrząc na aferę z kibicami oraz między innymi z tym że ŁKS dalej nie ma stadionu i zagra na obiekcie GKS-u z Bełchatowa. Z tego co wyczytałem tylko 1000 kibiców ŁKS będzie mogło pojawić się na tym spotkaniu. Wymarzone otwarcie Ekstraklasy...

Ale grają piłkarze a nie kibice, dlatego na początek naszej pięknej ligi pojedynek pomiędzy ŁKS-em a Lechem Poznań. Beniaminek w poprzednim roku był bezkonkurencyjny w I lidze i na luzie dostał się do Ekstraklasy. Jak Lech się spisał to każdy wie i tego przypominać nie trzeba. Teraz Lech może skupić się tylko na lidze i pucharze Polski. ŁKS do sezonu przygotowywał się w Wiśle oraz w trakcie przygotowań zagrali 6 sparingów z czego wygrali tylko 2 a 4 razy przegrali. Co warto zaznaczyć na początek przygotowań przegrali 4 mecze z Ekipami z Ekstraklasy. Jednak po wyrównanych meczach. Dwa ostatnie sparingi z ekipami z Cypru i Izraela wygrali odpowiednio 1:0 i 2:1. Widać że ŁKS się rozkręca jednak nie jest to jeszcze taka forma jaką by chcieli prezentować. Co do kadry to powrót wychowanka Marka Saganowskiego może mieć spore znaczenie. Ostatni sparing pokazał, że pamięta jak się strzela (2bramki). Do klubu dołączyli Radosław Pruchnik,Sebastian Szałachowski oraz Cezary Stefańczyk. Powraca Marcin Adamski. Jednak przed I kolejką niemal pewne jest, że nie zagra Marcin Mięciel z powodu urazu łydki. Jest to spore osłabienie jednak już od jakiegoś czasu ma problemy i ostatnie sparingi grali bez Marcina. Na minus odejście Koseckiego, który nie jako wprowadził ŁKS do Ekstraklasy.

Lech jest dla mnie jedną wielką nie wiadomą przed tym sezonem. Kibice na plus piłkarze na minus. Fatalny występ w lidze w ostatnim sezonie pewnie dał im kopa i będą chcieli w tym roku powrócić na tron. Ale to takie łatwe nie będzie.. Transfery Lecha to moim zdaniem porażka. Pozyskali tylko Aleksandara Toneva co przy utracie kilku graczy min. Bartosza Bosackiego który był głównym filarem obrony, to wielka porażka działaczy na Lechu. W meczu z ŁKS-em nie zagra Marcin Kikut za to pojechał Krivets jednak na pewno nie zagra od pierwszej minuty. Lech w przygotowaniach zagrał 6 sparingów. Ktoś pisał że, to były dobre mecze... 4 porażki jedna wygrana oraz jeden remis. Czy to są dobre wyniki jak na ekipę która, chce walczyć o majstra? Raczej nie, ale to tylko sparingi więc patrzę na to z przymrużeniem oka. Ogólnie Lech nie pokazał nic wielkiego w tych meczach i kilka razy mogli przegrać wyżej jednak dobrze spisywał się Kotorowski albo Buric.

Podsumowując uważam że tutaj padnie sporo bramek jakoś tak od kilku lat kojarzy mi się inauguracja ze sporym strzelaniem. Ale również tutaj ma kto strzelać. Jednak głównym typem to 1x na &quot;gospodarzy&quot; niby nie u siebie ale ten 1000 na pewno będzie słychać. Znając polaków to na stadionie będzie z 2000 kibiców ŁKS-u. Każdy beniaminek zawsze walczy o najwyższe cele w pierwszym sezonie. Lepsze sparingi oraz kilka fajnych roszad w składzie w porównaniu do Lecha każą mi zagrać na ŁKS. - Lepiej od razu &quot;ograć się&quot; z drużynami, które będą kandydatami do zdobycia mistrzostwa Polski, a potem grać już spokojniej - powiedział Marek Saganowski, co pokazuje że oni nie wyjdą przestraszeni przed Lechem, który już nie jest tym dobrym starym Kolejorzem.
Moje typy:

▶ ŁKS lub remis 1.62
▶ŁKS strzeli 1.46
▶OVER 1.5 1.42

VS

Drugi mecz to pojedynek Polonii Warszawa z Lechią Gdańsk i tutaj kolejny wstyd bo do ostatniej chwili nie było wiadomo czy będą mogli wejść kibice na ten mecz.. Ale ostatecznie mogą i wejdą. Wszyscy piszą że Polonia zrobiła super transfery ja bym je nazwał dobrymi biorąc pod uwagę ich straty po ostatnim sezonie.

Polonia w tym sezonie chce w końcu zdobyć mistrzostwo, skład niezły jednak wątpię żeby byli wyżej niż 4 miejsce. Kandydatów jest wielu do wygrania ligi i pucharów. Jednym z nich jest właśnie Lechia Gdańsk. Warszawiacy rozegrali kilka sparingów ale oprócz wygranej z Borussią 2:1 zanotowali 2 porażki i 1 remis. Więc bez rewelacji. Cani czy Sikorski mogą tutaj namieszać w tej lidze jednak bez pomocników nie będzie nic z tego a tam nie grają wielkie postacie. Polonia jest faworytem tego spotkania wg. bukmacherów, jednak czy tak od razu w lidze zaskoczy ta maszynka Wojciechowskiego? Nie wydaję mi się. Atmosfera w tym klubie jest trochę dziwna, raz wszyscy wszystkich wspierają a za chwile zwolnienia degradacje nie wiadomo co jeszcze. To może Polonii zaszkodzić w tym sezonie.

Piłkarze Lechii mają przed sezonem wielką motywacje pieniężną nie dość że dostaną bardzo dużo kasy za podium to premie będą uzależnione od liczby widzów na nowym stadionie. Prosty wniosek muszą grać ładnie dla oka i efektywnie żeby byli kibice a co za tym idzie pieniądze do kieszeni. Z tego co się doszukałem to tylko 3 sparingi i 3 wygrane reszty nie znalazłem...Kadrowo nie osłabili się a nawet wzmocnili bo przyjście Freda Bensona to wielkie wzmocnienie. Dla Traore to woda na młyn więcej miejsca na boisku co wiąże się z większym polem do manewru i dużą liczbą goli. Lechia pokazała w końcówce sezonu, że naprawdę będzie się liczyć w przyszłym roku. Może tak być że Lechia będzie drużyną własnego boiska ale jeśli chcą mieć puchary to na wyjazach muszą też coś pokazać. Jeśli chodzi o moje typy to na zwycięzcę tutaj nie typuje nie widzę jakoś faworyta wydaje mi się że będzie wysoki remis. Ale myślę że takie typy jak Over , Lechia strzeli czy Obie strzelą to bardzo dobre rozwiązanie. Ma kto strzelać w tych drużynach. Początek sezonu każdy się chce pokazać.

Moje typy:

▶Lechia strzeli 1.44
▶Obie strzelą 1.71
▶Over 1.5 1.37
▶Over 2.5 2.20

KUPONY:

#
ŁKS Łódź - Lech Poznan 1x 1.69 8/10

#
ŁKS Łódź - Lech Poznan Over 1.5 1.42
Polonia Warszawa - Lechia Gdansk : Lechia strzeli 1.44

AKO:2.04 6/10

#
Polonia Warszawa - Lechia Gdansk over 1.5 1.37
ŁKS Łódź - Lech Poznan : ŁKS strzeli 1.46

AKO:2,0 6/10

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
VS

I tak na szybkości o dla mnie bardzo fajnym meczu I ligi pomiędzy GKS-em Katowice a Olimpią Elbląg. Co do ruchów transferowych to nie będę się wypowiadał bo to długi temat i obie ekipy wielu zawodników pozyskało ale też i straciło. W moich oczach GKS jest po tej przerwie na minimalnym plusie. Krótko obie ekipy chyba o dwa różne cele. Cel Gieksy to chyba jasne AWANS i kibice tego oczekują wywieszając niedawno transparent &quot; Ekstraklasa albo śmierć&quot; no motywujące.. ???? Ogólnie u siebie na Bukowej zawsze są mocni i nie przewidywalni. Dziś pogoda dopisuje to i kibiców powinno być więcej niż ostatnio (3200). W pierwszym meczu Gieksa przegrała z Niecieczą 0:1 ale stworzyła 3/4 bardzo dobre sytuacje i albo pech albo bramkarz zatrzymywali piłkę w polu gry. Bramkę stracili po fatalnym błędzie Beliancina który, wprost pod nogi Pawlusińskiego wybił piłkę a ten już tego zmarnować nie mógł. Ogólnie zespół z Katowic zagrał lepiej brakowało skuteczności. Goście to beniaminek który po bardzo zaciętej walce wygrał II ligę i zagra w tym sezonie na zapleczu ekstraklasy. I mecz przegrali 2:0 z Bogdanką jednak również po walce i nie można tutaj ich stawiać na straconej pozycji w tym sezonie. Do ekipy Olimpii dołączył Bartosz Iwan w którym pokładają nadzieje. Ja bym wielkich nadziei w nim nie pokładał bo nie pokazał nic wielkiego w poprzednich klubach. A grał np. w GKS-ie Katowice.

Potencjał kadrowy -plus dla Katowic. Stadion i kibice- plus dla Katowic. Wymagania zarządu i kibiców -plus dla Katowic. Rzadko przegrywają dwa razy u siebie pod rząd- plus dla Katowic. Tak można w skrócie to opisać. Jedynym plusem jest chyba to że Olimpia nie ma bata nad sobą przed tym meczem. Liczę na gładkie zwycięstwo Katowic i odpokutowanie win za ostatni mecz.

Mój typ:

▶GKS Katowice 1.75

#
GKS Katowice - Olimpia Elblag 1 1.75
Polska-U18 - Włochy-U18 1 1.25

AKO:2.19 6/10

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
#
ŁKS Łódź - Lech Poznan 1x 1.69 8/10 ⛔8j

#
ŁKS Łódź - Lech Poznan Over 1.5 1.42 ✅
Polonia Warszawa - Lechia Gdansk : Lechia strzeli 1.44 ⛔

AKO:2.04 6/10 ⛔6j

#
Polonia Warszawa - Lechia Gdansk over 1.5 1.37 ⛔
ŁKS Łódź - Lech Poznan : ŁKS strzeli 1.46 ⛔

AKO:2,0 6/10⛔6j

#
GKS Katowice - Olimpia Elblag 1 1.75 ⛔
Polska-U18 - Włochy-U18 1 1.25 ⛔

AKO:2.19 6/10 ⛔6j

#
Brazylia U20 - Egipt U20 1 1.28 ⛔
Alex Bogomolov Jr. - Thomaz Bellucci 2 1.55 ⛔

AKO:1.98 8/10 ⛔8j

#
Polonia Warszawa - Lechia Gdańsk Over 2.5 7/10⛔7j
Żałosne.. 8 kuponów z rzędu do kosza wstyd mi i tyle. Jest spory minus ale zabawa trwa dalej wczoraj pomine że tylko 1 typ wszedł z tych wszystkich.. Żenada.. Ale bawimy się dalej.

#
Yokohama F Marinos - Omiya Ardija UNDER 2.5 1.80 8/10

Dziś gra Wisła więc będzie analiza na ten mecz i mam nadzieje pozwoli mi ten mecz odkuć się bardzo

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
#
Ruch Chorzow - GKS Bełchatów UNDER 2.5 1.50
Cracovia Krakow - Korona Kielce OVER 1.5 1.40

AKO:2.10 6/10

No może teraz coś z polskiej siądzie

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Seria 9 kuponów przegranych trwa dalej...

VS

No to nam się sezon zaczął. 5:0 dla Lecha, który niczym mnie nie zachwycił a nawet zaryzykuje pojęcie że, wygrał dzięki kilku pomyłką arbitrów i obrońców ŁKS-u. Dziś kolejne trzy spotkania dla mnie to najważniejsze odbędzie się w Łodzi gdzie Widzew podejmie Krakowską Wisłę.

Cele przed tym sezonem Widzewa nie są klarowne bo nikt nie wypowiedział się o co powalczą w tym sezonie. Widzew w trakcie wakacji zmienił trenera oraz wymienił kilku piłkarzy. Posadę trenera objął Radosław Mroczkowski, który nigdzie wcześniej się nie wyróżniał. Jedyne co o nim wiem to to że, był asystentem Leo Beenhakera. Jeśli chodzi o transfery to solidny Szymanek i bramkostrzelny i przebojowy Sernas opuścili Widzewa w tej przerwie. Co do tych, którzy przyszli to jedynie moją uwagę skupił Nigeryjczyk Ukachi. Co mnie zaciekawiło trafił on do nas z 2 ligi maltańskiej.. Ale okazało się że amatorem nie jest. W trakcie przygotowań Widzew zagrał kilka sparingów. Zaczął od meczu ze Szczerbcem Wolbórz wygranego 5:0. Potem było już tylko gorzej porażki z Dolcanem 2:1, Sandecją 1:0 czy Bogdanką 2:1 nie napawają optymizmem. Na koniec przyszły lepsze mecze przegrana 4:3 z Omonią Nikozja, wygrana z Podbeskidziem 1:0 i remis z Koroną. Ogólnie słabe te występy na uwagę zasługuje tylko chyba to że ten Nigeryjczyk w ostatnich dwóch meczach strzelił obie bramki dla Widzewiaków. Ale co do meczu z Wisłą. Trybuny to chyba jedyny plus na tą chwilę dla Widzewa. Zawsze trudno gra się na Widzewie wszystkim przy takiej publice.

Teraz Wisła nasz klub w Europie który blisko jest już fazy grupowej LM albo najgorzej LE. Sparingi Wisły to już dawno przeszłość jednak nie były one złe. Dobry styl kilka wygranych oraz zasłużona porażka z Rapidem to tak ogólnie. W LM zagrali już trzy spotkania i tutaj do tych pierwszych dwóch bym porównał dzisiejszy mecz. Skonto murowało bramkę i tylko z kontry czasami starali się przenieść grę pod bramkę Pareiki. Wiśle udało się 3 razy w 2 meczach przełamać tą obronę Częstochowy i awansować. Mecz z Bułgarami to już przewaga Litexu ale Wisła zadała dwa śmiertelne ciosy i wywiozła idealny wynik z ciężkiego terenu. Co do ligi to wiadomo cel to Mistrzostwo i innej opcji się w Krakowie nie przyjmuje. Maaskant powiedział przed meczem &quot; Musimy zacząć sezon jak mistrzowie&quot; to chyba wiadomo że, nie pojadą tam po remis. Będzie rotacja w składzie Wiślaków na pewno nie zagra Małecki oraz niepewny jest występ Pareiki. Co do Małeckiego to się nie martwię ale Estończyk to niebo a ziemia w porównaniu z Jovaniciem. Zapewne trener da zagrać Ilievowi który, będzie pauzował w środę. Występy takich graczy jak Nunez, Garguła, Kirm czy Biton nie zdziwią mnie. Tutaj właśnie na tym ostatnim się skupię. Prezentuje się dobrze, ale szans na razie nie dostał może teraz trener da odpocząć przed środowym meczem Genkovowi i wpuścili Izraelczyka. Kadra Wisły jest na tyle wyrównana i szeroka że, ma w kim Maaskant wybierać.

Ogólnie uważam że kurs 2.20 na Wisłę to wielki prezent który, zdaża się rzadko. Więc trzeba brać. Wisła w trakcie &quot;Sezonu&quot; i po meczach o stawkę. Ligę traktują bardzo poważnie dlatego nie będzie odpuszczania. Zastępcy którzy dziś zagrają będą chcieli za wszelką cenę się pokazać co będzie skutkowało walką na całego. Wisła jest lepsza w każdym aspekcie gry oraz w każdej formacji ma lepszych zawodników .Jedyny minus dla Wisły do kibice. Ich fanów nie wpuszczono na stadion z różnych powodów ale to już inny temat który trzeba kiedyś poruszyć bo to co się dzieje to skandal.

Moje typy:

▶Wisła 2.20
▶Wisła -1 4.25

KUPONY:

#
Widzew Łódź- Wisła Kraków 2 2.20 10/10

#
Widzew Łódź - Wisła Kraków(-1) 2 4.25 6/10

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
10 kupon w dupe w 93 minucie po raz kolejny leży.. Jeśli dziś Wisła nie wygra to chyba sie wieszam :cool: :razz:

VS
Borussia dziś zaczyna sezon meczem w Pucharze Niemiec. Mistrz Niemiec pojedzie na mecz z SV Sandhausen. Borussia jest wielkim faworytem tego spotkania nie tylko z urzędu ale i skład jaki Kloop wystawił jest taki że, wygrana Borussi to formalność.
Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Löwe (Großkreutz) - Kehl (Bender), Gündogan (Leitner) - Götze, Kagawa, Großkreutz (Perisic) - Lewandowski.

Rywalizacja w składzie BVB będzie w tym sezonie bardzo zacięta. Dlatego każdy kto wejdzie do składu będzie grał na 100% o przygotowaniach obu ekip nie ma co pisać bo to dwa inne obozy. Ale co do Borussi zagrali już mecz o Super-puchar przegrany po karnych ale zostawili dobre wrażenie. Wygrana w Total Cup również robi dobre wrażenie. Ekipa gospodarzy to 3 ligowy zespół, który ostatni sezon zakończył na 14 miejscu ledwo co się ratując od spadku tydzień temu rozegrali pierwszy mecz i u siebie wygrali z beniaminkiem 2:0. Kloop zapowiada walkę o każde trofeum a odpadnięcie z Pucharu w I rundzie z takim ogórem to nie dla BVB. Handi do pokrycia na luzie.
Moje typy:
▶Borussia 1.22
▶Borussia -1 1.70

#
SV Sandchausen - Borussia Dormtund(-1) 1.70 8/10

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
#
Yokohama F Marinos - Omiya Ardija UNDER 2.5 1.80 8/10⛔8j

#
Widzew Łódź- Wisła Kraków 2 2.20 10/10⛔10j

#
Widzew Łódź - Wisła Kraków(-1) 2 4.25 6/10 ⛔6j

#
Ruch Chorzow - GKS Bełchatów UNDER 2.5 1.50

Cracovia Krakow - Korona Kielce OVER 1.5 1.40

AKO:2.10 6/10 ⛔6j

#
SV Sandchausen - Borussia Dormtund(-1) 1.70 8/10 ✅ 5,6j
Seria 13 kuponów przegranych przerywa Borussia dziś dwa kupony dla które statystyk i tak nie zmienią. OD 1 sierpnia zmienie troche wyglad tematu i styl gry.

#
Śląsk Wrocław (-1) - Górnik Zabrze 1 3.10 7/10

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
#
Legia - Zagłębie Over 2.5 2.20 8/10

Całe szczęscie że to ostatni typ w tym miesiącu. Dramatyczne statystyki wieczorem. A od juta nowy miesiąc i nowe nadzieje.

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
#
Śląsk Wrocław (-1) - Górnik Zabrze 1 3.10 7/10 ⛔7j

#
Legia - Zagłębie Over 2.5 2.20 8/10

STATYSTYKI LIPIEC (2 tygodnie)

Kupony: 14/38= 36%
Typy: 31/60= 52%
Stawki: 267j
Wygrana:188,04j
Bilans:⛔78,96j
Yield: ⛔29,57%

????Snooker :17/23= 73%
⚽ Piłka nożna: 8/31= 26%
???? Tenis:4/5=80%
:siata:Siatkówka:1/1=100%
????Koszykówka:1/2=50%

Ogólnie to dramat ostatnie dwa trzy dni to porażka na całej linii. Ale jutro nowy miesiąc troszkę zmienię podejście do tematu oraz jego wygląd.

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
SIERPIEŃ

VS

Puchar Niemiec 1.08.2011
Eintracht Braunschweig - Bayern Monachium

Ostatni mecz I rundy DFB Pokal w Braunschweig zagrają ze sobą miejscowy Eintracht i Bayern Monachium. Zacznę od gospodarzy bo to dość ciekawa ekipa. Przebojem z I miejsca weszli do II Bundesligi i tam na razie po dwóch kolejkach obok Cottbus wygrali oba spotkania i są liderem te ligi. W tych dwóch meczach stracili tylko 1 bramkę strzelając 5. W przerwie pomiędzy sezonami sprowadzili aż 6 nowych zawodników z czego szczególnie na uwagę zasługuje Nico Zimmermann prawy pomocnik. W meczach towarzyskich wygrali 4 spotkania i tylko przegrali z Mainz 1:0 co pokazuje że, nie odstawali od ekipy z Bundesligi. Co do podejścia do tego meczu, to wydaje mi się że, nie odpuszczą ani na krok. Puchar to zawsze mała &quot;loteria&quot; i jakąś kasę czy nawet puchary można wywalczyć tak jak np. dzieje się to w Anglii. Bayern Monachium po fatalnym sezonie przyszedł czas na zmiany na stanowisku trenera. Heynckes zmienia troszkę wizje Bayernu co było widać w sparingach w których, słabo wyglądali Bawarczycy. W Total Cup porażka z HSV czy Mainz po karnych nie napawa optymizmem. Wygrane z ekipami np. Kataru czy Jeny(3.bundesliga) to sukcesy nie są, szczególnie jeśli tracili sporo bramek. W Audi Cup też się nie popisali ale, tam już lepsze ekipy grały. Brak Francka Ribery i Arjenena Robbena to na pewno wielkie osłabienia Bayernu.
Ogólnie Bayern jest faworytem tego spotkania jednak kurs 1.35 mnie nie przekonuje. Sparingi pokazały że, w optymalnej formie nie są. Stracili w sparingach sporo bramek a i puchar tez ma swoje cechy i niejednokrotnie zdarzały się niespodzianki. Eintracht jest w trybie meczowym i pewnie własne boisko im pomoże typ na strzelenie bramki przez gospodarzy 1.60 jest bardzo ciekawy. Dotychczasowe mecze pokazują że, pada sporo bramek np. dziś Schalke wygrało 11:1. Dlatego Overy też kuszą. Nie mówię że Bayern przegra jednak łatwo im nie będzie bo Eintracht to nie ogórki.

Moje propozycje:

▶Eintracht strzeli 1.60⛔
▶Over 2.5 1.45✅
▶Over 3.5 2.15⛔

Spotkanie:Eintracht Braunschweig - Bayern Monachium
Typ:Eintracht strzeli 1.60 ⛔
Stawka:7/10⛔7j

Spotkanie:Eintracht Braunschweig - Bayern Monachium
Typ:Over 3.5 2.15 ⛔
Stawka:4/10 ⛔4j

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik

Pierwszy to pojedynek Ben Wollaston - David Gilbert. Oboje to Anglicy i oboje słabo notowani w rankingach. Ben jest 69 a David 64, jednak to ten drugi ma lepsze osiągnięcia i pewnie podskoczy w rankingu po zdobyciu bardzo dużej liczby punktów w Australii. Ale od początku. Obaj panowie grali w pierwszy PTC i jako profesjonaliści zaczęli od III rundy Gilbert zaprezentował się bardzo dobrze dochodząc do 6 rundy gdzie przegrał z późniejszym półfinalistą Joe Jogią. Ale takich graczy jak: Judd Trump (4:1) Jamie Cope (4:2) i Jimmy White (4:1) ma na rozkładzie warto dodać że przegrał tylko 3:4. Później przyszły kwalifikacje do Australian Open i tam David spisał się świetnie pokonując wszystkie 4 rundy a na końcu Marka Kinga 5:0. A więc już był w najlepszej 32 turnieju tam po wielu komplikacjach i wycofaniu się dwóch rozstawionych graczy zamiast grać o dziką kartę zagrał w 1/16 z Jamesem Mifsudem i pokonał go pewnie 5:1 tym samym wyrównał swoje najlepsze osiągnięcie w turnieju punktowanym. Jednak w 1/8 przegrał z finalistą Markiem Williamsem 2:5. Ogólnie całkiem niezły początek sezonu i na pewno nie spocznie na laurach. Do walki z nim przystąpi młody 24 letni Ben Wollaston on już w PTC się tak dobrze nie spisał i w III rundzie przegrał z Nigelem Bondem 2:4. W kwalach do AO było już lepiej i w ostatniej rundzie przegrałz Wenbo 3:5. Panowie grają w Anglii a nie w Azji więc tutaj nie ma mowy o jakimś zmęczeniu czy coś takiego. David nieźle zaczął i będzie chciał kontynuować dobrą passe z PTC i Australii. Pierwsza runda kwali to dla niego pikuś chyba a kurs dla nas ładny.

Moja propozycja:

▶David Gillbert 1.55⛔

Drugi to Liam Highfield - David Morris tutaj pojedynek Irlandzko - Angielski. Kursy mnie strasznie zdziwiły na to spotkanie. 1.50 na Anglika biorę z pocałowaniem ręki. Najpierw o młodziutkim Irlandczyku który początek kariery miał niezły 58 miejsce jednak teraz 74 mówi samo za siebie. Wielkich sukcesów nie odniósł oprócz 1/16 World Open. W PTC odpadł już w pierwszym meczu przegrywając 3:4 z Jimmem Whitem czyli całkiem niezły mecz w jego wykonaniu. Jednak w kwalifikacjach do Australian Open nie poszło mu dobrze II runda to było wszystko po przegranej 3:5 z Rodem Lawlerem a w I rundzie pokonał w ogóle nie znanego mi Irlandczyka 5:3. Ale o tym Irlandczyku później. Ogólnie niczym szczególnym nie zasłynął początek sezonu taki jak końcówka ostatniego czyli spadek formy jak na jego możliwości. Anglik to jeszcze młodszy zawodnik zaledwie 20 lat i świetlaną przyszłość po tym jak spisuje się w tym sezonie a to jego drugi. Wcześniej w sezonie juniorskim 2009/2010 zajął 2 miejsce. Ale ten sezon to już super występy w PTC w 6 rundzie przegrał z Xiao Guodong 2:4. Kwale do AO też bardzo dobre bo przegrał dopiero w ostatniej rundzie z Dominiciem Dalem który zaszedł daleko w tym turnieju. Ogólnie kolejna łatwa szansa na punkty do rankingu i rywal słaby który notuje spadem formy i to wyraźny. Anglik na fali po dobrych występach będzie w końcu chciał zagrać w turnieju głównym dobrej imprezy.
Moja propozycja:

▶Liam Highfield 1.50
⛔

Spotkanie:Ben Wollaston - David Gilbert.
Typ: David Gilbert 1.55 ⛔
Stawka: 8/10⛔8j

Spotkanie:Liam Highfield - David Morris
Typ:Liam Highfield 1.50⛔
Stawka:8/10⛔8j

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
0/4 swietnie sie zaczyna.. ale jedziemy dalej dzis bez analizy.

Spotkanie:Panathinaikos - Odense BK :
Typ: Panathinaikos 1.55⛔
Stawka: 9/10⛔9j

Spotkanie:Joe Jogia - Kurt Maflin
Typ:Joe Jogia 1.80⛔

Spotkanie:Ian McCulloch - Yu Delu
Typ: Yu Delu 1.80⛔

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Z podowdu pracy nie pisałem ale dziś wracam ze zdwojoną siłą jeśli chodzi o granie na kase zmieniam i 1j=1zł potem pójdzie to w góre

Spotkanie:Gornik Zabrze - Widzew Lodz
Typ: OVER 2.5 2.20
Stawka: 8/10

Spotkanie:Borussia Dortmund - Hamburger SV
Typ:Borussia -1 2.34
Stawka:8/10

Spotkanie: Zaglebie Lubin - Lech Poznan
Typ: OVER 1.5 1.44
Spotkanie: Fernando Verdasco - Radek Stepanek
Typ: Verdasco 1.48
AKO:2.13
Stawka:8/10

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Powracam po długiej przerwie pewnie znowu na miesiąc dwa ale zobaczymy. Cel to być na plusie i tyle. Zobaczymy jak to wyjdzie teraz. Jak będzie czas to będą analizy...​

GKS Jastrzebie - Dwory Unia Oswiecim typ: OVER 6.5 1.85 ⛔ wynik:6 bramek

Tutaj faworyta jest wskazać ciężko moim zdaniem to Unia która nabiera rozpędu z meczu na mecz i gra na prawdę nieźle. 7 bramek w tym meczu powinno paść spokojnie szczególnie forma strzelecka Oświęcimian nie budzi zastrzeżeń 21 trafień w 3 meczach to wynik dokładnie 7 bramek na mecz. W defensywie kolorowo nie jest bo stracili 10 bramek ale ogólnie każdy ich mecz do tej pory to otwarte zawody pełne bramek. GKS to ekipa która również nabiera rozpędu i po porażce z Sanokiem 0:1 zaczęli strzelać i w dwóch następnych meczach zdobyli 10 bramek tracąc 5. Ogólnie kurs bardzo ładny i warto spróbować taki Overek bo Unia zawsze gra w otwarte karty nie ważne od rangi rywala.
Mmks Podhale Nowy Targ - GKS Tychy typ: GKS Tychy 1.40 ✅ wynik:two:3

Tutaj chyba wiadomo czemu tak. Podhale to ostatnia drużyna w lidze która jeszcze nie wygrała w tym sezonie. GKS to ich przeciwieństwo czyli lider i po 3 meczach mają komplet 9 pkt. Tyszanie jadą po pełną pule do Nowego Targu i muszą wykorzystać złą dyspozycję szarotek i jakby nie patrzeć na ciężkim terenie zdobyć 3pkt. Handicap też ciekawy jednak Szarotki pokazały już że potrafią zdobywać bramki jednak brakuje zimnej krwi i dociągnięcia wyniku do końca..

Kupon #1

Spotkanie: GKS Jastrzebie - Dwory Unia Oswiecim
Typ: OVER 6.5 1.85⛔

Spotkanie: Mmks Podhale Nowy Targ - GKS Tychy
Typ:GKS Tychy 1.40✅

AKO:2.59
Stawka:30zł⛔
ew.wygrana: 77,70zł

Później jeszcze dwa kupony na później

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Dwa typy na małe Overy 1.5. W meczu Osasuna - Sevilla liczę na wykorzystanie przez Sevillę rozbicia Osasuny a z drugiej strony rehabilitacji i szukania bramek strzelonych ze strony Osasuny , która gra nieźle. Negredo czy Kanoute mogą spokojnie o ten over zadbać. W meczu Interu z beniaminkiem liczę na przełamanie ekipy niebiesko-czarnych. Formą to oni nie błyszczą ale te mecze który już rozegrali to pojedynki z dobrymi firmami dlatego może takie wyniki. Czekam na przełamanie Forlana i jakieś trafienie. Na porażkę czy remis Inter pozwolić sobie nie może dlatego ruszą od początku i możemy zobaczyć fajny otwarty mecz a Novara narazie pokazuję że w piłkę grać potrafi.

Kupon #2

Spotkanie:Osasuna - Sevilla
Typ: OVER 1.5 1.31 ⛔

Spotkanie: Novara - Inter Mediolan
Typ:OVER 1.5 1.26 ✅

AKO:1.65
Stawka:60zł⛔
ew.wygrana: 99zł

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Kupon #3

Spotkanie:Muller Gilles - Paire Benoit
Typ: Giles 1.40 ✅

Spotkanie: Starace, Potito - Riba
Typ:Potito 1.95 ZWROT

AKO:2.73 --&gt;1.40
Stawka:30zł
ew.wygrana: 81,90zł --&gt; 42zł✅✅

Betsafe

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
IF Elfsborg - Helsingborg typ: x2 1.77

Taki kurs na &quot;przyszłych mistrzów&quot; jest bardzo dużym prezentem. Trzeba zacząć od tego że Helsinborg jest liderem i ma przewagę 8 pkt nad drugim AIK-iem ale mecz mniej. Ten mecz rozegrają z trzecią jak narazie ekipą Elfsborgiem który do lidera traci 10 pkt na 5 kolejek przed końcem. Ostatnie mecze Elfsborga to 3 porażki z ekipami które bezpośrednio walczą z Elfsborgiem o Ligę Europejską. W kadrze zabraknie kontuzjowanego już kilka spotkań Davida Elma który jest drugim strzelcem w Elfsborgu. Nastroje w zespole są średnie a słowa trenera o tym że ważny jest teraz każdy punkt zapowiada zagranie na remis w meczu z liderem. Helsinborg zagra w optymalnym składzie i napewno będzie chciał kontynuować passę 17 meczy bez porażki w lidze czym tworzą historię klubu. Napewno mecz z takim rywalem i możliwość po potknięciu AIK-u wyjsciu na 11 pkt przewagi zmobilizuje graczy Helsinborga. Bilans Elfsborg ma u siebie 10-2-1 Helsinborg na wyjazdach 7-4-1. Kurs 1.77 na x2 to prezent Helsinborg nie może przegrać z drużyną w takim dołku jakim jest Elfsborg który ostatnio wygrał 21 sierpnia a u siebie 15 więc trochę ten kryzys trwa...

Kupon #4

Spotkanie:Paris SG - Nice
Typ: PSG 1.35 ✅

Spotkanie: Racing Santander - Real Madryt
Typ: Real Madryt -1 1.60 ⛔

AKO:2.16
Stawka:50zł⛔⛔
ew.wygrana: 108zł

Expekt

Kupon #5

Spotkanie:Caen - Lyon
Typ: Lyon strzeli 1.22⛔