>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Doxxbet

L 51

legionista880

Użytkownik
Miałem identyczną sytuację jak ty tylko że w tenisie postawiłem tasiemca a że okazał się przegrany postawiłem pozniej jedna ze zdażen, które tam było odwrotnie i w ten sposób stwierdzili że bonus mi sie nie należy.
jak napisalem do nich mejla zeby podali kto im daje licencje od razu urwal sie kontakt widac jak szkola swoich pracownikow, znalazlem jednak na stronie ze to lga pisales do nich? ja juz wczoraj zajalem sie sprawa

cichacz 0

cichacz

Użytkownik
czy podstawą odwołania kuponu może być przesunięcie spotkania na inny termin, zgodnie z lga?
Czy jest jakaś możliwość wglądu do licencji jaką otrzymali? Bo albo jestem ślepy albo internet jest mi obcy.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Konkurs na Mistrzostwa Świata w Słowacji.

DOXXbet POWERPLAY 3000!
Maga konkurs z okazji MŚ 2011 o 3000 €/12000 PLN na DOXXbet.com !
Pokaż komu kibicujesz, zbieraj punkty za kupony i wygraj jedną z 15 cennych nagród.
Zasady udziału w konkursie DOXXbet POWERPLAY 3000
1. Zwycięzcami konkursu zostanie 15 graczy, którzy zgromadzą najwięcej punktów za obstawianie kuponów na MŚ w hokeju na lodzie 2011. Zwycięzcy otrzymają, zgodnie z zajętą w konkursie pozycją, nagrody pieniężne o łącznej wartości 3000€/12000PLN.
2. Gracze otrzymają punkty za całkowity kurs na kuponie według poniższych zasad:
kupon z kursem całkowitym od 1,50 do 2,49 = 1 punkt
kupon z kursem całkowitym od 2,50 do 4,49 = 3 punkty
kupon z kursem całkowitym od 4,50 do 6,49 = 5 punktów
kupon z kursem całkowitym od 6,50 i więcej = 7 punktów

Kupony z kursem całkowitym niższym niż 1.5 nie będą brane pod uwagę.
Punkty za KUPON będą przyznawane na podstawie wzoru:
Liczba punktów za kupon = liczba punktów za wysokość całkowitego kursu*wysokość stawki
Przykład: Kupon z całkowitym kursem 3,5 = 3 punkty Stawka na kuponie = 1000 €/4000 PLN lub ekwiwalent w innej walucie
Liczba punktów w konkursie = 3*1000=3000 punktów

3. W konkursie wezmą udział wszyscy klienci, którzy w czasie trwania (26.4. - 15.5.2011) konkursu obstawią chociaż jeden kupon zawierający minimum 1 zdarzenie z hokejowych MŚ 2011. Oprócz zdarzeń z MŚ, kupon może zawierać także inne wydarzenia sportowe.
4. Minimalna stawka na kupon to 2€ (8 PLN).
5. W konkursie mogą wziąć udział tylko proste kupony (pojedyńcze lub wielokrotne). Kupony systemowe i grupowe nie będą brane pod uwagę.
6. Jeżeli kilku graczy zdobędzie taką samą liczbę punktów, wyżej sklasyfikowany zostanie gracz, którego łączna suma stawek na wszystkich kuponach będzie wyższa.
7. Tylko prawidłowo zakończone i rozliczone kupony będą brane pod uwagę w konkursie.
8. Lista graczy z największą liczbą punktów będzie opublikowana na stronie DOXXbet.com . Każdy gracz będzie mógł sprawdzić aktualną liczbę punktów po zalogowaniu się na swoje konto
9. Konkurs rozpocznie się dnia 26.4.2011, a zakończy dnia 15.5.2011 23:59 CET. Nagrody zostaną dopisane do kont zwycięzców do dnia 20.5.2011. Otrzymane w konkursie nagrody pieniężne, przez wypłatą, będą musiały zostać obrócone min. 1 raz z minimalnym kursem 1.7.
10. Oprócz regulaminu konkursu, w promocji obowiązują także generalne Warunki Handlowe firmy DOXXbet dostępne na stronie.
11. DOXXbet zastrzega sobie prawo do zmiany zasad lub zakończenia promocji w dowolnym momencie.
12. W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt na adres e-mail [email protected]
KLIKNIJ i zarejestruj się na www.DOXXbet.com

R 1

robocop1992

Użytkownik
Kase trzeba obracać po min kursie 1.7 czy 2.0? Bo są rozbierzności między polskim i angielskim regulaminem
&quot;Any placed bets containing odds less than 1.7 and bets placed on the same tip or event will not count towards any rollover requirement.&quot;
&quot;Wartość depozytu musi być obrócona 8 razy na przynajmniej 8-miu różnych kuponach z kursem 2.0 lub wyższym.&quot;

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
A ja propsuję znowu Doxx, wczoraj policzyli mi Ljubę po 1.0 bo myśleli że jak zagrałem to mecz się już rozpoczął. Wyjaśniłem im delikatnie w mailu i zaliczyli po kursie @2,14. No i ostatnie 2 wypłaty na konto, pomimo opłaty 11pln, zlecone ok. 10/11 docierają tego samego dnia 18/19. Sporo buków by na MB nie zrealizowała w tym czasie. DOXXbet zawsze spoko.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Jak jest obecnie na tym buku? Prosiłbym o dość fajną opinię kogoś, kto przeważnie bardzo często korzysta z niego. Bonus jest obecnie top1, bo taki sam jaki oferują zieloni.
Nie mam zamiaru hulać się tam z paroma dyszkami, coś raczej dłuższego i zdecydowanie grubiej pod względem peelenów.
Do przeczytania ;)

jawek 313

jawek

Użytkownik
Zagrałem dzisiaj kupon o 13.40, przyjęli. O 13.50 dostałem maila, że go odrzucają. Czy ktoś spotkał się z taką praktyką u nich?

unique- 32

unique-

Użytkownik
Zagrałem dzisiaj kupon o 13.40, przyjęli. O 13.50 dostałem maila, że go odrzucają. Czy ktoś spotkał się z taką praktyką u nich?
Takie sytuacje zdarzają się najczęściej z jednego powodu- kurs był przewartościowany, walnęli gafę i anulowali. Na bank jest jakiś zapisek w regulaminie o tym także musisz to przyjąć na klatę.

Otrzymane punkty reputacji: +1
J 18

_jarl_

Użytkownik
Gorzej gdyby anulowali kupon, w czasie trwania meczu, albo już po jego rozstrzygnięciu, wtedy byłoby nie fair. A oni zrobili to w ciągu kilku minut. DOXXbet to jedyny buk internetowy jaki znam, który pozwala graczom anulować zakład po jego zawarciu w czasie 5 (albo 10) minut. Skoro gracz może skorygować swój błąd to także bukmacher.

S 378

songo

Użytkownik
Niepotrzebnie się czepiasz... Słyszałem taką opinię jakiś czas temu i chciałem sprawdzić czy nadal jest aktualna. Wszystko jest zmienne...
Np. taki bardzo popularny bet365 ostatnimi czasy znacznie wydłużył czas wypłat na konto MB. Ostatnio czekałem 1 dobę.

K 381

kinder-jajko

Użytkownik
Dla mnie jak na razie styczność z ta firma to amatorka.
Wygrałem depozytem za 500 zł 120% więcej.
Rano zleciłem wypłatę na MB. Konto mam zweryfikowane od 8 m-cy.Na wszelki wypadek posłałem jeszcze raz scan dowodu by uaktualnić dane.
Jest po 19-stej.Nie ma ani kasy na koncie Moneybookers,ani też śladu ,że ta firma żyje.
Napisałem e-maila po polsku i po angielsku i żadnej odpowiedzi.
Wkurwiają mnie takie firmy widmo.Zero kontaktu,obsługi klienta też raczej nie ma.
Może sie obrazili,że od razu chcę wypłacać,ale takie jest moje zasrane prawo jako klienta,który zgodnie z regulaminem obrócił depozytem.Żadnego bonusa nie brałem,bo czasami te bonusy są jak akty łaski, gdy sie czyta o warunkach ich otrzymania i spełnienia do wypłaty.
Z powodu braku jakiegokolwiek kontaktu daję dla DOXXbet na razie żółta kartkę.
Po odbiorze kasy daję sobie spokój z tą amatorska firmą.Wpłat raczej nie dokonam już do nich ,bo nie lubię pozostawać bez kontaktu szczególnie tam gdzie sa moje pieniądze.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
DOXXbet.com wprowadza zmiany​

Bonus redukuje się z 200 PLN do 120 PLN, ale są i tego plusy. Do teraz przed otrzymaniem bonusu i napisaniem e-maila do nich trzeba było obrócić depozyt ośmiokrotnie, teraz zmniejszyli to do pięciu razy.

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Chciałem poinformować, że niestety DOXXbet zmieniło opcję, dokonując depozytu przez MB nie można już wypłacić na konto, tylko tą samą metodą jaką dokonywało się wpłaty.

drago 108

drago

Użytkownik
Jak jest z tym bonusem 100%?
Bonus dodają od razu czy najpierw obraca się samym depozytem i po obrocie dorzucają bonus?

Do góry Bottom