Generalnie DOXXbet w moim odczuciu ma same zalety. Oferta, marża/kursy, szybkie wypłaty, limity są dla mnie ok.Wczoraj wpłaciłem do nich przez MB kasę ok. 23ej. Chciałem zagrać coś, ale kasa nie pojawiała się chyba z pół godziny na koncie. Zagrałem ostatecznie w innym buku. Środki zaksięgowali mi dopiero ok. 6:30. Pierwszy raz z takim czymś się spotkam żeby wpłata przez MB została zaksięgowana po 7 godzinach...
Zawsze wpłaty przez MB były natychmiast a wypłaty były bardzo szybko realizowane.
Może powodem była "późna" godzina wpłaty, chyba do nich tak późno nigdy nie wpłacałem.
Tak, bez problemu.Mam u nich pieniądze wpłacane jakiś czas temu przez przelew bankowy. Chciałbym wypłacić, ale mam dostępną tylko metodę przez przelew. Jeśli wpłacę teraz przez MB to będę mógł wszystko wypłacić przez MB?
Opcja Szukajskan dowodu i wiadomośc o przyznanie bonusu można wysłać na [email protected] ?
Miałem identyczną sytuację jak ty tylko że w tenisie postawiłem tasiemca a że okazał się przegrany postawiłem pozniej jedna ze zdażen, które tam było odwrotnie i w ten sposób stwierdzili że bonus mi sie nie należy.w regulaminie promocji maja punkt ze dwa rozne typy na to samo spotkanie nie moga byc nigdzie grane, rozumiem to tak ze nie mozna grac typow przeciwstawnych np w handicapach -8 i do tego +8 czy w trzydrogowych 1 x 2 lub 1x i 2 itd,ale ja zagralem typ X2 i do tego 2 gdzie 2 ZAWIERA SIE w pierwszym typie, powiedzieli ze 200 zlotych nie nalezy mi sie, dokonalem calego obrotu uzyskalem nawet ponad pol tysiaca na czysto a oni regulamin interpretuja na swoja korzysc, w kazdym buku ten punkt oznacza glownie przeciwstawnosc typow czyli krotko mowiac oszukanie buka, smieszne jest to ze kupony byly zagrane na laczna kwote 20 zlotych (sic) i to im daje mozliwosc do zabrania mi 200 zlotych premii, sprawe mam zamiar zglosic do organu dajacego licencje za niesprecyzowanie regulaminu bo przeciez oba typy moglem przegrac