bajki?to żaden twój znajomy, tylko wał powtarzany na wielu bukmacherskich forach...
raz - ten bukmacher całkiem szybko limituje
dwa - nikt zdrowy na umyśle nie stawia takich pieniędzy po kursach oferowanych przez tego buka...
trzy - nikt, kto taką kasę robi na zakładach nie trzyma takich pieniędzy w
jakimś (link), rating C+ to trochę mało na trzymanie takiej gotówki...
sadzisz farmazony, powtarzasz je dalej i łykasz wszystko jak młody pelikan,
skoro to twój znajmy to poproś go o screena z historii zakładów ze stawkami,
przecież to nie problem. Dla ziomka? ????????
musisz mieć z 15 lat, że jarasz się pisaniem takich pierdół, jeszcze chwila i naprawdę uwierzysz, że to prawda... pół bańki na (link) ????????????????
pozdro i więcej wyobraźni zyczę
mam 1 banalnie proste pytanie kolego czemu masz az 1 posta i odpowiadasz do kolegi to mnie ciekawi....pozdrawiam ????bajki?
jesteś imbecylem umysłowym jeżeli tak myślisz, historie zakładów wrzucałem niejednokrotnie
sry za off-top, ale jak widzę jak ktoś pisze takie bzdury a jest cienki jak dupa węża, to się nóż w kieszeni otwiera
Co do tego bukmachera to pojęcia nie masz powiem raz jeszcze, ani o limitach ani o stawkach.
Graj dalej 5 zeta.
tak, wiem, reakcja po roku, ale nie zdzierżę jak mnie jakas pipa oczernia
heh, tak jak się spodziewałem, wyzwiska i brak argumentów. Krzycz sobie dalej, żaden pajac o ilorazie inteligencji przeciętnej ameby nie jest w stanie mnie obrazić, ale próbuj. Pipy natomiast to poszukaj w domu w okolicach matki ???? Zawsze mnie bawi gdy ktoś na krytykę odpowiada, że ten gra za 5 zeta :mrgreen: człowieku, nie za pięć tylko za 2 i to w stsiebajki?
jesteś imbecylem umysłowym jeżeli tak myślisz, historie zakładów wrzucałem niejednokrotnie
sry za off-top, ale jak widzę jak ktoś pisze takie bzdury a jest cienki jak dupa węża, to się nóż w kieszeni otwiera
Co do tego bukmachera to pojęcia nie masz powiem raz jeszcze, ani o limitach ani o stawkach.
Graj dalej 5 zeta.
tak, wiem, reakcja po roku, ale nie zdzierżę jak mnie jakas pipa oczernia
Znam MartinoPL i nie jednokrotnie na forum o początku na literę d w kąciku takim, gdzie stawiamy pokazywał Je.heh, tak jak się spodziewałem, wyzwiska i brak argumentów. Krzycz sobie dalej, żaden pajac o ilorazie inteligencji przeciętnej ameby nie jest w stanie mnie obrazić, ale próbuj. Pipy natomiast to poszukaj w domu w okolicach matki ???? Zawsze mnie bawi gdy ktoś na krytykę odpowiada, że ten gra za 5 zeta :mrgreen: człowieku, nie za pięć tylko za 2 i to w stsie
A o limitach i stawkach w tym pseudobuku nic więcej nie piszę, wystarczy, że ty się ośmieszasz, bo właśnie teraz widzę, że pojęcia za grosz o tym nie masz.
Zalecam świeże powietrze, pobiegaj trochę i wyloguj się do życia
dołożę swe grosze... bardzo fajnie, że go znasz, ale obudź się. Mogę ci na bwinie 1,5 bańki na koncie pokazać, tylko co z tego?Znam MartinoPL i nie jednokrotnie na forum o początku na literę d w kąciku takim, gdzie stawiamy pokazywał Je.
Linki były bezpośrednie do kuponów postawionych, także nie ma mowy o oszustwie tegoż bukmachera.dołożę swe grosze... bardzo fajnie, że go znasz, ale obudź się. Mogę ci na bwinie 1,5 bańki na koncie pokazać, tylko co z tego?