też tak miałem. Ceregiele z tą rejestracją u nich. Aż odechciało się grać u nich. Musiałem chyba ze 3 e maile pisać i aktywację konta.Teraz w DOXXbet po zalozeniu konta trzeba do nich wysylac maila o aktywacje konta? Brat zalozyl dzis ( ja juz mialem wczesniej ) , i nie mogl siez zalogowac wiec poprosil o odzyskanie haslo i dostal odpowiedz o zablokowanym betting account i ze ma wyslac maila do [email protected] prosba o aktywacje konta. Pytam bo niewiem czy tylko on tak ma czy poprostu teraz tak jest.
Wyplacalem gdzies z miesiac temu to zalezy o ktorej zlecisz jesli zlecisz np dzis do 13 to kase masz tego samego dnia od razu idzie do admina i wysylana na konto powiem krotko bardzo szybko to trwa...Jedyny minus to te 11zl prwozjiile sie teraz czeka u nich na wyplate na konto bankowe?
DOXXbet to znana firma od lat i ma ugruntowaną pozycję na rynku. Nic się nie zmienia. Poczytaj ten temat, opinie.Witam. Gra tam ktoś z was? Przymierzam się tam do bonusu ale trochę boję się wpłacać tam kasy. Można tam spokojnie pograć czy robią jakieś akcje?