>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

DFB-Pokal (Puchar Niemiec) Zbiorczy 2011/2012

Status
Zamknięty.
lukasz80 88

lukasz80

Użytkownik
Hoffenheim bardzo rzadko przegrywa u siebie,typowa ekipa własnego podwórka.
Wygrywa też rzadko.
Dobrze wygląda kurs na Gladbach i chyba tylko ich zagram,odpuścić pucharów nie powinni za daleko doszli,forma Herthy nie zachwyca a Gladbach w BL zupełnie odwrotna.
Hertha - Borussia MG Typ -2 [2,30] Sportingbet
Hertha - Borussia MG Typ -2 [1,70] (awans) Sportingbet
Hertha - Borussia MG Typ -2 [1,727] DNB Sportingbet
Kurs na Dortmund śmieszny dlatego trzeba pójść w inną stronę,myślę,że Dortmund nie będzie forsował tempa i będą chcieli wygrać jak najmniejszym nakładem sił mając na uwadze ,że w sobotę czeka ich kolejny mecz w BL z Leverkusen dlatego lepszym rozwiązaniem jest:
Holstein Kiel - Borussia Dortmund Typ - Under 2,5 [2,25] Sportingbet
Holstein Kiel - Borussia Dortmund Typ - Under 3,5 [ 1,45] Sportingbet
Holstein Kiel - Borussia Dortmund Typ - Tylko jedna drużyna strzeli gola [1,70] Sportingbet

R 28

roki1

Użytkownik
Ja uwazam jak bo86bo.Ponadto Herta przegrala 3 ostatnie mecze.Tam z forma to musi byc dramat.A ostatni mecz przegrala z Hanowerem ktory na wyjezdzie nie gra nic,pozwalajac Hanowerowi na dopiero 2 zwyciestwo w lidze na wyjezdzie oczywiscie.Watpie zeby Herta sie pozbierala na mecz srodowy.Moze Gladbach zremisowal ostatnio,ale zremisowal na ciezkim terenie.I moze lepiej ze zremisowali to moze bedzie jeszcze lepiej grac.Patrzac na forme tych ekip ja zagram czysta 2 na gosci.

Patrzac na gre Monachium.Zastanawiam sie czy dobrym pomyslem by nie bylo zaczac grac progresi na przeciwnikow Monachium.Na remisy czy dbn,albo nawet z podporka. W pucharze i w lidze,mam na mysli mecze wyjazdowe.Ja chyba tak zaczne.Musialby naprawde duzy pech zeby wygrali wszystkie mecze wyjazdowe.Choc z moim szczesciem to moze jak zaczne tak grac to pocina wszytko hehehe.Ja sprobuje.Powodzenia

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Gladbach (0) @ 1,70
3/10

Tutaj nie będę się rozpisywał, krótko. Hertha po przejęciu obowiązków przez Skibbe osiąga fatalne wyniki. Ostania potyczka z Hannoverem przegrana pechowo ale tak to jest jak się nie wykorzystuję dużo sytuacji. Skibbe to fatalny trener i jestem przekonany, że nie udźwignie ciężaru jaki na nim będzie spoczywał czyli walka o utrzymanie. Hertha w ofensywie potrafi funkcjonowac, natomiast obrona spisuję się fatalnie. Gladbach bardzo dobrze w defensywie nie powinno pozwolić na dużo gospodarzom, ofensywa pracuję niesamowicie wszystko grane szybko z pierwszej piłki wprowadza w zakłopotanie tych najmocniejszych a co dopiero taką ekipe jak Hertha. To, że Hertha gra u siebie nie ma znaczenia, dla niech to bez różnicy to samo dla Gladbach. Nie mam weny na rozpisywanie się. Zagrane wczoraj, już spadki.

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Ja znalazłem ciekawe kursy na mecz Herthy:
Gladbach awans 1.80 Bet365
Hertha poniżej 1.5 gola 1.43 Betsafe
Gladbach czyste konto TAK 3.00 Bet365
Obie strzelą NIE 2.03 Betsafe
Zaraz sam pobieram kurs na awans który jest bardzo wysoki w Bet365 do porównania na to samo w Betsafe jest kurs 1.60 ;)
Wiem,że to mało wymierne ale Kiel ostatnio u siebie przegrało w kwietniu! Wiem,że Borussia ma potencjał ale czy może po prostu nie będzie Kiel bardzo zmotywowane, jak chociażby w Pucharze Króla Mirandes, czy rok temu w FA CUP Crawley Town?! Zaznaczam,że od kwietnia 2011 Kiel straciło u siebie, uwaga tylko 12 bramek! A rozegrali 17 spotkań!
Kiel w tej edycji Pucharu Niemiec wygrało awanowało po tym jak wykosili Energie Cottbus aż 3-0, potem ich ofiarą padł MSV Duisburg, który poległ 2-0! A ostatnio Kiel ograło 2-0 Mainz! Wynik jak dla mnie piękny 3 mecze, 7 bramek strzelonych, zero straconych ????
Teraz przyjeżdża Borussia i wątpię aby zawodnicy Kiel sie podłożyli i czekali na niski wymiar kary ;)
Moje propozycje:
Kiel +1.5, +2 2.00 Bet365
Kiel zakwalifikuje się 7.00 [Bet365
Kiel gospodarze strzelą 1.90 Betsafe
Osobiście uwielbiam puchary i tutaj dopatruje się może i na siłę sensacji ale skoro poległo u nich Mainz 2-0, a w tej edycji Pucharu Niemiec nie stracili nawet bramki, to wolę pograć coś z tego jak pchać się na siłę na HC- na BVB
Co o tym myślicie?!

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
Holstein Kiel - Borussia Dortmund H(1 - 0) Typ:2 Kurs:1,70 Betclick

Polecam zagranie tego typu, Borussia ostatnio jest w gazie, w tym roku na 3 mecze ligowe, wszystkie trzy wygrali przewagą dwóch bądź więcej bramek. Dziś z artykułów, które czytałem o tym meczu, wynika iż BVB nie odpuści tego meczu i wyjdzie pierwszym składem. Nie bez znaczenia jest to że Kiel ostatni mecz o stawkę grało w grudniu zeszłego roku i w obecnej chwili mają przerwę zimową w 4 lidze niemieckiej. W tym roku w styczniu ulegli zespołowi klepiącemu tyły w 2 lidze niemieckiej Ingolstadt w sparingu. Dla mnie będzie to mecz do jednej bramki i uważam, że przez to co Borussia pokazała w ostatnich meczach ten typ można brać w ciemno.

psm 921

psm

Użytkownik
7.02. godz.20.30
Pilka nozna - Niemcy - Puchar
Holstein Kiel - Borussia Dortmund
typ-
Away team to win to nil ✅
kurs 1,90
expekt

Zaczne od razu od tego ze tez handi po 1,65(expekt) wydaje mi sie tu najciekawszym typem ale aby nie powtarzac po darius010 proponuje tez ciekawy zaklad,jakim jest brak gola dla gospodarzy. O gospodarzach mozna powiedziec faktycznie sporo dobrego jesli chodzi o obecny sezon,swietnie spisuja sie w lidze (2) i do tego w pucharze gdzie wyeliminowali juz drugoligowy Cottbus,nastepnie Duisburg,a w grudniu sprawiajac ogromna sensacje,12 obecnie zespol Bundesligi Mainz 05. No ale nie zapominajmy ze przeciwnikiem dzis bedzie aktualny mistrz i obecnie najlepszy niemiecki zespol,Borussia. Trener Klopp traktuje puchar naprawde powaznie co moga potwierdzic te cytaty;
&quot;Naszym marzeniem jest zdobycie Pucharu Niemiec&quot; ,
&quot;Obejrzeliścmy dotychczasowe mecze naszych rywali w Pucharze Niemiec z trwającego sezonu. Rozpracowaliśmy ich i mamy niezbędną wiedzą do tego, by ich pokonać.&quot;.
Nie zanosi sie rowniez na jakies powazniejsze zmiany w skladzie,Klopp nie przepada za zbytnimi rotacjami w skladzie co potwierdzaja poprzednie mecze pucharowe BVB z nizej klasyfikowanymi zespolami (Fortuna i Dynamo Drezno) gdzie grali m.in.Kehl,Lewandowski,Piszczek,Blaszczykowski,Hummels,Subotic,Groskreuz,Kagawa czy Barrios. W tym sezonie w bundeslidze Borussia grajac 11 razy na wyjezdzie az czterokrotnie nie pozwolila gospodarzom zdobyc gola,a byly to zespoly Nornbergi,Levekusen,Werderu i Bayernu,ktorych nie sposob porownywac z pilkarzami z Kilonii. Dodatkowo szanse na powodzenie takiego zakladu upatruje w przypadku gdyby Holstein postawilo w bramce przyslowiowy autobus i mecz zakonczyl sie jedynie np. 0-0 ,choc szanse na to by powtorzyl sie scenariusz z meczu z Fortuna sa nikle,tam duzo gospodarzom pomogla czerwona kartka zlapana przez Owomyela juz w 34 minucie meczu.

K 246

krysti24

Użytkownik
W mojej subiektywnej ocenie tegoroczne pary ćwierćfinałowe do najłatwiejszych nie należą ..
Hertha - Gladbach
Widzę, że wszyscy są przekonani co do Gladbach, według mnie najlepszą opcją jest odpuszczenie tego spotkania. Hertha patrząc po wynikach to obecnie jedna wielka tragedia, postaram się jednak przedstawić ich sytuację w trochę innym świetle. W paru ostatnich meczach drużyny z stolicy wystąpić nie mógł kluczowy zawodnik formacji ofensywnej, zawodnik, który nie tylko rozdzielał piłki, asystował, ale również sam nierzadko strzelał bramki. Mowa tutaj oczywiście o Raffaelu ;) Brazylijczyk w Bundeslidze pauzował za czerwoną kartkę, na szczęście dla Berlińczyków w jutrzejszym meczu będzie mógł już wystąpić, chyba każdy widział na podstawie ostatnich meczy HBSC ile Raffael znaczy dal tej drużyny. Druga sprawa, w ostatnim meczu z H96, Hertha wcale nie była drużyną gorszą od gości, po prostu brakowało wykończenia, sytuacje do strzelenia gola były, i to nawet gdy grali w 10 przeciwko 11 piłkarzom H96. Co do Gladbach, ich ostatni mecz mnie nie przekonał, niby były gole (nieuznane), ale z obydwu stron i szczerze powiedziawszy nie widziałem żadnej różnicy pomiędzy ekipami VFL i Gladbach, a cele te drużyny przynajmniej w obecnym sezonie mają zgoła inne ..
Nie mówię, żeby grać na Herthę, bo w tym meczu dla mnie wszystko jest możliwe, ale przedstawiam sytuację z trochę innej strony, żeby było bardziej obiektywnie.
Stuttgart-Bayern
Zacznijmy od zespołu VFB, obecnie grają strasznie cienko, co potwierdzają zresztą wyniki .. Drużyna od początku drugiej rundy nic nie gra, było to widać w meczu, który grali u siebie z Gladbach, BMG tamtego dnia wcale nie grało wielkiej piłki, a pomimo tego pokarali Stuttgart 0-3. Ktoś może powiedzieć, że jest progres w grze Stuttgartu, bo ostatnio zremisowali na Bayerze, dla mnie jednak Leverkusen to już nie ta sama drużyna, do tego Stuttgart po wielkich mękach i dopiero w przewadze jednego gracza i 89 min zdołał doprowadzić do remisu. Z gry Stuttgart miał niewiele, pierwsza bramka strzelona z rzutu wolnego, druga strzelone po zamieszaniu w polu karnym.
Jeśli chodzi o Bayern to też nie prezentują tego czego wszyscy oczekują, zawodzą, ich gra nie jest lekka, płynna i radosna, wszystko rodzi się w wielkich bólach. Jednak jeśli Stuttgart zagra tak jak dotychczas (co przy trenerze Labbadii jest bardzo możliwe, dla mnie to żaden wielki szkoleniowiec ..), to mimo wszystko Bayern siłą indywidualności powinien ten mecz spokojnie wygrać.
O meczach Hoffenheim - Furth i Kiel - BVB krótko. Hoffe niby powinno wygrać, ale to wszystko jest takie niby .. ta drużyna wydaje się nie mieć żadnej woli walki i ducha drużyny, i nawet taki motywator jakim bez wątpienia jest Stanislawski tam nie pomoże, bo co on biedak ma zrobić gdy wyprzedaje mu się lepszych piłkarzy ? Stanislawki powiedzał, że czuje się w tym klubie jakby wszystko było już stracone, i Hoffe było pewne spadku do drugiej ligi, na tą chwilę tak to tam niestety wygląda, wszystko idzie w złym kierunku i tylko szkoda mi Stanislawskiego .. Podsumowując Wieśniaki powinni, ale tylko powinni wygrać ten mecz.
Jeśli chodzi o dzisiejszy mecz, pomimo wielkich zapowiedzi, woli walki, prawdopodobnie też fatalnego stanu murawy itd. to jednak Borussia to inna klasa i kultury piłkarska i nie szukałbym w tym meczu żadnej niespodzianki, jak chociażby bo86bo. Klopp mówił, że jako dziecko zawsze marzył o finale, więc on jak i piłkarze (wypowiedzi chociażby Hummelsa) traktują te rozgrywki śmiertelnie poważnie, bo przecież w Europie Borussia już niestety nie gra, więc chcą jak najwięcej ugrać na własnym podwórku.

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Nie będę się już rozpisywał na temat dzisiejszego spotkania, gdyż już wiele zostało napisane. Ale dochodzę do takiego wniosku, że skoro Dortmund ma zagrać w najsilniejszym składzie i tak bardzo poważnie traktuje ten puchar to można by spróbować i znaleźć jakiś wyższy kurs w tym spotkaniu niż 1,60 na handi. Ja bym się skłaniał na zagranie np:
Dortmund 3 gole lub więcej 1,95 betclic ✅
edit:
Ciekawie również wyglądają zakłady na ilość goli w drugiej połowie. Za dwa gole lub więcej betclic oferuje 1,72.✅ Jednak z takim typem, poczekałbym na live ????

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Klopp też tak mówił przed meczem z Schalke o Superpuchar i nie wyszło. Borrusia w moim odczuciu ma miano takie niemieckiej Barcelony i zauważyłem że robi się po malu trend dawania nie wiadomo jakiej ilości bramek na ich. Może szukam i sensacji trochę na siłę ale kurs na to że Kiel strzeli jest bardzo dobry a ta drużyna od kwietnia 2011 w kolejnych 17 meczach strzelała u siebie zawsze minimum 1 bramkę. Dla mnie kurs na Borussie jest śmieszny a wiadomo jak to gwiazdy grają na kartofliskach. Nie namawiam nikogo ale ja próbuje wiadomo puchary rządzą się swoimi prawami a dwa Kiel może a Borussia może. Borussia też musiała awansować z grupy Ligi Mistrzow. Moim zdaniem ta ekipa musi mieć jeden cel i dobrze się dla nich stało że odpadli z Ligi Mistrzow bo i tak by nic tam nie wywalczyli. Poza tym mecz dziś na Orange Sport więc chce sobie podnieść poziom oglądania tego spotkaniu dlatego próbuje na gospodarzy. Poza tym w meczach które mnie nie interesują zawsze trzymam stronę ekipy słabszej

psm 921

psm

Użytkownik
to można by spróbować i znaleźć jakiś wyższy kurs w tym spotkaniu niż 1,60 na handi. Ja bym się skłaniał na zagranie np:
Kuba gra ostatnio swietnie,do tego strzela karne,czwartoligowcy czesto nie nadazaja zabrac nogi z tymi najlepszymi;) wiec moze akurat nasz kapitan cos dzis ustrzeli?... ale to juz dla czystej zabawy mozna zagrac
Błaszczykowski strzeli 2,89 bet365

river 148

river

Użytkownik
Klopp też tak mówił przed meczem z Schalke o Superpuchar i nie wyszło.
Gdzie Schalke a gdzie Kiel?????
Może szukam i sensacji trochę na siłę ale kurs na to że Kiel strzeli jest bardzo dobry a ta drużyna od kwietnia 2011 w kolejnych 17 meczach strzelała u siebie zawsze minimum 1 bramkę.
Pytanie: komu? Poza przecietnym Mainz w PN to strzelali przede wszystkim kelnerom z IV ligi.
Oczywiscie, strzelic moga i Borussii ale w perspektywnie calego meczu beda tylko tlem da Dortmundu.
Kiel juz swoje w tym pucharze ugralo. Nie wyobrazam sobie by wyeliminowali Borussie. Skoro tak daleko zaszli to Klopp i jege druzyna na pewno nie zlekcewaza IV-ligowca.
Dla mnie kurs na Borussie jest śmieszny a wiadomo jak to gwiazdy grają na kartofliskach.
Tu sie zgadzam dlatego granie samej &quot;2&quot; jest bez sensu. A ze kartoflisko... Borussia i tak strzeli swoje, tego jestem pewien.
Nie namawiam nikogo ale ja próbuje wiadomo puchary rządzą się swoimi prawami a dwa Kiel może a Borussia może. Borussia też musiała awansować z grupy Ligi Mistrzow.
Walisz takimi porownaniami, ze az czlowieka skreca ze smiechu. Holstein Kiel to nie Marsylia czy Olympiakos. Zlituj sie.
Gdyby Borussia miala odpasc z PN to zrobilaby juz to wczesniej ze znacznie silniejsza od Kiel druzyna Fortuny Dusseldorf.
Nie porownuj sytuacji z Superpucharu czy z LM do potyczki z IV-ligowcem w PN bo brzmi to niedorzecznie.

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Może brzmi niedorzecznie nie neguje tego. Jednak trzymam się swojej wersji że to puchar a jak wiadomo tu dzieja się cuda. Już nie mów że ekipa z Grecji nie była w zasięgu Borussi. Faktycznie porównanie śmieszne ale chciałem przekazać to że Borussia była też zmotywowana aby mieć awans a nie wyszło. Dla mnie nawet granie na handi -2 jest śmieszne. Nie mówię że awansuje Kiel ale zagranie na to że strzela czy na handi +1.5+2 za 2.00 wcale nie jest gorszą opcja jak granie. Ale każdy gra co uważa. Ja nigdy nie pisze że czyjeś zdanie mnie śmieszy bo sorry każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii na forum

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
bo86bo ale z tym kartofliskiem to przesadziłeś i to znacznie...

Stadion w Kilonii

Tak na marginesie to czwarta liga jest w Niemczech pierwszą zawodową bo piąta to już &quot;Amateurligen&quot; wiec nie porównuj Holstein Kiel do Olympiakosu bo przecież Grecy rok w rok grają w europejskich pucharach.

I tak najważniejsze jest to, że Regionalliga nie wznowiła jeszcze rozgrywek, a szczerze wątpię by Kilończycy zaczęli przygotowanie wcześniej ze względu na mecz z Borussią, w którym są skazani na porażkę.

river 148

river

Użytkownik
Jednak trzymam się swojej wersji że to puchar a jak wiadomo tu dzieja się cuda.
Zgadza sie, puchar rzadzi sie swoimi prawami itd. Ale jednak IV-ligowiec pewnego poziomu nie przeskoczy. Dzis gra z aktualnym mistrzem kraju i obecnym liderem oraz niedawnym uczestnikiem LM. Jesli wierzyc w zapowiedzi ze strony Borussii o powaznym potraktowaniu PN to nie widze tu wielkich szans dla gospodarzy.
Nie mówię że awansuje Kiel ale zagranie na to że strzela czy na handi +1.5+2 za 2.00 wcale nie jest gorszą opcja jak granie.
Z handi na IV-ligowca na takim poziomie to trzeba uwazac bo powodzenie tego zakladu zalezy przede wszystkim od tego jak zagra faworyt. Kazdy oczywiscie obstawia wg wlasnego uznania i powiem szczerze, ze jesli mialbym grac w tym meczu handi to bardziej na Borussie niz na Holstein.
I tak najważniejsze jest to, że Regionalliga nie wznowiła jeszcze rozgrywek, a szczerze wątpię by Kilończycy zaczęli przygotowanie wcześniej ze względu na mecz z Borussią, w którym są skazani na porażkę.
IV liga startuje w ten weekend wiec zawodnicy Holstein Kiel nie musieli sie specjalnie wczesniej przygotowywac na starcie z Borussia. Choc na pewno niewatpliwa przewaga Borussii jest to, ze ma juz ona w tym roku za soba trzy mecze ligowe i jest w rytmie meczowym.

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
W Bet365 jest zakład na strzelców bramek. Na Lewego jest 1,66 010//To, to jest pewniak mówię wam
Ciekawe czy Lewy w ogóle zagra. Klopp może dać mu odpocząć, a w jego miejsce wskoczy głodny gry Barrios. Ostatnio ten drugi zmienił Roberta i strzelił ważną bramkę na wagę 3 punktów. Sam trener zapowiada, że Barrios będzie dostawał więcej szans na grę... więc dzisiaj widzę na szpicy Paragwajczyka.
Co do samego meczu to nie spodziewałbym się pogromu. Kiel w drodze do ćwierćfinału wyeliminowało Mainz, Duisburg i Energie Cottbus (2:0, 2:0 i 3:0). Jak widać na swoim kameralnym stadionie odprawili z kwitkiem dwóch drugoligowców i pierwszoligowca. Tacy &quot;słabeusze&quot; w meczach pucharowych mogą napsuć sporo nerwów najlepszym ekipom jak chociażby mecz pucharu Francji PSG z 5 ligowym zespołem gdzie do 90 minuty na tablicy wyników widniało 1:1 i dopiero w 93 minucie Paryżanie strzelili na 2:1. Moim zdaniem Borussia, która juz za 4 dni ma ważny mecz z Leverkusen nie będzie forsować tempa i zadowolą się skromnym zwycięstwem. Moim zdaniem gracze z Westfalii wygrają co najwyżej 2 golami.
Kiel +3 gole (zwykły handicup)⛔
1.50
Bet365

Ps. murawa może rzeczywiście przypominać &quot;kartoflisko&quot; jak to ujął bo86bo. Mamy zimę, klimat i pogoda w Kiel zbliżona do tej, którą my mamy za oknami. Obrazek pięknego stadionu z zieloną murawą i zielonymi koronami drzew, który przytoczył dariusi010 jest ładny ale zdjęcie prawdopodobnie zrobione latem... teraz boisko może wyglądać zupełnie inaczej, a więc murawa może działać na niekorzyść Borussii.

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
bo86bo ale z tym kartofliskiem to przesadziłeś i to znacznie... Stadion w Kilonii
O tym kartoflisku napisałem sugerując się zdaniem użytkownika krsti24, który napisał:
Jeśli chodzi o dzisiejszy mecz, pomimo wielkich zapowiedzi, woli walki, prawdopodobnie też fatalnego stanu murawy itd. to jednak Borussia to inna klasa i kultury piłkarska i nie szukałbym w tym meczu żadnej niespodzianki, jak chociażby bo86bo.
Tak więc może na wyrost użyłem zwrotu kartoflisko. Trudno może Kiel nie strzeli a ja wtopie zakład, a może strzeli... cóż mądrzejsi będziemy po meczu. BVB straciło Bendera, nie wiem czemu ale tak zagrałem, bywa czasami na głupszych rzeczach traciłem hajs... każdemu życzę powodzenia a nóż widelec Kiel strzeli będzie mału bonus ;)
W Polsce nikt też nie dawał szans Gryfowi Wejherowo w Pucharze Polski a oni zaskakiwali... zagrane aby lepiej się oglądało mecz

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
W Polsce nikt też nie dawał szans Gryfowi Wejherowo w Pucharze Polski a oni zaskakiwali... zagrane aby lepiej się oglądało mecz
Chłopie daj spokój z tymi filozofiami i porównaniami do jakiś ogórków z polski. Co do samego meczu to kursy na BVB nie do grania. Kiel zaskoczenie ale z Mainz wygrać to nie problem oni nie przywiązują wagi do takich spotkań , to samo często jest w towarzyskich, że dostają lanie od drużyn z niskich lig więc nie ma się co podniecać tą wygraną. Takich meczów lepiej nie tykać, kurs 1,2 nie opłacalny i tyle. Inny wynik jak wysoka wygrana będzie niespodzianką i tyle, lepiej sobie siąść i na spokojnie oglądnąć. Co do murawy to mieli już problem w Nurnberg, tutaj może być podobnie.

adi_krk 1

adi_krk

Użytkownik
Jakiegoś pogromu ze strony BVB bym się nie spodziewał. Wydaje mi się, że będzie to raczej skromne zwycięstwo 0-1 lub 0-2 po dość szarpanym meczu. Dobrym typem byłaby azjatycka suma goli poniżej 3 @ 2.10, ale oczywiście różnie może być. Ja jednak liczę na walkę ekipy 4 ligowej.
Edit: 2-0 do przerwy, skuteczność powiedziałbym 100% :p

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Demolka ze strony BVB, Kiel nie miał nic do powiedzenia. Mecz bardziej wyglądał jak treningowy a niżeli pucharowy, jakby przycisnęli to z ósemkę by wbili. Ten pośredni mnie zniszczył jak oni ustawili ten mur niech mi ktoś wyjaśni :razz:

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Mecz bez historii. Kiel nawet nie pokazało charakteru a Borussia rozegrała sobie sparing który znacznie poprawił morale ich napastnikow. Myślałem że zagrają bardziej ambitnie, mój błąd że pokusiłem się grać w ten sposób ale cóż bywa. Borussia jak ominą ja kontuzje będzie miała sporą szansę na wygranie tego pucharu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom