>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

DFB-Pokal (Puchar Niemiec) Zbiorczy 2011/2012

Status
Zamknięty.
adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Co do meczu BvB to rzucił mi się w oczy zakład że Robert strzeli conajmniej dwa gole...Kursy oscylują w granicach 5-6, więc warto spróbować. Chłopak ewidentnie w formie, drużyna gra na niego i to on jest głównym egzekutorem. Chyba że ma nie wystąpić, ale nie znalazłem nigdzie takiego info. Co wy na to?
Dzięki t0mson za opinię. Kurs na SB podskoczył do 10 więc grzech nie sprobować w tych okolicznościach za jakąś nie za dużą stawkę.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Chyba że ma nie wystąpić, ale nie znalazłem nigdzie takiego info. Co wy na to?
Kurs niczego sobie ale adekwatny do ryzyka. Lewandowski jutro zagra na 100%, jakby miał nie grać to Klopp już w ogóle miałby problem...Kadra na to spotkanie strasznie okrojona ale z Fortuną powinni sobie poradzić. Oglądnąłem ich ostatni Highlights z Padebornem i mieli trochę problemów w defensywie, po za tym jak poszła szybsza piłka - klepa obrona została rozmontowana bez problemu a BVB potrafi tak grać. Live to chyba najlepsze rozwiązanie.

R 28

roki1

Użytkownik
Jest jeszce jedna opcja.Trener jak i zawodnicy Schalke,moga chciec sprawic duza radosc kibica z zdobycia tego pucharu.Jak i dopisac sobie kolejne osiagniecie w CV.Chyba juz za duzo o tym. Boisko zweryfikuje,niech wygra lepszy.I najlepiej niech pojdzie to w strone przyjezdnych.Bo raczej wiekszosc obstawiajacych na swiecie pojdzie w te strone.Powodzenia w typowaniu.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Generalnie to mało atrakcyjne pary trafiły się do typowania, tak jak większość skupiam się na pojedynku Schalke, który już wcześniej opisałem. Bardzo interesuje mnie dzisiejsze spotkanie Borussii, bo mają kilka poważnych osłabień no i cała odpowiedzialność spada na barki Polaków. Mecz można będzie zobaczyć z polskim komentarzem na OrangeSport i niemieckim na ZDF wbrew stereotypom bardzo fajnie się ogląda po niemiecku nawet jak się nie zna tego języka wiec polecam. W sumie Fortuna to fajna drużyna, lider 2BL to zapowiada się niezły mecz i oby nasi coś strzelili.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
NURNBERG -FURTH

Długo zastanawiałem się nad tym spotkaniem, szukałem informacji itd. Nurnberg gościć będzie dzisiaj Greuther Furth ekipe z niższego szczebla czyli drugiej Bundesligi. Konieczynki w II lidzę radzą sobie świetnie bowiem znajdują się w na samej górze tabeli jednak różnica w tym spotkaniu na pewno będzie widoczna, poziom między tymi ligami jeśli chodzi o jakość jest duży. Do rzeczy...
Przyjezdni ostatnio rozgromili Union Berlin ale nie ma się co dziwić jak Union zagrał katastrofę w defensywie po za tym na wyjazdach są beznadziejni więc radze nie brać za punkt odniesienia tego spotkania. Furth sprawia łomot tym słabszym, którzy pozwalają im w ofensywie na wiele. Furth jest mocny w ofensywie, grają krótkimi podaniami, dobrze z kontry ale nie zapominajmy, że na tle Nurnberg na pewno wyglądają gorzej pod względem jakościowym. Kiedy przyszło się mierzyć z tymi lepszymi nie wyglądało to aż tak kolorowo. Przeciwko St Pauli szcześliwy remis , z Franfurtem przeważali i marnowali dużo co świadczy o nie najlepszej jakości, z Fortuną przegrali 2:1 i tutaj się potwierdza to co napisałem wyżej. Po za tym Konieczynki mają problem z meczami o dużą stawkę i tutaj jest mały handicap dla doświadczonej Nurnbergi w dodatku jest handi w postaci własnego boiska.Schrock, Ocean to raczej najmocniejsze ogniwa ofensywne w Furth i wyłączenie ich przez graczy Nurnberg wiadomo z czym się je. Nurnebrg od ostatnich 3 meczy powoli zaczynało grać lepiej. Z Hamburgiem zagrali dobre spotkanie, stworzyli sytuacje jednak brakowało wykończenia, z Hoffe było nie za ciekawie ,czerwona kartka no i w efekcie przegrana 0:2. Ostatnia potyczka wyjazdowa wygrana niespodziewanie z Bayerem aż 3:0 co na pewno nie jest dziełem przypadku i wpłynie pozytywnie na Nurnberg w tym spotkaniu. Z kursami nie mogę się zgodzić, kiedy grali z Hoffe czy Kaiserslautern to dowali na dzisiejszych gospodarzy w granicach 2,00 , teraz dają 2,12 gdzie grają przeciwko dobrej ekipie z II BL jednak kwestia dotycząca jakości jest zawsze na korzyść tych grających w BL, po za tym w Nurnberg jest napinka na ten puchar więc będą gryźć trawę żeby wygrać. Mają tego Essweina, Pekharta Eiglera i powinni ograć przyjezdnych.

Nurnberg -0,25 @ 1,83

Otrzymane punkty reputacji: +3
L 1,6K

lukaszlf

Użytkownik
Nurnberg - Greuther Furth
Krótko. Zgadzam się z T0msonem. Siła Greuthera to przede wszystkim niezwykle skuteczne kontry. Przeciwko słabeuszom i średniakom nie mają problemu z kilku bramkowym zwycięstwem, tak naprawdę wyprowadzając 2-3 skuteczne kontry, by potem ustawić głęboko defensywę, szukając okazji do kolejnych i powiększając prowadzenie. Istotna tu jest jak wspomniał T0mson kwestia motywacji. Greuther jest niedoświadczonym zespołem i mają problemy z mentalnym przygotowaniem się na takie mecze. Jeżeli Norymberga podchodzi poważnie do DFB Pokal i nie zlekceważy drugoligowego rywala, to o wynik jestem spokojny. Greuther zagra z głęboko cofniętą defensywą, wyczekując na kontrę, to Norymberga powinna prowadzić grę. Pamiętajmy, że są to derby, dlatego spodziewam się dużo walki i wynik underowy w granicach 1-0, 2-0.
▶ Nurnberg @ 2.28 pinnacle 4/10 ⛔ 4j
EDIT:w pierwszym nie zagra Sararer, zamiast niego Pekovic, zawodnik nastawiony na walkę. Myślę, że under prawdopodobny

FT: 0-1 (0-1)
Norymberga słabo w ataku, albo ich blokowali obrońcy, albo nie trafiali w bramkę. Wczesna bramka dla Greuthera ustawiła mecz, bo oprócz sytuacji Schrocka sam na sam w pierwszej połowie, nie mieli wiele okazji. Norymberga po czerwonej miała kilka okazji, lecz nic z tego nie wynikło

Dusseldorf - Dortmund

Krótko. Dortmund wobec osłabień nie będzie miał tu tak łatwo. Fortuna na swoim stadionie zawsze gra z niesamowitą pasją, a jako, że przyjeżdża mistrz, to motywacja powinna być podwójna, pomimo zmęczenia ligą. Najlepszą opcją dla mnie wydaje się over 2.5. Fortuna prezentuje fenomenalną dyspozycję na swoim stadionie i gdzie jak gdzie, ale na własnym obiekcie powinni zdobyć przynajmniej bramkę przeciwko osłabionej defensywie Dortmundu. Liczę, że od początku zaatakują Borussię, co przełoży się na bramki. Nie spodziewam się, aby Meier kombinował tu na remis. Dusseldorf potencjał w ataku ma i liczę na otwarty mecz.
▶ over 2.5 @ 1.80 pinnacle 4/10 ⛔ 4j
FT: 0-0
bilans: ⛔ 8j

lordcadet 25

lordcadet

Użytkownik
NIEMCY: DFB Pokal
Dusseldorf - Dortmund
20.12.2011 20:30
Typ:2
Kurs: 1,63
BUK: Pinnacle

W spotkaniu tym zobaczymy Fortune Düsseldorf która zajmuje 1. miejsce w tabeli 2. Bundesligi, gromadząc 42 punkty w 19 spotkaniach oraz obecnego mistrza Niemiec Borrusie Dortmund, która zajmuje obecnie 2 miejsce w Bundeslidze ze stratą 3 punktów do Bayernu Monachium. Długo zastanawiałem się czy obstawić ten mecz ponieważ puchar rządzi się swoimi prawami, jednak kiedy zobaczyłem skład Borussi na to spotkanie zdecydowanie się uspokoiłem, ponieważ trener Jurgen Klopp postawił na pierwszą 11 i w większości będą dziś grać zawodnicy podstawowi. Drużyna z Dortmundu w ostatnim spotkaniu zagrała świetnie, wygrywając z Freiburgiem na wyjeździe 4:1, a oglądając to spotkanie nie mogłem się nacieszyć grą Polskich zawodników, którzy naprawdę wyrośli na filary pierwszej 11 mistrza Niemiec i uważam iż dzisiaj po raz kolejny udowodnią swoją klasę. Drużyna gospodarzy natomiast, to naprawdę solidna drużyna 2 Bundesligi i zawodnicy z Dortmundu naprawdę nie mogą ich zlekceważyć. Podsumowując uważam iż Borrusia skromnie ogra dziś Fortune i zobaczymy ją w kolejnej rundzie Pucharu Niemiec.

Fortuna Düsseldorf: Ratajczak - Levels, Lukimya, Langeneke (Juanan), van den Bergh - Bodzek - Beister, Lambertz, Fink - Bröker (Ilsö), Rösler
Rezerwowi: Krauss - Weber, Dum, Kruse, Juanan, Ilsö, Jovanovic
Niepewni występu: Langeneke
Kontuzjowani: Almer, Aouadhi, Schwadorf

Borussia Dortmund Weidenfeller - Piszczek, Owomyela, Hummels, Schmelzer (Löwe) - Gündogan, Kehl - Kuba, Kagawa, Großkreutz - Lewandowski
Rezerwowi: Langerak - Löwe, Hornschuh, da Silva, Perisic, Barrios
Niepewni występu: Schmelzer
Kontuzjowani: Santana , Götze , Leitner , Bender , Subotic , Koch , Zidan

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Takie małe spostrzeżenie. Odpuśćcie lepiej typowanie czegokolwiek na tej fazie rozgrywek i zapiszcie sobie to w zeszycie ;) Drużyny są przemęczone ciężkim sezonem i za dużo niespodzianek może być. Bayern się męczył strasznie dopiero fartem w 90 minucie strzelili na 2:1 , teraz to samo z BVB się dzieję. Nurnberg też dało plamy a przeważało...

santoro86 18,1K

santoro86

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Puchar
Spotkanie: Borussia M`Gladbach - Schalke 04 (strzelec gola)
Typ: Raul
Kurs: 2.75
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Spotkanie 1/8 Pucharu Niemiec, obie drużyny miały mało czasu na regenerację sił bo niespełna 3 dni. W przypadku Schalke odpoczynek trwał dzień dłużej bo swój mecz ligowy grali 17 grudnia.
Jako, że jest to mecz pucharowy ciężko tutaj wskazać faworyta aczkolwiek więcej aspektów przemawia mimo wszystko za Schalke. Kadrowo są mocniejsi a i ich forma z ostatnich meczy potwierdza wysokie aspiracje.
Forma M`Gladbach z ostatnich 3 meczy maluje się bilansem 1-1-1. Remis u siebie z Dortmundem 1:1 potem porażka na wyjeździe z Augbsburgiem 0:1 i ostatnio po trudnym boju wygrana z Mainz 1:0 na własnym boisku.
Schalke natomiast w grudniu rozegrało aż 5 meczy i wszystkie wygrało, w ostatniej kolejce pogrom 5:0 z Werderem na pewno zrobił wrażenie. Jednym z autorów tej wygranej był Raul. Zdecydowałem więc zagrać i dzisiaj na to, że ten zawodnik ustrzeli gola w meczu pucharowym.
W grudniowych meczach Hiszpan prezentuje zabójczą formę:
1.12 (d) Steaua 2:1 (90 minut i gol dający wygraną)
4.12 (d) Augsburg 3:1 (88 minut i gol na 3:1)
9.12 (w) Hertha 2:1 (90 minut i asysta przy zwycięskim golu)
17.12 (d) Werder 5:0 (90 minut, 3 bramki, żółta kartka)

Jak widzimy ten zawodnik mimo upływu lat jest jednym z najlepszych zawodników na świecie, jego gra ma olbrzymie znaczenie dla caej gry Schalke 04. Uważam, że dzisiaj Schalke powalczy o awans a z Raulem w składzie będzie im dużo łatwiej.

dudusss 138

dudusss

Użytkownik
Takie małe spostrzeżenie. Odpuśćcie lepiej typowanie czegokolwiek na tej fazie rozgrywek i zapiszcie sobie to w zeszycie ;) Drużyny są przemęczone ciężkim sezonem i za dużo niespodzianek może być. Bayern się męczył strasznie dopiero fartem w 90 minucie strzelili na 2:1 , teraz to samo z BVB się dzieję. Nurnberg też dało plamy a przeważało...
Masz rację, ale Schalke wygląda odwrotnie i uważam, że dziś wygrają. Chłopaki mają według mnie niesamowitą formę teraz i szkoda, że przyszła w takim momencie. Powyżej w kilku postach świetnie przedstawiono obie drużyny i argumenty przemawiające za Schalke. Dodatkowym argumentem jest kurs- 2.70 kusi zważając na to jak gra Schalke teraz. W meczu z Werderem zagrali niesamowicie, nie mogłem wyjść z podziwu jakim cudem oni tak grają:razz: W zasadzie można zagrać także, że obie strzelą. Jeśli zagra Reus to gospodarze na pewno będą silniejsi. Spodziewam się fajnego spotkania i z przekonaniem tak jak koledzy wyżej polecam Schalke.
Borussia Mönchengladbach - FC Schalke 04 2 około 2.70

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Uważam podobnie jak Dudusss.BMG bardzo niepkrzekonywująca,ogladałem ich ostatnie 3 mecze w których strzelili raptem 2 bramki.Z dortmundem gdzie wystarczyło sie bronić jako tako sobie poradzili, z teoretycznie słabszymi zespołami im nie poszło,grają słabo i mozolnie,a potencjał ofensywny S04 jest ogromny nawet na wyjeździe.Bundesliga zakonczyła runde,więc nie ma sie co oszczedzać,Schalke jest w gazie a Borussia wyraznie juz zmęczona calkiem udaną jak na nich rundą.

Borussia Monchengladbach – Schalke 2 - 2.65⛔

m0nki 187

m0nki

Użytkownik
Pary 1/4 Finału Pucharu Niemiec:
1. Hoffenheim - Greuther Furth
2. Hertha Berlin - Borussia Monchengladbach
3. VFB Stuttgart - Bayern Monachium
4. Holstein Kiel - Borussia Dortmund​

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
KURSY NA KOLEJNĄ 1/4 DFB

Najciekawsze spotkanie już w środę. We wtorek na rozgrzewkę potyczką Dortmundu z Holstein Kiel gdzie teoretycznie przyjezdni nie powinni mieć problemów. W środę najciekawiej zapowiada się potyczką VFB z Bayernem. Zapraszam do komentowania i pisania analiz.

A 0

aquilifer

Użytkownik
Hoffenheim - Greuther Furth
Po pierwszej kolejce w nowym roku Greuther Furth zajmuje trzecie miejsce w drugiej Bundeslidze. Do tej pory mieli oni najmniej straconych bramek w lidze (14). W ostatniej kolejce grali na wyjeździe z Dynamem Drezno. Niespodziewanie ulegli 1:3. W tym meczu można było zauważyć duże problemy ze skutecznością ekipy Greuther Furth, dość przypadkowa bramka. Nie wykorzystali rzutu karnego. Jak widać zespół nie jest w formie.
Hoffenheim grało z Augsburgiem. Mecz zakończony wynikiem 2:2. W poprzedniej kolejce przegrana u siebie z BVB 1:3. Można zauważyć pewne problemy w defensywie drużyny Wieśniaków. W ofensywie wydają się być skuteczni.
Hoffenheim - 1
Hoffenheim - over 1.5
Holstein Kiel - Borussia Dortmund
Borussia (-1)
Borussia over 2.5

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
jedyne co jest moim zdaniem warte uwagi w tej kolejce to mecz Borussi ale tej z Gladbach. Będą walczyć o kolejna fazę z Hertha, która moim zdaniem powinna się skupic na lidze a nie na pucharach w których i tak nic wielkiego nie zrobią. Do tego porażka z Hannoverem nie poprawia ich sytuacji w lidze a Gladbach pokonało wcześniej Schalke. To takie moje spostrzeżenie byłbym wdzięczny jakby ktoś powiedział coś więcej o tym meczu

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
jedyne co jest moim zdaniem warte uwagi w tej kolejce to mecz Borussi ale tej z Gladbach. Będą walczyć o kolejna fazę z Hertha, która moim zdaniem powinna się skupic na lidze a nie na pucharach w których i tak nic wielkiego nie zrobią. Do tego porażka z Hannoverem nie poprawia ich sytuacji w lidze a Gladbach pokonało wcześniej Schalke. To takie moje spostrzeżenie byłbym wdzięczny jakby ktoś powiedział coś więcej o tym meczu
Chyba się z tobą zgodzę z tym, że ja tu widzę trochę więcej meczy do grania niż tylko jeden :razz:. Borussia w sobotę zremisowała z Wolfsburg, a ten wynik nawet w livescore wygląda dobrze. Co więcej Gladbach miało argumenty by ten mecz wygrać, sędziowie gwizdneli przy dwóch bramkach spalonego - raz się pomylili ale Wilkom też gwizdali ;). Reus zepsuł setkę, biegnąc z piłką sam na sam z bramkarzem mógł się pytać golkipera o róg i nie tyle skiksował co na siłę szukał podanie i piłka poszła obok bramki. Wstępnie myślę, że będę grał Borussie ale muszę jeszcze dziś zobaczyć skróty bo wczoraj odpuściłem, bo ciekawy jestem co tam Hertha gra.

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Borussia zniszczy Kiel. Raczej nie powinni odpuścić stawiam na 3:0,4:0 dla Dortmundczyków.

Otrzymane punkty reputacji: +5
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP

Holstein Kiel to aktualnie wicelider Regionalliga Nord - czwarta liga, wyprzedza ich tylko klub docelowy Red Bulla: RasenBallsport Leipzig wiec Kile jest aktualnie najlepszą drużyną ale to nadal słaba drużyna. Do tego fakt, że czwarta liga nie wznowiła jeszcze gry, a Kiel zagra pierwszy dopiero 12 lutego jest ogromnym handicapem po stronie BVB. Dortmundczycy aktualnie zajmują pierwszą lokatę w tabeli, po prostu bo są najlepsi, nie żaden Bayern, Borussia jest głównym faworytem do zdobycia drugi raz z rzędu tytuł mistrza Niemiec. BVB jako jedyna drużyna z czołówki wygrała ostatnio swój mecz, a było bardzo ciężko, Nurnberg postawiła warunki, myślę nawet że nie jedna drużyna z pierwszej 6 by przegrała w Bawarii. Borussia dziś prawdopodobnie w najmocniejszym składzie bo jest poniedziałek, do ligi mają kupę czasu wiec mogą sobie pozwolić. Ważnym był też dzisiejszy wywiad Hoenessa, w którym powiedział, że Bayern uratował BVB przed bankructwem. Może i tak było ale znany z ciętych wypowiedzi Hoeness zachował się nie po dżentelmeńsku ????, Bayern jest niżej w tabeli i wysyła hasło, gdyby nie my to by was nie było albo mówili byście po arabsku - moim zadaniem &quot;pies który leży, nie szczeka&quot;. Dziś BVB spokojnie wygra z Kiel i władze BVB z podniesioną głowa poczekają na odpowiedź Bayernu w meczu ze Stuttgartem.

Holstein Kiel - Borussia Dortmund H(1 - 0) Typ:2 Kurs:1,61
Tobet

Szukam też zakładu na gola Lewandowskiego. Jak ktoś znajdzie to mile widziane jest jak napisze coś w temacie.

krisvi 2

krisvi

Użytkownik
Holstein Kiel - Borussia Dortmund H(1 - 0) Typ:2 Kurs:1,61 Tobet

Szukam też zakładu na gola Lewandowskiego. Jak ktoś znajdzie to mile widziane jest jak napisze coś w temacie.
W bet365 jest zakład na strzelców bramek. Na Lewego jest 1,66

010//To, to jest pewniak mówię wam ;)

crossmen 8,1K

crossmen

Użytkownik
Jak dla mnie zaskakująco wysoki kurs na Hoffenheim w tej chwili w ok. 2
Macie może jakieś info o wystawieniu rezerwowego składu bądż odpuszczenia meczu przez Wieśniaków,bo jeśli nic tych rzeczy to uważam ,że jednak to duża promocja ze strony buków.Różnica między ligami jest dość istotna a i Hoffenheim bardzo rzadko przegrywa u siebie,typowa ekipa własnego podwórka.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom