damian22stw
Użytkownik
Stalówka Rządzi
MOŻE WRÓĆMY SIĘ TROSZKĘ W CZASIE.
3 LATA TEMU BYŁ U NAS W sTALÓWCE BARDZO ŁADNY MECZYK:
STAL STALOWA WOLA - POLPHARMA STAROGARD GDAŃSKI
wówczas Polpharma pięknie załatwiła z sędziami meczyk. ale ciekawie było także na trybunach. kto był ten widział. hehe :spokodfhgfh: pozdro600
No jeśli ktoś się zna na I lidze to przyzna mi dużą rację. Tych nazwisk niektórych to pewnie wogóle na oczy nie widziałeś. Lista subiektywna? hehe I ta lista sporządzona przeze mnie to naprawdę bardzo ciekawi zawodnicy, którym warto się przyjrzeć. Moze niektórzy nie są jesczze teraz gotowi na 100 % na granie w tej śmiesznej DBE. Zobaczymy za rok moze 2 lata gdzie będą grali zawodnicy to wtedy pogadamy. U mnie brak znajomości obu lig. heeh Ansleya widzialem dużo razy. Kiedyś grał dosyć dobrze. Ale teraz 40 latek dajcie spokój ludzie. a na statystyki wogóle nie patrzę.Pisz nawet w wyborczej a i tak kazdy Ci powie, ze piszesz bzdury. Nazwiska w wiekszosci bardzo dobrze znam. Poza tym od razu widac jak bardzo subiektywna jest tutaj lista. Niemniej jednak pisanie, ze sa oni lepsi niz Ci w DBE jest smieszne i swiadczy tylko o tobie. Skad ty mozesz wiedziec czym sie interesuje? Spowiadalem Ci sie? Nie wiec przestan wmawiac czym sie interesujesz bo u Ciebie widac kompletny brak znajomosci obu lig. A pisanie, ze zawodnicy I ligowi sa lepsi od tych z DBE (Polacy) jest tak smieszne ze az zalosne bo nie mozna porownywac lig, ale dla Ciebie to nie argument. I nie wmawiaj mi kto jest moim ulubiencem, gdyz jestem moderatorem i szacunek mi sie nalezy. Poza tym nie widziales na oczy ani razu Ansleya wiec jakim prawem go oceniasz? A no tak statystyki mowia wszystko
MOŻE WRÓĆMY SIĘ TROSZKĘ W CZASIE.
3 LATA TEMU BYŁ U NAS W sTALÓWCE BARDZO ŁADNY MECZYK:
STAL STALOWA WOLA - POLPHARMA STAROGARD GDAŃSKI
wówczas Polpharma pięknie załatwiła z sędziami meczyk. ale ciekawie było także na trybunach. kto był ten widział. hehe :spokodfhgfh: pozdro600