>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dbe 07/08

Status
Zamknięty.
maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Gdy odsunal od finalów Gurovica to juz bedzie po zabawie, ten mecz Prokom wygral bo Turów zdekoncetrowal sie i gral fatalnie a Prokom swietnie, w Zgorzelcu bez Gurovica bylo by za ciezko i Prokom mialby male szanse. W Polskiej lidze za bojki zawsze byly zawieszenia wiec i teraz nie bedzie wyjatku,jak tak to Turów jest nowym mistrzem Polski. :jezora:

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Gurovic pokazal tylko wlasna glupote i nieodpowiedzialnosc. Tyle zarabia, niby taki doswiadczony a robi tak wielki blad. Uwazam, ze powinien byc zdyskwalifikowany do konca sezonu. Pamietam sytuacje kiedys z meczu Slask Wroclaw - Czarni Slupsk. W barwach Czarnych gral jeszcze Bialek, przez caly mecz prowokowal Tomczyka, az w koncu - zazwyczaj spokojny - Dominik przywalil Bialkowi. Wtedy popieralam zachownaie tomczyka, Bialkowi nalezaloby sie za jego chamstwo bo sedziowie caly mecz nie reagowali. Tutaj jest inna sytuacja, Milan nie mial powodow aby sie tak zachowywac.

Nastpeny mecz i tak wygra Turow, obojetnie czy Gurovicem czy bez juz teraz stawiam 1.50 na PGE Turow.

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Wykaz kar za czwarty mecz finału DBE

Gurović Milan – 20.000 PLN plus 1 mecz dyskwalifikacji, Naruszony § 59 UST. 1 LIT. B i F
Kitzinger Iwo – 10.000 PLN Naruszony § 59 UST. 1 LIT. B
Kelati Thomas – 3.000 PLN Naruszony § 59 UST. 1 LIT. A
Prokom Trefl Sopot – 15.000 PLN Naruszony § 59 UST. 1 LIT. A
PGE Turów – 15.000 PLN Naruszony § 59 UST. 1 LIT. A
Prokom Trefl Sopot – 7.500 PLN Naruszony § 59 UST. 2 LIT. D (Wtargnięcie kibiców na boisko)

No to ladnie pokarali :jezora: Gurovic nie zagra w Zgorzelcu wiec wszystko napewno rostrzygnie sie w 7 spotkaniach.

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Kursy na pewno będą spadać na Turów co chwilę. A ten kibic co wbiegł na to boisko to jakiś pajac. Do końca meczu jeszcze trochę a ten wskakuje na parkiet i na Serapinasa...
Dobrze ze Kitzingera ukarali dość wysoko bo mnie wkurzał w tym meczu niesamowicie.
Gdyby miało być sprawiedliwie i zgodnie z przepisami to Prokom ostatni mecz by przegrał i to wysoko ale w sumie dobrze się stało bo mecz ciekawszy i mi kupon wszedł ????
Co do Gurovića to zdziwić się za bardzo nie zdziwiłem że on takie coś odwalił bo znany był z tego typu akcji a w Polsce o dziwo cały sezon cicho i grzecznie. Zastanawiałem się tylko czy już się zmienił czy jeszcze zdąży coś głupiego zrobić. No i zdążył ;) Ale to nie zmienia tego że go lubię ????

wer890 300

wer890

Użytkownik
Gdyby plk trzymalo sie przepisów w plk gralo by zalediwe kilka klubów ktore spełnia wymogi za halą .
Do rzeczy z Gruroviciem czy bez Turów u siebie i tak wygra , zastąpi go Serapinas ktory jak ma dzien trafia duzo rzutów ale jak nie ma to lipa w Zgorzelcu zawodincy tamtego klubu czuja obręcze gra sie im zdecydowanie lepiej , mam nadzieje ze Filipovski wyciągnie wnioski z 2 meczu w Sopocie i ttak zmobilizuje zawodnikow aby przy + 10 nie dali sie scignąc w 5 minut .

alex76 21

alex76

Użytkownik
Filip Dylewicz under 14.5 punkta 1.83
Dylewicz w poprzednim spotkaniu zagrał bardzo dobrze zapisał na swoje konto aż 18 punktów. Warto jednak dodać, że wówczas spędził na parkiecie bardzo dużo minut (ponad 30) a na dodatek zagrał na świetnej skuteczności - 6/8 za 75%; 1/2 za 3 50%; 3/5 za 1 60%. Filip jest dobrym zawodnikiem i Prokom ma przewagę pod koszem, ale nie sądzę aby dziś powtórzył ten wynik czy też zdobył więcej niż 14 punktów bowiem Turów u siebie zagra na pewno bardziej defensywnie aniżeli w Sopocie. Na dodatek Pape Sow jak i Stanojević pokazali się z bardzo dobrej strony w poprzednich spotkaniach. Dziś rotacja pod koszem powinna być większa bo brakuje Gurovicia, który był wysoki jak na skrzydłowego a to zawsze dawało przewagę zawodnikom Pacesasa. Nie wierzę również aby Dylu spędził na parkiecie ponownie ponad 30 minut a utrzymanie skuteczności z poprzedniego spotkania jest niezwykle trudne w Zgorzelcu.

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
To jest śmieszne. Turów zaczyna być mistrzem w traceniu przewagi a ostatnia kwarta to bez komentarza. 5:20 :!: To już nawet śmieszne nie jest ale przykre.
Teraz coś ich nie widzę jako mistrzów ponieważ są w bardzo ciężkiej sytuacji a w następnym meczu już będzie Gurović i Hala 100-lecia. Jestem bardzo ciekaw co pokarzą w następnym spotkaniu. No i dodatkowo nie wszedł mi kupon przez ten jakże piękny kurs na Turów 1.28.

wer890 300

wer890

Użytkownik
Prokom wygra ;] na luzei ten final znalezli sposob na Kelatiego i Logana ich obrnoa jest lepsza niz Turowa , a atak Turowe bez Kelatiego i Logana bylby jednym ze slabszych w lidze. Nie ma co sie rozpisywac Biore win Prokomu po 1.3 - 1.4 z zamknietymi oczami kurs na podbicie ok.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Jak znalezli sposob? Albo Amerykanie trafiaja albo nie, to jest loteria bo innego pomyslu na gre Filipovski nie ma. Rowniez dobrze moga miec dobry mecz Logan i Kelati a wtedy wygrac moze Turow chociaz teraz w zdecydowanie lepszej sytuacji jest Prokom.

wer890 300

wer890

Użytkownik
jakoś przez caly sezon trafiali , teraz 3mecze pod rząd nie ? dobra obrona Slaniny Roszyka i Serpinasa jak i calej druzyny Prokomu , poprostu Prokom ma wiecej pomyslów na gre niż Turów i tyle .

slander 10

slander

Użytkownik
Bez wątpienia Prokom jest faworytem. Wraca Gurovic, który prawdopodobnie rzuci ok. 30pkt, więc stawiałbym na Prokom, ale jak dla mnie kurs za niski w stosunku do ryzyka.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom